99

Анонимен

преди 8 години

Комунистическите мрънкала да бегат при Ципрас да ги оформи!

98

Анонимен

преди 8 години

Ха имах си аз да не се разчувства също като хамстия посланник дето лееше сълзи - НЯМА друга такава държава ТОЛКОВА ПОСЛУШНА , без външна и вътришна политика и с политици готови за потупване да разтварят бузи.Благодаря ти, Бойко, благодаря, България! ЧЕ ДОРИ НЕ МИСЛИШ !

97

Анонимен

преди 8 години

Жалко, Борисов не е Ципрас!

96

Тачев

преди 8 години

Боко, и Юнкер, а плана РАН-ЪТ за българите върви ли още, май да.....? Май според този план трябвало да останем 5 милиона....май се изпълнява в срок....

95

Венелин

преди 8 години

И на мен да ми дадат 100 милиона ще се разчувствам. Интересно какво чувстват българите които е получават нищо?

94

ЮНКЕРС

преди 8 години

КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БОКО! ПОНЕ ЕДНО ДЪРЖЕЛИВО МАГАРЕ ОСТАНА НА БАЛКАНИТЕ! АМА НАЛИ И ЕЛЕКТОРАТА ЩЕ ДЪРЖИ, А??

93

Анонимен

преди 8 години

Всекидневно президент, премиер и министри говорят, че търсим чуждестранни инвестиции, а в същия момент наливаме пари в европейски фонд, за инвестиции в други държави....

92

непукист

преди 8 години

Винету и подчинените му са ларж взеха едни 16 милиарда които са на наш *** и сега подкрепят щедро всякакви планове на брюкселските лентяи и видите ли шефа им още малко чак и на български ще проплаче от умиление и благодарност,но има една приказка на крокодил когато рони сълзи не вярвай.

91

погледни народе

преди 8 години

ой не разумни юроде , още ли вярваш на комунистическите глупости !Кажи ми в коя страна трудещите се са Щастливи и независими от партията любима !

90

доц. д-р боко боков

преди 8 години

от проста и неграмотна мутра, непрочела и една книга, повече не може и да се очаква.

89

Бау!

преди 8 години

До поне един пътЧе той вече го направи веднъж и пак го избраха.

88

поне един път

преди 8 години

Пожарникарю, покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца! Подай си оставката!

87

Браво Бойко!

преди 8 години

*** и слугинажа им от продажни, антибългарски червени *** се давят от злоба! Това означава, че България върви по правилния път към Европа!

86

конграчулейшънс

преди 8 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

85

Анонимен

преди 8 години

Накъде отива нашата нация щом здрави прави мъже се гънат като червеи за чуждо одобрение, докато децата на България са най-ощетените в Европа?! Ако искаш да унижощиш една държава направи мъжете, които я защитават мижитурки.

84

Анонимен

преди 8 години

Онези кметове на ГЕРБ с коли по 150к присъствали ли са на въпросната среща? Само питам.

83

Анонимен

преди 8 години

Аз за сто пъти по-малко пари бих благодарила с поне сто думи на Luxembourgish!

82

Анонимен

преди 8 години

Не говори глупости. Орешарски имаше програма за цели 500 милиона за регионално развитие, която герберите веднага спряха. Със спрени сврофондове успя да постигне разстеж, който вие цял живот няма даже да доближите. Направо ви разказа играта, човекът. Защото е чел дебелити книги, а не е маал с бухалката по анцуНг и жалти царуле да "застрахова" невинните орица

81

Анонимен

преди 8 години

Браво Баце! Трябваше поне 200 милиона да краднеш от народната мъка..и без това на Андрешко му е останала сал ена риза, нема ги усети

80

доц. д-р боко боков

преди 8 години

рапона е ненадминат, когато трябва с бюджетни средства да се прави на ларж пред фирмените обръчи или *** толерасти. никога и нищо обаче не прави за гражданите-данъкоплатци, които хрантутят него, ***, джихадистите, мутрите и останалата политическа ***. най-бедната държава ще дава без каквито и да било правила за участие в каквото и да било, съ-финансирано с тези средства.