22

Анонимен

преди 8 години

Малко му е. Вън от България!

21

Анонимен

преди 8 години

Имамите рано или късно ще направят белята. Сега ги пожалиха но ще е за сметка на хората които ще пострадат когато решат да защитават "свещенната религия". Тогава на тези съдии да се потърси сметка защото вината ще е тяхна. Шило в торба не стои е казал народа. Тогава да му мислят Тикваров и Местан. И останалата ***.

20

Исмаил

преди 8 години

Българин от Германия,напълно съм съгласен. Когато се върнаха новообучените имами от арабския свят се усети че са в спор със старите имами...Явно има разлика. Затова е правилно да има обучаване в ВУЗ-ове с държавно участие и подчинени на МОН.Тогава може да сме сигурни че няма да се пропукаме към сектански втълпявания на вярата..

19

PD

преди 8 години

Каква е идеята на присъдата? Може би се очаква да размисли или как? Или отговора е "ми колко да му дадем " някаква средно аритметично в стил малко бременна.

18

Българин от Германия

преди 8 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА на финансова подкрепа и внос на проповедници от Арабските страни !!!Имами да се обучават само в Български Теологически институти, да проповядват само на бългаски език, подобно на Закона действащ в Германия.

17

Исмаил

преди 8 години

Преди време Св. Синод задължи"Симеон Сакскобургготски ще се споменава в светата литургия "-Това не е ли проповядване на антидемократичната идеология и подмяна на власта в България от парламентарна република на монархия.ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ .ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА? точно същите думи съдят този ...Нито му съм защитник но гледам че има двоен аршин...Освен това в правовата ни държава в съдебния състав нямаше нито един мюсюлманин ,което прави православния съд автоматически като светата инквизиция.

16

Анонимен

преди 8 години

За да се изкорени тази мръсотия на всеки един по 20 години, да му изсъхнат дронзолите в дранголника. И ако излязат един ден да бъдат тотално аут от живота. Как се появи тази гадост по нашите земи се питам? Кой ги остави с години да се размнжават като *** и да получават пари от арабския свят?

15

Анонимен

преди 8 години

Мустафа Хаджи щом ги защитава, излиза, че е поддръжник на радикалният ислям и ИДИЛ!?!?!! Защото знамето на ИД всичко го видяхме във видеоматериалите по случая - на прозорци, тениски.... и БЕЗ ТЪПИТЕ ОБЯСНЕНИЯ, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ПИШЕ И КАКВО Е ТОВА!

14

!

преди 8 години

подстрекаваш и обучаваш хора за масови убийства 2 години? вие нормални ли сте, за такива трябва смъртна присъда без право на обжалване.Май е време народа да си вземе властта ! ! ! На тези които са го осъдили само на 2 години, проклевам ги някой от тези които го следват да убие семействата им!

13

Анонимен

преди 8 години

mnogo bre otyk si prolichava korupciata v balgaria ,za izmenichestvo kam darjavata smart.

12

istanbul

преди 8 години

nay malko 100 godini..

11

Анонимен

преди 8 години

Идете в европейският съд на правата за човека. Само че западняците такива радикали вече направо ги стрелят, щото иначе невинни си отиват.

10

chuk

преди 8 години

DA SE OBEZGLAVI

9

Анонимен

преди 8 години

Darjavata ne e darjava, na takiva kato tezi moshennici trqbva da im davat dojivoten zatvor, I az sam myusyulmanin, no sam protiv srehtu takiva neshta

8

ККК

преди 8 години

За такъв трябва да има 2 варианта . Или до стената или го пускаш за да планира,участва,подпомага и т.н. атентани срещу християни ! Тук май действа второто правило ! Чудя се само ако някой християнин отиде в мйсюлманска държава и започне да проповядва някакъв вид религия и казва че "неверниците мйсюлмани трябва да бъдат убивани".........дали няма да му резнат зелката без съд и присъда ?

7

ХХ

преди 8 години

Точно за атентата в Франция и другаде като цяло казах че ще е така като съдят подобни хора на по 1-2 години максимално и като мине това време ги пускат с думите "Хайде със здраве , дано си се поправил за тази 1 година в затвора и вече да не си фанатизиран терорист, а смирен мисюлман!" Утре този като излезе и стане отговорник за отнети животи на мирни християни ...питам КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН ПОВЕЧЕ ? ТОЙ ИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ ? Каква е тази ****ЕРАСТКА политика не ми е ясно !?!?!?

6

Анонимен

преди 8 години

Тъй като сме Мека Мара и се пишем толерантни, друга песен ще запеем когато тези *** подлъжат някое мингянче, че като се взриви с неверниците ще отиде в Рая където ще го чакат само 77 девственици. Тогава да избесят съдиите които им простиха а на този *** додоха само 2 години.

5

Анонимен

преди 8 години

da vidim kakvo shte kage evropeiskiat sad.

4

вера

преди 8 години

И след 2 години какво. Ще е станал християнин ли. Законите ни изобщо не са в крак с времето в което живеем. Такива трябва да ги осъждат на екскурзия до териториите на ИДИЛ. Там веднага ще им намерят реализация - шофиори на кола-бомба. /нямам ер малък о/

3

Анонимен

преди 8 години

Да го обезглавят.