25

ognyanz

преди 8 години

Мегленке, ти продаде за стотинки трети и четвърти реактор на АЕЦ "Козлодуй" при преговорите за присъединяване към ЕС, а след това лъга българския народ, че пак ще се отворят тези преговорни глави. Сега ги лъжеш пак, че уж си за евтин ток. Няма как да е евтин тока при толкова продажност и корупция сред нашите политици, а ти си еталон за това.

24

Ред арми

преди 8 години

ДБГ не приема увеличението на тока... Според тях е много малко

23

Анонимен

преди 8 години

Като чуя от прости и невежи хора да казват ами" това е съдба,няма нищо случайно"и тогава си казвам ,докато има такива манипулатори,които вменяват,че това да окрадеш държава не е съдба " драги невежи"а обмислен акт от група с престъпно мислене .Това да те лъжат също не е съдба а начин на шепа хора,които искат да си играят с вашето невежество и неграмотност.Съдба е когато нещо стане и човек не може да го контролира ,било катастрофа,любов,смърт и т.н.Всичко друго е уж случайно

22

Резултатът от ...

преди 8 години

... цялата тази "работа" ще е следният:1. Проверки, глоби и антикартелни процедури на всички български ВЕИта, най-вече на тези на противниковите групировки, за да останат само тези на ГЕРБ Предприемачи. 2. Похвала на всички чуждестранни енергийни играчи като благородни инвеститори, най-вече на американските и западноевропейските.3. Окончателно вкарване на НЕК и БЕХ до фалит, раздробяване и приватизация.4. Увеличаване на цената на това, заради благородните инвеститори.Неолиберална ***!

21

Анонимен

преди 8 години

KRIVOUSTATA RAZBOINICKA RAZSIPA ENERGETIKATA V BALGARIA,A SE ZAKAHARILA ZA ZENITE NA TOKA.

20

одисей

преди 8 години

тая *** скапа АЕЦ ,,Козлодуй,, и сега има очи и тя да се изказва - много се загрижила - много станаха бе - единия ще стачкува, другия ще спира американските тецове, като ги слушаш направо да ти си дореве

19

Ако не помните

преди 8 години

Кака ви Кунка на времето спря 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй и съсипа цялата ни енергийна система, а сега се закахърила за новите цени. От снаха на баш комунист какво друго да се очаква.

18

РОМео

преди 8 години

Бат Сали - министър на енергетиката!Сичку шъ съ упраи!

17

Наблюдател

преди 8 години

Ако не се направи тотална реформа в Енергетиката ще продължим да слушаме само *** простотии и глупостии

16

edin

преди 8 години

Що се не обажда Р.Овч.?

15

Анонимен

преди 8 години

Е, как кои?! Жена му, на пожарникаря - другарката Цветелина ..., която на 20 и няколко години беше станала собственик на Си банк.. Баща й член на ЦК на БКП..... Все наши хора.. Няма случайни неща. "Крадецът вика най-силно - дръжте крадеца!"

14

Анонимен

преди 8 години

Олигарсите да поемат тежестта от увеличението на тока, стига цицали от бедния българин. Алчността убива човечеството.Знаем че с най-голям дял във ВЕИ-тата, които са основната прицина за поскъпването е на една Цветелина.

13

ЦК на либерастите

преди 8 години

Кунева е скрита лимонка на банково-енергийните терористи които сериозно застрашават бъдещето на България!Сега какво се прави ,че не е лук яла и не се е на чесън оригвала ?

12

Анонимен

преди 8 години

Kuneva drugarkata pramova kuneva da ne se podmasva na bB gerb saschtoto e jasno 4e sled isborite toka schte sko4i i hranitel saschto stiga lizimerie i laji pramova

11

Анонимен

преди 8 години

Почти всички депутати са в бизнеса с тока.Това са едни пари паднали отгоре, грижат се хората за доходите си, а вие чакайте от умрял писмо!

10

Анонимен

преди 8 години

Като минат Изборите тогава Няма да си губим Електората има си хас

9

Анонимен

преди 8 години

Раздвижването по ромския въпрос напоследък е инспирирано от шпиц-командите на ГЕРБ за да се отвлече вниманието на материала от най-съществената тема - УВЕЛИЧАВАНЕТО ЦЕНАТА НА ТОКА ОТ 1 ЮЛИ, а оттам и на всички останали цени, при продължаващо замразяване и дори намаляване на доходите. Но материялът да се сърди на Арменския поп и наесен пак да гласува за ГРОБарите-антибългари. А Радан-Куневци и "патриотите" им помагат в краденето и дрането на кожата на БГ-народеца. Това е истината.

8

Анонимен

преди 8 години

Как през всичките тези години нито една партия не се изказа така, когато вдигаха тока за бита? Най-хладнокръвно ни оставяха да агонизираме в безпаричие. Дори сега се прокрадват идеи затова да се вдигне тока за бита а за бизнеса да падне, за да се балансирала системата. Не става така тази работа.

7

тъп народ

преди 8 години

снахата на ПОЛИТБЮРО , говори демагогия. БОКО е убиеца на ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ , това ще пише в историята за БОКО от БАНКЯ

6

ha ha

преди 8 години

Тази казва YES само ако и платят, ако ли не, казва, ние сме против. Жалка твар.