29

Анонимен

преди 8 години

Какви радари,какви 5 лева бе!Вече всички коли имат т.н. "компютри",е какъв е проблема най-вече на магистралите?!Залага се опция в компютъра на автомобилада "контролира" зададена по сигнал скорост,монтират се съответните предаватели на магистралатас разрешената скорост,на колите някакъв вид антенида приемат сигнала и готово!Кеф ти на магистрала- 120км,кеф ти в населено място- 50км!Но не го правят?!?!А защо?!Защото "полиСмените" ша умрът гладниииии!

28

Анонимен

преди 8 години

На държавните служители да вземат да им се показва как се работи в Европа и по какви пътища и отсечки се шофира.ДА не забравяме че тъмните автомобили с лампички обикновенно се движат с най високата скорост. Стига само с наказания за ползващите- нека малко и за спящите.Не си спомням в ЕВропа да има толкова натоварени пътища ,които да минават през колиби,села и паланки.Там със компютри и комисии отдавна са прпоменили нещата. А тук се говори за война а не за статута.

27

ribolov

преди 8 години

*** s previshen skoros nema da gu pipat :)?

26

гост

преди 8 години

Предлагам легнали полицаи на магистралите, така ще се реши проблема с високата скорост и с подкупните полисмани - две в едно :)

25

До БМВ фен

преди 8 години

Значи да те очаквам скоро да ми дойдеш на работното място - Пирогов, органи трябват. Само не взимай със себе си някой човечец, който кара цивилизовано.

24

Анонимен

преди 8 години

Ех времето...Старшината в казармата сливаше времето и пространството "Ще тичате те от тук, до обед!".

23

Анонимен

преди 8 години

Българи богаташи убиха работник на ам тракиа

22

Анонимен

преди 8 години

Ако шоферът е зурлат и смърди на джибрица, полицаите направо да го застрелят и изхвърлят в канавката и каруцомобилът му да се конфискува в полза на държавата (ъъъ ... имаме ли такава?)

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

На Сънито тръгват да газят летовници върху пешеходни пътеки!КАТ?Къде е КАТ?

20

КАТ-джия

преди 8 години

И ко ша праим сееаа. Пак дойдохте на нашия . Как сме огладнели малиилии.иии. ще ви скъсаме шортите .

19

Анонимен

преди 8 години

Само това знаете глоби,а да направите инфраструктурата така,че да съотвества на нуждите на хорара изобщо не се замисляте,нали щяхте да строите скоростни пътища и магистрали,ако имаше повече скоростни пътища,на еднопосочен път,какво сочи статистиката,колко са инцидентите,по-малко нали?

18

Друг

преди 8 години

С тоя акъл и ковчег за 150 бона ще ти трябва, та да могат да те съберат. Играч :)Жалко, че живеем на такова извратено място, пълно с БМВ фенове

17

sc

преди 8 години

До КайенТи не караше ли БВМ за 150 бона до преди малко :)

16

Даси

преди 8 години

Ехаааааа, някои си купуват ковчег за 150 бона.

15

fly

преди 8 години

БМВ, радвай, се че тати има да дава.. И умната, че да не ви хванат с някоя далаверка да полежите по семейному :)

14

senseipetz

преди 8 години

Ами ако ми се наложи да искам да изпревара някакъв дядка които през последните 10 минути кара като стиви вондер и ми е иззстръгнал и последният нерв с неговото влачене по пътищата, значи аз съм виновен и получавам фиш/акт а този който създава със неговият "стил на шофиране" потенцялно опасни ситуации, си остава безнаказан.. Правосъдие по български:"Покрай мокрото сухото гори и мокрото.".. Има го само в БГ жаргона.. защо ли?

13

sc

преди 8 години

До БМВ фенТия дето карат, не висят по-форумите да се хвалят каква кола и за колко пари карат :) Най много да караш някоя Bmw 525 на 20 години, с тия 10-чаки дето ги даваш.

12

БМВ фен

преди 8 години

До "Яко *** си"Може да съм яко ***, ама карам кола за 150 бона. А ти като си "яко остър" пак се возиш с бричката, дето някой западняк я е търкалял 15 години. Айде със здраве!

11

Яко тъп си

преди 8 години

БМВ фен, много яко *** си

10

Анонимен

преди 8 години

А срещу наглите катаджии с радари за средно поискан подкуп ли ще се борим?