25

Кирил

преди 11 месеца

Един здрав бой за тва *** да лежи поне месец в корито в Пирогов!!!!!

24

Спукана гума

преди 8 години

някой да знае как се казва пича? от блок 349 ? :D и коя му е колата, обещавам че ще се размине само с основен ремонт по неговата кола !

23

Анонимен

преди 8 години

Този е баси тъпана, честно. какво му пречат колите , освен ако няма нотариален акт на земята на която се паркира. в противен случай всеки има право да паркира там!

22

666

преди 8 години

Из култовите надпис: "Не паркирай! Пукам гуми", "***, как ще си тръгна със спукани гуми?"

21

Анонимен

преди 8 години

Нищо лично, но според мен пукането на гуми е идиотска постъпка. По скоро спусни 1 гума (предна лява че веднага се забелязва) и така няколко пъти. Ако един човек му се наложи да напомпва няколко пъти гума, накрая ще му писне да се занимава и евентуално ще внимава къде паркирва. Идеята ми е че смяната или залепването на спукана гума е освен играчка, то и финансов ресурс, докато помпането на гума е само 5 минути работа, но досадна, особенно като бързаш.

20

Анонимен

преди 8 години

До ШопНе знам дали гледаме една и съща снимка. Първо очевидно навсякъде е мокро, а гумата е суха се едно е от Сахара докарана. Второ, не знам дали ти прави впечатление, но гумата е във въздуха. Като цяло с коментара целях да се пошегувам, но ти реши да си покажеш капацитета.

19

vesko02

преди 8 години

Общо взето на никого не му пука,че чуждите гуми са спукани.

18

Анонимен

преди 8 години

Снимката е на някакъв човечец, дето си вдига колата на китайски крик "количка" 2т., а гумите са марка Дейтън - зимни!

17

Спартак

преди 8 години

Сега - дружески съкооператорен съд с елементи на Линч. Тоест катран от глава до пети, овалване в пера и 24 часа престой вързан за на-близкото дърво с табелка "Гумаджия #1" на врата.

16

vesko02

преди 8 години

Очевидно това е българския начин на избиване на дълбоки комплекси от хора с робска психика .Това е техния начин да се направят на бабаити ,дори и за няколко секунди.

15

Потърпевш

преди 8 години

И в нашата кооперация има един подобен интелектуалец. Когато непозната за него кола започне да паркира пред сградата, не след дълго тя се оказва със спукани гуми. Нещо като поздрав за добре дошъл в блока, или честита ти нова кола.

14

Анонимен

преди 8 години

Какво разследване са започнали, те хората вече са го направили вместо тях. Трябва директно в съда по бързата процедура. Като купи на всички по един чифт нови мишелинки ще му уври простата тиква

13

"Добро" ут

преди 8 години

Много гаден, злобен и завистлив народ сме. За съжаление това е истината.

12

Анонимен

преди 8 години

много интересно защо го прави !Защо някои ще прави това без причина

11

Анонимен

преди 8 години

От отсрещния блок спират пред гаражите на нашия блок и не може ги накара се премести а при техния блок също има гаражи пред които може да се спира значи не само ,че ти пречат ами ако им спукат гумата те търсят тебе защото щом е пред твоя гараж значи ти си я спукал излиза ,че трябва и да им ги пазиш колите защото ако стане нещо ти си виновен може и да я е набол някъде по пътя и да е спаднала като я оставил пред гаража ти .

10

онбашията

преди 8 години

бой и пак бой, и после подписка за изселване от блока, закона го позволява (не боя а изселването)

9

Дразнител

преди 8 години

Само така, пич! Пукай им гумите и да не ти пука! ;)

8

Анонимен

преди 8 години

Един комшия които има гараж до моя гараж непрекъснато ми спираше пред моя гараж !?Спаднах му едната предна гума и той откачи ,че съм го направил той не виждал къде паркира!

7

Анонимен

преди 8 години

Мрази ги, но искренно.:)

6

Анонимен

преди 8 години

Не ми се сърдете, но фотошопът, не ви е силата