193

северозападнала Бълг

преди 8 години

240 милиарда опростени пък ми говорете ,това е национална политика на Гърците ,''взимаш не връщаш '' ШАХ И МАТ ЗА ЕС '' .Путин гледа и потрива ръце след 3 години какви ли ще е ситуацията между Русия и Гърция .тролчета колко и да пишете това е реалноста .Естествено ще се обърнат към русите за закрила тука взеха какво можаха къщата е ремонтирана (Гърция )

192

северозападнала Бълг

преди 8 години

РИА Новости: Руски сенатор предлага Гърци да се присъедини към Евразийския икономически съюз .Москва. След излизането от еврозоната, Гърция може да се присъедини към Евразийския икономически съюз, което би било изгодно за всички. Така смята професор Евгений Тарло, член на икономическата комисия в Съвета на федерацията

191

Анонимен

преди 8 години

До 248 АнонименЩе каже човек,че пъпа ви е хвърлен в ЕС,бре!!!!!!!Сякаш земята спира да се върти и света умира извън ЕС!!!!!!Само,че как така страните извън ЕС са с най-малко%съотношение ДЪЛГ:БВП????Този феномен можеш ли да го обясниш?????

190

Анонимен

преди 8 години

И като излязат от ЕС кво? Ще цъфнат и вържат ли? Тогава парички от къде? Пенсиите колко ще станат и на колко години ще се пенсионират? Излязат ли то ЕС ще изппаднат в такава изолация, че ще им се **е майката. Тоя Ципрас в момента си измива ръцете.

189

Анонимен

преди 8 години

Друзе Чипрас,ке ти ядат гащите бой и у дома.

188

преди 8 години

До АнонименА българите нямат равни по злоба,завист и *** мозък...

187

Анонимен

преди 8 години

Да не кажат охи?

186

Анонимен

преди 8 години

Гърци и руснаци се конкурират по наглост!

185

Анонимен

преди 8 години

Кажете им ДА и си подписвате смъртната присъда. Заплатите и пенсиите ви ще станат като у *** ще ви приватизират заводите плажовете пристанищата островите и ще останете с пръст в г.з. ЧЕСТИТО ВИЗАНТИИЦИ ПАК ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯ. ОТДАВНА ВИ ГО КАЗВАМ АМА НЕ МИ ВЯРВАТЕ.

184

знаещ

преди 8 години

Абе ще кажат "не" ама туй означава "да".

183

Анонимен

преди 8 години

До xx - е, да де, те кредиторите т'ва искат, да се събират данъци за да могат богатите/забогателите от парите на европейците/ гърци да връщат т'ва дето са присвоили!

182

Анонимен

преди 8 години

Я стига сте се правили на умници бе.Няма държава в света ,която с икономии и изпълняне на чужди разпореждания да си е върнала дълговете.Само Чаушеску го направи защото си беше наумил да направи Румъния единствената страна в света без заеми.Само ,че тези на моите години помнят ,че свинефермите и кравефермите се пазеха от войници в автомати.И не се пънете напразно0Гърция е ключът за Средиземно море и Хамерика няма да ги остави да фалират и да се прегърнат с Китай и Русия

181

ЩЕ КАЖАТ "ДА&qu

преди 8 години

....защото , драхмата ще има цената на "стар вестник" или в най-добрия случай на тоалетна хартия!НИКОЙ ОТ БОГАТИТЕ ГЪРЦИ И ЧУЖДЕНЦИ --НЯМА ДА ИСКА ДА РАБОТИ С ТАЯ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ !ВСИЧКИ ЩЕ ТЪРСЯТ ДОЛАРИ И ЕВРО !/...а това ще е ГЛАДНА СМЪРТ --за служители ,пенсионери и учащите.../

180

Анонимен

преди 8 години

Съмнява ме дали ще кажат ДА. До момента единствен се осмели да каже истината техния управител на централната банка Янис Стурнарас и те само дето не го линчуваха като предател. Журналисти, икономисти, граждани, всичкото е на вълна неподписване. Пиянството на един народ.

179

xx

преди 8 години

Бях 10 дни на почивка в Халкидики и се прибрах снощи,впечатленията ми са съвсем пресни.Истината е че Гърция е държава с много богат народ, а бедни са държавните и общински институции.Как да разбираме иначе факта, че повечето от тях си имат собствени жилища и вили за по 200-300 х.евро, някои по милион и повече.За хотела платих 500 евра, няма касова бележка, няма документ, а стаите са 60, или 3000 евра за ден печели малаката, но данъци не плаща.В ресторантите може и да получите касов бон на обяд, но не и вечер-вечерята се плаща по една хвърчаща бележка, магазините и кафетата ползват касовеите ап

178

Анонимен

преди 8 години

Тия от Сириза са почти същите нещастници както атакизите, но нашите са недостижими.

177

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 222Първо прочети последните предложения на Брюксел. В тях няма орязване на пенсии и заплати. Единственото вярно е за ДДС за туризма. *** и елементарна пропаганда.

176

Анонимен

преди 8 години

До Сафридис - Стафидис, ти да не си "Оракула от Делфи"?! - Македонци се припознаха, като роднини на Александър Велики, а пашмаците с елини! - O tempora, o mores, беше казал навремето брат'чеда Цицерон.

175

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 222Къде го прочете това, че Брюксел е изпълнил исканият на Гърция и е изпратил новото предложение. Пропаганда в стил ЦК на БКП от 70-те години. По лекичко го давай. Нали посли тези пари ще трябва да се одобрят от всички държави и как ще стане след този цирк на гърците. Не сме ***.

174

Анонимен

преди 8 години

До АЗабе кавал нещастен що не вървиш на майната си в Русия вместо да ръсиш простотии за българите? Аман от съветски ***.