159

--

преди 8 години

Не ти ли е неудобно г-н Юнкер да взимаш пари от най-бедната държавица в ЕС. А този дето го прегръщаш лицемерно е комунист, точно като теб.

158

С други думи:

преди 8 години

Благодаря ти, Бойко, че си такъв послушко и надупваш българския народ на всеки, който го поиска от вас. Благодаря ти, че и майка си би продал само и само да угодиш на нас - Вашите господари...

157

Ъц

преди 8 години

С такива "приятели" и врагове не ни трябват!!!!!

156

Анонимен

преди 8 години

za kakvoto i da gi popitat nqmalo pari a sega pomagat za tozi fond da im se maznim dano nposle ni gi vazvarnat no mislq 4e tova e porednata Aamerikanska spekulaciq da im napalnim hazni4kata

155

Анонимен

преди 8 години

Юнкер му благодари за слугинажа. А ние за това, че е най-тъпия и корумпиран премиер, че остави България да се *зира и ислямизира, че изтегли такъв заем а пишеше, че Ореха ни фалира с 1 милиард, че разврати протестите като започна да плаща, че краде от държавните поръчки за да плаща за изборите през Октомври които с ще купи корпоративния вот, че се съюзи с ДПС и ги остави да крадат и унищожават България. Надеждата е в рестото на Путин да го изпрати при Дедо Боже.

154

Дядо Петър

преди 8 години

Нашето е НА ГОЛ КОРЕМ ЧИФТЕ ПИЩОВИ!А иначе - "управляващите" ни мутирали комуноиди от ГРОБ освен да лъжат и крадат, най-много ги бива ДА ХАРЧАТ ЧУЖДИ (НАШИТЕ) ПАРИ.

153

Ма шопе

преди 8 години

До Шоп Шопе! Един въпрос само ? Ти да не би да си отгледан в дом без родители? Май си ПРОКЛЕТ от преди раждане? Честито да ти е ПРОКЛЯТИЕТО!

152

Анонимен

преди 8 години

До не съм му фен но..A добре е да прочетеш баснята за лисицата, гаргата и сиренето. Това ти е за домашно и много ще ти помогне.

151

Български

преди 8 години

Рапона си е *** *** и упорит и много зависим от уса... Рапонска му работа

150

Анонимен

преди 8 години

Abe, geiparada ne svarshi li veche???

149

Анонимен

преди 8 години

Като дойде времето за членски внос, пари няма да ви дадем. Ще ви платим с благодарности.

148

Анонимен

преди 8 години

Просто червей !

147

boc

преди 8 години

Борисов за пореден път се доказва, като най-големия предател на интересите на българия!Като най-големия *** на САЩ и неговия подчинен ЕС!

146

Анонимен

преди 8 години

Много ми хареса извода ,направен от един от народа:При големи началници- и в САЩ,и в ЕС,и в София,и при кметове и в общини- се ходи само по голяма нужда... Обиждали се,ако отидеш по малка нужда....А и животът го потвърждава- не се занимават с каквото и да е:през гугъла: ПРО "ЧАСТНЫЕ" РАКЕТЫ

145

не съм му фен но..

преди 8 години

При всеки удобен случай гн. Борисов се унижава и нецензурно се критикува. Отвън обаче след думата България се споменава неговото име. Погледнато така не се ли чувствате като национални предатели ?

144

maora

преди 8 години

Mazni mazni mazni prestupnici........

143

Анонимен

преди 8 години

Революцията в България срещу евроатлантическото ционистко неофашистко робство е неизбежна........ А Юнкер да закрива ЕС, докато е време, че така са се омазали, та чак до ушите. Има ли една , поне една държава в ЕС, която да няма заеми към международните престъпници от МВФ и Световната банда, питам аз и отговор не искам.

142

Анонимен

преди 8 години

Bravo na Boiko!

141

Валентин

преди 8 години

Както винаги за нас конграчюлейшън и европейски ценности, а парите пак другаде ще потекат.

140

тимео данаос

преди 8 години

Не вярвам на даже и да носят дарове