24

Анонимен

преди 8 години

Айде и ние да излизаме че зимата не е далече!

23

Анонимен

преди 8 години

И НИЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМЕ НОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ИМА КРУИЗИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Там искат национализация на енергокомпаниите, което се подкрепя от САЩ.А ние тука по техния пример (и подкрепа на САЩ) не може ли да поискаме същото?!

21

Анонимен

преди 8 години

Я! пак цветни неща стават май :)"Не знам защо!", каза демонстрантът Егин Нарсисян."а дали?

20

Ala Bala

преди 8 години

За тези дето питат колко е цената на тока за крайния потребител в Армения.Цена на дневна тарифа 35 драма (13 стотинки) в момента и се увеличава с 6,95 драма до 42 драма (15 стотинки). Армения, Беларус и Украйна (доскоро) са с най-ниски цени на електричеството в Европа. Интересното е, че цените са по-ниски от тези в Москва.

19

Ala Bala

преди 8 години

Е, хората се борят докато ние спим. При това дори с увеличението тока в Армения ще е с около 25% по-евтин от този, който плащаме ние.

18

Дебелогъз депутат

преди 8 години

В икономически стабилна България цената на тока всеки месец трябва да скача минимум с 22%,така простолюдието ще се научи на уважение спрямо своите олигарси.

17

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

До ПаметливДа не плачем на чужд гроб викам аз ;))) Не е ли така хехех

16

Паметлив

преди 8 години

За тока нека си протестират,ама да не избие на другаде,щото като сменят руския "недемократичен" ток с американски "демократичен" цената може и двойно да скочи също като у нас!Между другото,азерите само това чакат-отслабена Армения!Ще ги спаткат набързо а от НАТО-само съболезнования!

15

Тъпото

преди 8 години

те са на протест от 16-и ..... а не от вчера, онзе ден би ги и залива с вода полицията

14

Анонимен

преди 8 години

До 17Цената на електричеството в Армения е около 18 ст. дневна и около 12 ст. нощна тарифа, средната заплата в Армения е около 200 $ /350 лв/

13

Анонимен

преди 8 години

До 11 ТЕЦ Русе Изток е топлоелектрическа централа в град Русе, България. Тя има капацитет за производство на електроенергия от 400 MW (2 турбини по 30 MW, 2 по 60 MW и 2 по 110 MW).Централата е собственост на Топлофикация Русе, която през 2007 г. е купена от словенската компания Холдинг Словенске електрарне. От 2010 г. дружеството е 100% СОБСТВЕНОСТ НА РУСКАТА КОМПАНИЯ Мечел.

12

Анонимен

преди 8 години

До НАБЛЮДАТЕЛТука ако вдигнат тока с 22 % може да си сигурен че ББ ша търчи към Банкя като див ****** :))) с отделно при такъв протест в Бг няма да посмеят да арестуавт никой, камо ли да му повдигнат обвинение

11

Божо

преди 8 години

Когато се намесват "братски принципи", ефектът е мизерия !!! Кремъл винаги е разчитал или на силата на оръжието, или на силата на енергийната зависимост !!! Всички нормални държави търгуват с Русия на *** , защото Русия има горива !!! Никой не би търгувал с тази проядена от корупция страна, ако не се налагаше да се купуват природни ресурси !!! Кога ще доживеем до време, в което Русия ще бъде една нормална страна, търгуваща принципно без да заплашва и рекетира !!!

10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

И арменците доживяха цветната пролет! И при тях умните и красивите, най-вече *** са против увеличението на тока! Но защо у нас същите тия не протестират, или у нас увеличението на тока е най-више благо, а кой бяга от доброто?

9

бате златко водолаза

преди 8 години

елате и в бьлгария братя арменци да спретнете един протест за тока че тук наште шутки само си траят и са много доволни от всичко

8

Волен

преди 8 години

Това са ***, вдигането на тока в Армения е благородно дело, защото фирмата е руска и Путин ще печели повече, и естествено Путин като печели повече, ще плаща на мен повече, за вдигам джангър срещу 2-та американски танка, опс исках да кажа 2-та краварски *** танка

7

Анонимен

преди 8 години

до 5Или викаш щом Монополът е руски, значи е сладък, удобен човеколюбив харизматичен и исторически справедлив, нали?

6

Анонимен

преди 8 години

А българите спим по диваните и...

5

Анонимен

преди 8 години

До до 2"Предложението на производителя ЗАО "Электросети Армении" (ЭСА е дъщерна компания на руската ОАО "Интер РАО"), бе за вдигане на цената с 40.8%."Не съм Божо...