18

1

преди 8 години

Защо няма да гласувам за Фандъкова? Много лесен и *** отговор- Защото е назначила корумпиран районен кмет на община "Витоша" с мотива, "че имал опит"...

17

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че е рано. Пилците се броят наесен.

16

Анонимен

преди 8 години

До Rangel Не е незаконен, а на простака Борисов.

15

Rangel

преди 8 години

Спря трамвая по Витоша за да може от Борово, Г Делчев , Бели брези , Стрелбище и др. до пазара, ЖП гарите и централната вода да се пътува 2 часа с незаконен безумен маршрут по Ботев и чакане 10 мин. да се пресече Пл. Македония гаври се с нервите на хората ДОКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

След герберастките простотии, че ще съм виновен задето някой ми е рисувал по стената и е хвърлял *** в моя двор посмъртно няма да гласувам за тази мошеничка и партията ѝ. Минаха се всякакви граници на наглостта и простотията. ***!

13

Di

преди 8 години

Изкарахте ли за парче пица днес?

12

Анонимен

преди 8 години

Оставка, ГЕРБ източиха общината, а Фандъкова купува гласовете на ромите

11

Анонимен

преди 8 години

Картофке, ще блажеш май още 4 години ако Тикваров ни те пробута, а?

10

Хамко Брат

преди 8 години

София се прпълни с гости от прованса + калпава инфраструктура + слабограмотни милиционери без трудови навици + каруци по улиците + пропаднали участъци от уличното платно + блокирани тротоари за пешеходците от паркирани автомобили + безраличието за проблемите от страна на общината където нито един служител не е от град София и си няма представа каква му е работата....можем да поискаме оставката на фъндъкова....

9

Боко Тиквaтa

преди 8 години

И мaгaре дa предложa и него ще изберaт! Стaдото съм го обучил кaквото кaжa дa го приеме

8

анонимен

преди 8 години

когото и да посочи герб все ще бъде избран в софия са големите пари и големитекражби фандъкова може да не е крадла но е подставено лице общ съвет доминираот герб и председателят управлява от името на кмета така че каквото и да говоритекаквото и да пишете големите градове с парите са на герб а ние ще живеем 4 години внай лошата страна на света

7

Анонимен

преди 8 години

Много ми е смешно кaто я включaт в някaкво изследвaне зa рейтинг нa политици и кaто я сложaт нa първите местa! Чудя се кой може дa кaже нещо зa нея извън София , a и инaче изследвaнето е проведено в цялaтa стрaнa между 1000 човекa :))))Естествено товa е поръчкa нa Герб и по-точно нa Мутрaтa!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Вижте, скромна е жената, не иска власт и пари, иска да работи за Ползу роду, да живеем в един добре уреден град. Не краде и оправи Топлофикация, плащаме вече нормално парно. Ремонтите са качествени и бързи. Няма задръствания. Работи се денонощно, бързо и качествено. Не се краде. Оползотворява се всяка стотинка. Градът заживя след гадните кметове преди нея. София стана най-добрият град за живеене. Заживяхме в мир и спокойствие. Нека си я избираме докато е жива!Тогава от София и спомен няма да има

5

МУУУУУ..

преди 8 години

ТАЗИ И ТЯ СЕ НАУЧИ ДА ЛЪЖЕ

4

Анонимен

преди 8 години

ЗАПЛЮЙТЕ ВСЕКИ КОЙТО РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА БУДАЛИСОВ УБИЕЦА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАЗАН ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ УНИЩОЖИЛ Я ФИНАНСОВО И ИЗХАРЧИЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И ВЗЕЛ НОВИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!А КМЕТИЦАТА Е ИЗБРАНА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО!!!!!! ТОГАВА НЯМАШЕ СОРА!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

НЕЙНАТА КАМПАНИЯ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА СЪС СВЕТЕЩИТЕ ОЧИ НА ЦАР САМУИЛ :DНАРОДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ИСТОРИЯТА И ДЪРЖАВАТА!!!НАРОДА НИ ТОВА ИСКА ЕДНА ПОДИГРАВКА И НИЩО ДРУГО ТАКЪВ Е НАРОДА НИ!

2

Анонимен

преди 8 години

Скромна крадливка която вече си е купила сладкото местенце. Сега не иска, рано е да се говори, има толкова работа, не му е времето а е време да се гепи от безкрайно дългите и скъпи ремонти. Какво стана с умните и работливите в Орландовци? Покриха ги да не ги претрепят българите и сега кьораво и сакато ще гласува да си крадне безнаказано. Гробарска работа..вървим напред към...разрухата.

1

Анонимен

преди 8 години

ОСТAВКA !!!