103

МУХАХАХАХАХАХА

преди 8 години

Бойко на протест срещу Орешарски не излезе, обаче срещу Борисов 2 100% ще излезе на протест ! Казвам срещу Борисов 2, тъй като неговия кабинет не взе решение да отпадне закона за задължително изкупуване на зелена енергия и сега да няма разправия за това !

102

Parcuc

преди 8 години

Вижте само пред какъв парадокс сме:България трябва да изкупува скъп ток (американски ТЕЦ-ове, ВЕИ и други), който е в повече от реалното потребление на страната за 1 година. Като имате в предвид, че АЕЦ Козлудуй изобщо не влиза в тези сметки, да не говорим за десетки ВЕЦ-ове и ТЕЦ-ове. А те искаха и 2ри АЕЦ да правим, ама българите не виждат ток и за 1 крушка от евтиния ни АЕЦ, до кога така ??

101

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам как НЕК може да продава за износ евтино, а за родната икономика цените на тока трябва да удрят в тавана?

100

Държавата на Мутрите

преди 8 години

опит за убиистводанс Запалихте автомобила ми !там ли ви е силата да убивате и крадетеДанс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

99

info.

преди 8 години

Войните са два вида,кръвен и безкръвен път.При първият загиват хора от оръжие,но втората е най опасна,там по икономически тактики могат да се затрият цели народи.А с този темп на развитие от тази безкръвна война,България ще стане мит след 20год.Този на снимката е един от съучастниците по закриването и разпределянето на територии от България към Турция.

98

Анонимен

преди 8 години

долен, мръсен болшевик и популист!!

97

Хаосът в...

преди 8 години

... нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, дясна, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална *** при Борисов 2 е тотален.

96

Поредното ...

преди 8 години

... доказателство, че в това Нещо, незнайно защо наречено "правителство", цари тотален хаос. Няма ръководство, липсва стратегия, всеки прави каквото си иска, защото знае, че останалите не могат без него. Борисов има само 80 депутата и отива на протест с/у собственото ми "правителство" и парламентарна група. Гротесктно! Трагично какви некомпетентни индивиди ни "управляват"!

95

Анонимен

преди 8 години

ЕЛЕКТОРАТА НА ТОЗИ *** БУДАЛИСОВ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛЕН!!!БУДА ГИ ВДИГА И ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ СЕБЕ СИ :DDDЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА С НАЙ-МНОГО ЦЕНТРАЛИ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ!!!!!!!!!!!

94

0

преди 8 години

До брейНяма смисъл

93

0

преди 8 години

До брейА и ми се чини, че България ще бъде по-малкаЗа жалост най-вероятно ще бъде,а тиквоня където и да е ние ще кусаме неговата попара

92

0

преди 8 години

До брейИменно де,та може и ти да кусаш без да си го избирал

91

Анонимен

преди 8 години

До sallaadin Хистрионно личностно разтройство.

90

sallaadin

преди 8 години

ШИЗОФРЕНИЯТА е раздвоение на личността: Увеличаваш цената на тока чрез КЕВР, в интерес на НЕКа, ЕРПтата и ВЕИтата. Протестираш срещу увеличената цена на тока от КЕВР, в интерес на БИЗНЕСа и НАРОДа!!!

89

0

преди 8 години

До брейЖив и здрав,ама знае ли се някой ден какво ще ти се наложи,гледам се интересуваш какво се случва в БГ

88

boc

преди 8 години

Нагъл, по-нагъл, най -нагъл, Борисов!Това е градацията!Абе Борисов, защо ни мислиш за по-глупави от теб?!Докога ще играеш ролята само на доброто ченге, когато Ти и твоята Лилянка сте най-крадливите, чрез вашите некачествени строежи??!!И Той ще протестира.Срещу кого?Аааа, като махнахте онова "Д" от ДКЕВР и го направихте КЕВР, казвате че направихте реформа и то вече не зависи от вас.СМЯХ!!!Явно всичките ви реформи ще са само промяна на имена и букви!

87

Анонимен

преди 8 години

Крадеца вика дръжте крадеца , ех заблуден народе

86

Анонимен

преди 8 години

Гн Борисов сложете си гн Цветанов за Министър на МВР.Той си разбира най много от работата.Има много работа даси довърси.Защото е най не удобен на мафията. Бойко несе чуди изобщо.Бойко ти си на ход.

85

ognyanz

преди 8 години

А колко приказки изсипаха преди и ГЕРБ, и пишман реформаторите за това, че намаляването на цената на тока с 5% от правителството на Орешарски било популизъм. А днешните приказки на бат'им Бойко какво са? Не са ли популизъм първо качество.

84

0

преди 8 години

До брейЗа това който си го е избрал ще му куса попарата.Гадното е ,че и който не си го е избрал и той куса