43

анонимен

преди 8 години

Не случайно полицаите са на протест знаят че от тези милиарди отново ще им се повишат социалните придобивки и изплатят командировките.

42

Анонимен

преди 8 години

Нали знаете (сам кат си го вкараш мнннного боооооли) сега няма да ревете

41

ЗАТОВА Е БУДА...

преди 8 години

..ЗАЩОТО СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ---И Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ , ***...!!!/Айде , спечелете ги и вие поне веднаж ....*** червени/

40

Анонимен

преди 8 години

ТОЙ БУДА АКО НЕ ПРИБЕРЕ ТЕЗИ ЩЕ ПРИБЕРЕ ОНЕЗИ ОСТАНАЛИТЕ ОТ РЕЗЕРВА!!!!ПРОСТОЛЮДИЕТО И БЕЗКРУПОЛИЕТО НА 1 МИЛИОН ОТ БЪЛГАРИТЕ МУ ДАДОХА ТАЗИ ВЛАСТ!

39

Василев

преди 8 години

Герберастки англосаксонски еврейски ***!

38

Анонимен

преди 8 години

Ами да си гласувал ,бе ...."един от народа"...ха,ха,хаааааааааааааа....Чий го , беше фанал тогава ---та го държеше ... и не си гласувал??!!

37

Х

преди 8 години

Те вече го похарчиха,макар да си мисля,че това е работа на управляващите в момента.Да се тегли ли заем или не конституционния съд не са финансисти.

36

ист

преди 8 години

Вълк козината си мени, но нрава не. Гоцето да каже колко реално от този заем е изтеглен. Може ли бизнес без заеми. Държавата е като семейството. Трябва да инвестираш в нещо полезно -теглиш заем. Без заеми и инвестиции няма прогрес.

35

Анонимен

преди 8 години

Грухтите ли в ***?!Груух...грух...грух!

34

Анонимен

преди 8 години

А Баце като обикаляше училищата докато беше в опозиция и плашеше дечурлигата да кажели на бабите и дядовците "да не гласуват за БСП, защото щели да вземат дълг и после вие ще го връщате"? И щом дойде на власт веднага натресе на същите дечурлига 16 милиарда. И малко ли рева да не взимаме дълг, че сме щели да станем като гърците? Веднага щом се докопа пак до властта, забрави какво е говорил.

33

Анонимен

преди 8 години

Няма смисъл да пишете за Орешарски, защото всички *** страдат от амнезия. Като почнем от Орешарски, минем през правителството на Станишев и се върнем още по-назад при Жан Виденов и Луканов, ама комунистите просто нямат умствения капацитет да разберат, че който и да дойде, няма как по-зле да стане от това, с което те продължават от 1945 година насам да закопават българия. Със закон трябва да се забранят всякакви комунистически партии в БГ, както стана в Румъния - затова и тя така дръпна.

32

Съд ли..??

преди 8 години

АМИ ТОГАВА .....ПУСКАЙТЕ ЛИСТОВКИТЕ ЗА ПОПРАВКА НА РЕФЕРЕНДУМА ----ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ НА 100% от депутатите !!ЕТО ВИ ...."РЕВОЛЮЦИЯТА"!!!!!!!!Стика ли ви ...или ОЩЕ НЕ СА ВИ ПЛАТИЛИ ЗА ТОВА "МЕРОПРИЯТИЕ"....??!!!!

31

vot42

преди 8 години

АБВ не са коректни,като гласуваха за вземането на дълга,сега с БСП искат да сезират Конституционният съд.Явно.че Първанов доста ги е натиснал за да помогнат на БСП да съберат нужните подписи.Та нали тази зима беше окончателно един дълг,останал още от Тодор-Живковото време,който Милен Велчев трансформира от долари към евро с 8.5% лихва,поради коетто загубихме няколко милиарда лева.Фактически вземаме един дълг,за да изплащаме друг,но вече лихвата е няколко пъти по-малка.

30

Анили

преди 8 години

Не само дългът трябва да отиде на съд. На съд трябва да отидат и всички депутати гласували за вземането му. Те всички са национални предатели. Новите еничари.

29

Митака

преди 8 години

Хора не правете грешка комунист беше дядо ми който отдавна не е измежду живите. Човека се е борил за своите идеали и за добруването на българският народ. след 10 ноември 1989 г на власт дойде червената буржоазия оядените деца на комунистите които запада ги съблазни като им каза че когато настъпи демокрацията всичко което може да откраднат ще е лично тяхно а не на държавата както беше преди. Червена Буржоазия са БСП, ДПС, ГЕРБ,НДСВ, СДС, Патриотичен фронт и 95 % от партиите в момента

28

Анонимен

преди 8 години

ДО 13. ГАРГО КОГА ОРЕШАРСКИ Е ВЗИМАЛ 10 МИЛИАРДЕ БЕ? ГА? НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ БЕ? "ГА" НА БЪЛГАРСКИ ЛИ Е?

27

дгд сите

преди 8 години

Имайки предвид, че половината от този дълг е рефинансиране на дълговете, теглени от Орешарски и османо-***, и за изплащане на откраднатото от КТБ (извършено от всички по върховете на държавата), ще е хубаво безсрамните *** да дадат и себе си на съда! Само тогава ще им повярвам, че наистина са се завайкали за състоянието на България, а не просто че правят мръсно на гърбавите!

26

Анонимен

преди 8 години

Едни пият други ще плащат сметка! Кой ще връща парите познайте???

25

политолог

преди 8 години

Колко *** са коментарите на червения *** . Ето и доказателството . Защо избягаха от властта БСП , а не си останаха и сега нямаше да има нужда червения *** да си смуче от пръстите колко са лоши новите управляващи. Човек, който си подава оставката само за една година управление е негоден .

24

citizen

преди 8 години

Много "революционери" и "пАтрЕоти" има в сайта. До един ги е страх да си кажат името и откъде са, но в стадото на анонимните *** са силни.По това ще ги познаете.