89

Анонимен

преди 8 години

Не могат да осъдят Цветанов за глупости, няма как да стане, казвах ви го отдавна!Това е номер на депесе за да го дискредитират и изморят, но Цецо е корав.Всичко е за да съборят Борисов и ГЕРБ...

88

до кога

преди 8 години

КАТО ИСКАТЕ ДА ГО ОПРАВДАЕТЕ,ЗАЩО ИЗОБЩО ДИГАТЕ ПУШИЛКАТА С ТАКИВА ДЕЛА,ЗАЩО УВЕЛИЧАВАТЕ КОРУПЦИЯТА ПО ЕТАЖИТЕ С ТАКИВА ДЕЛА.ОТ ПЪРВОТО ДЕЛО КАКВИ ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА СЕ ИЗВЪРШИЛИ ЗА КОИТО МЪЛЧИТЕ ,И ТО ПО ГОЛЕМИ.ТОВА ДЕЛО ПОКАЗВА,ЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ,НЯМА ЗАКОННОСТ,НЯМА ДЪРЖАВНОСТ,НЯМА ,НЯМА НИЩО В ТАЗИ ЕТ" БЪЛГАРИЯ".ПРОСТО МЕ Е СРАМ,ЧЕ СЕ ТРУДЯ ЗА ТАЗИ ТЕИТОРИЯ.

87

справеливо е

преди 8 години

Няма на лице престъпление .Г-н Цветанов е невинен. Настъпи много интереси и парадоксите ........."виновен" ,че разрешил и "виновен " ,че възпрепятствал?!?! за едно и също нещо ......Но нали всички искаме силна ръка с/у престъпността?!?

86

Кон

преди 8 години

Защо ли не съм учуден?

85

Две ...

преди 8 години

... добри новини!1. Цветанов продължава да е подсъдим по това дело.2. 85% от българските избиратели искат да го видят в затвора.

84

Анонимен

преди 8 години

Кака ни Жанина, май е време некой да я изчака и с жилката една съчма 12ица в *** да и изший...Ако не са сети, че простотията и е малко в повече за всички изнервеняци, безработни, огладнели, подслушвани, подритвани и прочие-мерника може да се дигне с около метър на горе ......Де изпадналите пачаври бе!

83

Добрата новина ...

преди 8 години

... е, че Обществото иска възмездие за престъпленията на Цветанов и възприема отмяната на присъдата на двете инстанции като огромна несправедливост и е силно разочаровано от това! Това е повод за надежда и позитивно за Обществото като цялото, защото показаа, че Обществото не е загубило чувството си за справедлтвост!

82

до 103

преди 8 години

Нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, дясна, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална *** е логично следствие от разграждането на НРБ в полза на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила.

81

до 96

преди 8 години

За Борисов борбата с корупцията се състои в изнудване на противниковата групировка от неговата групировка и селективно правораздаване.

80

до 100

преди 8 години

Неграмотността се завърна след 25 години Неолиберализъм в обществото.доказателство са Борисов и Цветанов. Младите са продукт на неолибералната самофинансираща се образователна система и 60% от матурите са 2ки. Неграмотни избират неграмотни.

79

до 99

преди 8 години

Такива са фактите. Виж ЦИК. Никой не иска Борисов. Само едва 1/6 или има-няма 15% от българските избиратели гласуват за Борисов. Останалите 5/6 или 85% от българските избиратели, Народът, не искат Борисов и не гласуват за него. Борисов притежава само 80 депутата и зад Нещо то му, незнайно защо наречено "правителство", стоят едва 1/4 или има-няма 25% от българските избиратели. Олигархията тури Борисов да "управлява" с 80 депутата, за да и трансферира 16 милиарда лева,които ще връщате.

78

Анонимен

преди 8 години

Няма държава и аз няма да участвам в нея!

77

dogan

преди 8 години

до ***.ти *** да пушиш лулата и да танцуваш на пушек и не учи дядо си да кашля.откакто тези некъдърници са на власт бълг пропадна и е от асно по....е да и кризата им помогна

76

Анонимен

преди 8 години

и двете по-нисши инстанции изпълниха политическа поръчка, като издадоха и потвърдиха присъда без основание, само с една назидателна цел. Въпрос на време беше да се стигне до днешния резултат.

75

до 87 Винету

преди 8 години

Само 1/5 или има-няма 15% от българските избиратели гласуват за България и Цветанов. Затова и имат 80 депутата. Останалите, Народът, 5/6 или 85% от българските избиратели не искат Борисов и Цветанов. Олигархията и Мафията ги туриха да "управляват' с 80 депутата, за да може да изтеглят за Олигархията и Мафията 16 милиарда лева външен дълг, които Пролетариатът ще изплащате двойно с 10% ефективна годишна лихва, при положение, че основната лихва на ЕЦБ е 0%, докато те ще лежат под палмите.

74

ognyanz

преди 8 години

Жалка работа е нашата съдебна система. А бат'ви Бойко наскоро предричаше, че ще изпреварим Румъния в борбата срещу корупцията. Как ще стане това, като се лансират именно тези съдии, които изпълняват политически поръчки? Следете сега Павлина Панова, която изпълни поръчката за Цецо, докъде ще стигне.

73

до 93

преди 8 години

Затова и Цветанов днес не беше вкаран в затвора. Мафията не позволи.

72

до 87

преди 8 години

Младите са продукт на неолибералната ни самофинансираща се система. Международни изследвания посоветуйте, че 75% от младите, до 23 годишна възраст, са неграмотни, точно като тези, които "управляват" от август 2009 година.

71

до 89

преди 8 години

И в нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, дясна, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална *** няма червена путлерска мафия.

70

Едната добра ...

преди 8 години

... новина е, че Цветанов не е оправдан. (Все още). Другата, още по-добра новина, е че хората го ненавиждат, с изключение на тези, които зависят от него. Останалите се страхуват от Цветанов.