Йорданка Фандъкова. Снимка: БТА

Все още е твърде рано да коментираме избори и кампании, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на откриването на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите.

"Не следя сроковете. Мисля, че вече са приключили почти навсякъде събранията на местните структури на ГЕРБ. Това разбира се е само първата стъпка, след това имаме още процедури, така че има време до есента“, посочи Фандъкова, цитирана от “Фокус”.

Още по темата
Столичният кмет благодари на колегите си от ГЕРБ за подкрепата към нея за нов мандат. "Доста номинации разбрах, че има за моята кандидатура. Но за мен все още е твърде рано да коментираме избори и кампании“, уточни тя.

Фандъкова бе категорична, че в месеците до изборите има още много работа и тя лично има много проекти и притеснения. "Моите усилия са насочени към това да се работи много активно, за да може нещо да остане за града", посочи тя. 

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес стана ясно, че ДСБ ще атакува кметския стол на София с кандидатурата на Вили Лилков. Той бе номиниран по време на общото събрание в Аула „Максима” на УАСГ.

За водач на листата на ДСБ пък е номиниран бившият енергиен министър от кабинета "Борисов" 1 - Трайчо Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase