13

Анонимен

преди 8 години

Ес трябва да стомулира Гърция?????...напротив трябва да спре и да стимулира България.. поне докато се изравним по стандарт

12

Анонимен

преди 8 години

"ЕС трябва да стимулира гръцката икономика"Е, как я стимулират, като затвориха фабриката им за захар и се налага да купуват захар от Германия. Сегашното гръцко правителство я отваря наново, за което германците са бесни.

11

Алекс

преди 8 години

Ами прав си Виегин. Отивай в Гърция, наведи се над икономиката и започвай да стимулираш.

10

знайко

преди 8 години

Кой е тоя Вагин бе?! Не съм го чул

9

онбашията

преди 8 години

по-добър стимул от врътване на кранчето не се сещам. колкото повече им наливат, толкова по-зле ще стават. ако искаш детето ти да се научи на труд, не става като му даваш джобни.

8

Кукувица

преди 8 години

Гръцка икономика- такова животно нема!

7

Tina

преди 8 години

Неистовото желание на управляващите да ни набутат в еврозоната се обяснява с манията по "светлия" пример на гърците, по който всички са луднали: вземане на още стотици милиарди, за купувани на луксозни имоти и бизнеси, които накрая няма да връщат, защото "еврото трябва да се спаси", а ще останат за сметка на държавата и поколенията...Как беше? 300 срещу Ксеркс?300 олигарси срещу народа.300 ще папкат - народът ще тегли...Но да изчакаме референдума...

6

БКП

преди 8 години

Тоя още ли се прави на политик, нали го изгониха от БСП ?

5

Анонимен

преди 8 години

"Вигенин: Трябва да се подготвим за членство в еврозоната...".......Ало,питай мене,колко плащах една връзка магданоз, една минерална вода, и много други неща преди Гърция да влезе в еврозоната,пък после се изказвай...Справка-курс по който се обмени драхмата - 1 евро - 340,75 драхмиПреди - 1мин.вода - 50драхми, след това 0,50 евро - 170 драхми......Референдум за еврозоната!!!!!!!!!!!!

4

ист

преди 8 години

Кристиянка се е загрижила за гърците. Трябва да е загрижен за българите ,ама то социалиста мисли интернационално. Голямо гайле му е гръцкото БКП.

3

Синистер

преди 8 години

Вигенин е увреден мантално. Последните изследвания в медицината показват, че менталните проблеми може би се причиняват от вируси и бактерии. На тоя главата му ври от бактерикус рублофиликус и червена треска. Има темепература. Личи му по мътния поглед.

2

Tina

преди 8 години

Никакво членство в еврозоната, докато не се повиши стандарта и не се засили икономиката.

1

Анонимен

преди 8 години

Гърците да се оправят. Кой ще стимулира Българската икономика???? Ние как се оправяме, които е ял пил и слушал сиртакита ся да му мисли. Бяха по добре от нас и нищо не направиха за да си задържат това което имат, освен естествено да искат и да мрънкат. Аз пък искам да се стимулира Българската икономика и да станеме най-силни на балканите, по не сме мързеливи. Ама много искам никои няма да позволи.