98

Васо

преди 8 години

"България е предложила на Русия да изгради газов хъб от проектогазопровода Турски поток на нейна територия в близост до границата с Турция." Кой да изгради бе, България ли, Русия ли. А от нейната територия през турската територия кой да изгради. Имаше един виц за двама евреи дето си умували как да правят бизнес с парите на трети евреин, ама той не знаел нищо за тази работа. Голяма новина няма що. Това посиране с газта не го ръчкайте, че още повече се размирисва.

97

ognyanz

преди 8 години

Нещо са объркали заглавието: газта от този предлаган "хъб" (българската дума е "разпределител") няма да отива от България към Турция, а ще идва от Турция в България. Така че, за да бъдем независими от Русия, ще сме зависими от Турция. Ако им е кеф на турците, ще ни свържат, ако не - този т.н. хъб няма за какво да ни трябва.

96

АСАН босия

преди 8 години

гъзов ХАБ, МОЖЕ, БОКО е убиец на енергийни проекти , НАДАЙ се к... на пияна булка

95

никакви хъбове

преди 8 години

или оставка на правителството - рушнаците да си стоят в С. Азия !

94

Анонимен

преди 8 години

E kak nali boko kaza che toi otkazal a sega

93

Шоп

преди 8 години

България не моли, а предлага, с ясното съзнание, че Путин от инат ще направи точно обратното - тоест ще се нахендри още повече на турския. След като Путин си сложи тръбите, ЕС ще му ги конфискува и ще си пусне какъвто си иска газ. Очевидно процесът на тролене на руснаците не е завършен.

92

Анонимен

преди 8 години

Кога най-после ще разберете, че тръбата се изместила към Турция по съвем обективни причини - Първо там се събира газ от няколко източника, второ, България нямаше пари да строи глупостите на руснаците. Ако имаха толкова голям зор от Южен поток, щяха да се навият на всички условия. Явно не са имали зор, а ЮП е бил един кьорфишек

91

Анонимен

преди 8 години

До славянинВчера на икономическият форум в Санкт Петербург е подписано споразумени за строителство на 3-та и 4-та тръба на ''Северен поток'' между ''Газпром'' и три западни компании! След 2019 -та ''велика украина'' казва сбогом на транзита на руски газ през своя територия!-----------То щото от тоя транзит имаше голям келепир ..,

90

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПич, не "построй си тръба за да ти продам газ", а "ако искаш газ, построй си тръба". Има голяма разлика.-------Е, не искам ! Това е разликата...

89

Анонимен

преди 8 години

Никой на никой за нищо не се моли ,това са нормални бизнес отношения.Но за някой смешници тук това са неясни бизнес отношения.

88

Анонимен

преди 8 години

Толкова сте умни, колкото и примера за внушение, който сте дали!Япония -240% външен дълг!Държавата с най-голям външен дълг на планетата!

87

turk 07

преди 8 години

Потот ще има и дори вече 2 месеца се строи. И патоци като тебе няма да липсват.

86

Анонимен

преди 8 години

Все още има хора които не са разбрали че никакви патоци няма да има. Построй си тръбата да ти продам газ , хахахаха

85

Аз

преди 8 години

Направо плачем за крилатата фраза - Да му имам на българина втория акъл...

84

Анонимен

преди 8 години

Герберските смешници унищожиха енергийната независимост на България. Ще получаваме руски газ от всички съседи, вместо да им продаваме ние. Коалиция от "Тримата ***" ни управляват. Знаят се имената на глупаците.

83

нклку

преди 8 години

Стига сте ни унижавали бе! Отказахме се от газопровода и на голямо го давахме , а сега ходим да се молим! Поне да си запазим достойнството!

82

щуро маке

преди 8 години

шо праим сега? тоя, нашио газов хъб не го ли дадохме преди 25 години на американците, не можам да разбера.

81

Анонимен

преди 8 години

Kasno,chedo,kasno!Mili bratushki,rusnaci imat princip,proshtavat do 3 pati -vash limit izcherpan.

80

Мустафа

преди 8 години

След Винету великият бял вожд от Банкя - Боко Тиквата научи и една нова дума хъб /HUB/...След това тръгна на помага на Швейцария да влиза в ЕС...Докато не закрие този бантустан ***. От простотия и лакомия.Защо Господи ни причиняваш това ?

79

Анонимен

преди 8 години

До Българин от ГерманияТамън ще има какво имущество да арестуват за изплащане дълговете на ЮКОС. Както знаеш Белгия, Франция и Австрия сложиха под запор руско държавно имущество за милиарди долари, следващият етап са търгове за разпродаване на това имущество и овъзмездяване на инвеститорите на ЮКОС за разбойническата кражба на ЮКОС от кремълската бандитска шайка.