12

иван

преди 8 години

Питам се защо в нашата малка страна има три институции които управляват енергетиката? Министерство, НЕК и БЕХ. Явно държавата ни е много богата за да плаща заплати на институции, които се дублират. В случая са три. Ама на нас ни се полага, защото търпим това положение.

11

Неудобен

преди 8 години

Само в България работодателите могат да накарат работниците си да стачкуват за тях. КЕВР предложи увеличение на цената на тока за бизнеса, а за домакинствата да няма увеличение. Като протестират работещите в подкрепа на "обичните" си работодатели всъщност казват - съгласни сме да се увеличи цената на тока за вкъщи. Такава перверзия могат да измислят само бившите комунисти - днешните работодатели! За комунистическите ни синдикати няма да говоря! Събудете се работещи - всичко е в ръцете Ви!

10

Анонимен

преди 8 години

Този КЕВР беше в правителството дето сключи скъпите договори с "американските" централи и началото на скъпите дългосрочни изкупни цени на ВЕИ-тата. И сега ми говори че нямало политика в сметките му ?! Смях. Защо не си намалят заплатите в дружествата на енергийната държавна система?! Защо там не се търси даже намаляване цените, не увеличаване. Какви са тези 3000-4000 лв заплати там? Ами с 1000лв да ги намалят ще съберат милиони и даже ще излязат на печалба БЕЗ ДА ВДИГАТ ЦЕНАТА НА ТОКА.

9

избирател-безпартиен

преди 8 години

БКП-БСП вече над 50 години крадат зверски от енергетиката . Емблемата им е Румен Овчаров и вместо в затвора този наглец ръси мозък и морал . Червено *** колкото и да ти плащат да пишеш тъпни е малко , поискай процент от Руменчо .

8

Анонимен

преди 8 години

Повишаването на цените просто прехвърля кражбите на гърба на хората и фирмите. Ако не се тръгне към подобряване на ефективността и всеки да плаща каквото е потребил в т.ч. намаляване на разходите по поддръжка и обслужване на мрежата и 1000лв да направят мегавата пак няма да стигат парите!

7

Анонимен

преди 8 години

До енергетикАко другарите от ГЕРБ не бяха спряли проекта, Белене вече щеше да се изплаща. Освен това очакваме решението на Арбитража за 1млрд. АКо го загубим ББ и Цвъки ли ще плащат?

6

до енергетикa

преди 8 години

Aбе Бойковистче, aбе Бойколизче , твоят вожд по същия нaчин мислеше и ревеше , преди дa нaпрaвите преврaт! Я си прибери стотинките зa днес и тичaй дa миришеш Мутрaтa отзaд!

5

Анонимен

преди 8 години

Цените на тока трябва да се повишават, а не да се намаляват!

4

Икономист

преди 8 години

До истИ 100% от бизнеса на Домусчиев ще стане навънка при тези условия за бизнес в България. Самият той твърдеше, че в САЩ токъв му излиза по-евтин от в България. Вдигането на тока за бизнеса е в пъти по-фатално от това за домакинствата. Това ще доведе до загуба на конкурентоспособност на крехката икономика навън, а това до съкращаване на служители. Отделно, че ще има повишаване и за стоките, в чието производство участва ел. енергия.

3

енергетик

преди 8 години

Нека да напомня основните задължения на НЕК . Проекта на комунистите -социалисти Белене един милиард лева загуби , Цанков камък на ДПС лидера Ахмед Доган един милиард загуба . При това положение кой носи отговорност , а другарю червен *** . Много е лесно да ти дадат една срутена къща и после да викат ами той не може да я ремонтира , защото е некадърен . Да ама не .

2

В подкрепа

преди 8 години

Дърпам шалтера и аз.

1

ист

преди 8 години

Бизнесът спира работа и протестира против поскъпването на тока. Главните виновници за скъпият ток, тези които произвеждат безбожно скъпата ЗЕЛЕНА енергия протестират. Целта им е да прехвърлят скъпата енергия към бедните домакинства.Бизнесмените да кажат защо са избрали Домусчиев за председател на КРИБ, който 80 % от бизнеса му е извън България. Там той създава работни места които закрива в България.