20

Анили

преди 8 години

Поправете ме ако не греша, но не беше ли Цветанов този, който в редица интервюта призоваваше осъдените престъпници да бъдат в затвора? Въпросът ми е щом е осъден на две инстанции какво прави лицето Цветанов на свобода? Или чакат от ВКС да мине време и да се забрави присъдата му за да го оправдаят?

19

цвъки шестака

преди 8 години

Цвъки Шестака, наглеца затънал в батака.... но се пъчи по телевизията, наглеца гротесен !?

18

дедо Либен...Гоцев

преди 8 години

Наше момче,не си го даваме!

17

ранърса

преди 8 години

Айде оня с белия з------к Станишев кога ще дойде в затвора . Чакаме го с нетърпение.

16

ранърса

преди 8 години

Цецо-убавецо,го чекаме,кат' абитюрентка у затворо

15

адвокат

преди 8 години

Ето това е престъпнато мислене на хора , които защитават партия , която пращаше в Белене за дълги коси и къси поли младежите . Това е присъщо на хора , за които няма значение , че в тези лагери са хранили прасетата с човешки трупове . За тях думата невинен до доказването на противното от съда няма значение. Нещо повече те станаха съдии и прокурори . Следващите сте вие другари .

14

бай Петко

преди 8 години

Стига сте го къпали в марна вода тоя ОСЪДЕН клиент. Трябваше на 17 май да излезе решение, а вие се чудите как да го спасите. Запомнете, че сте българи и имате все още малко достойнство. Днес Бойко го има, утре го няма, пак ли ще се кланяте на следващите ???????????????70173

13

Асеновец

преди 8 години

Май чакат да се произнесат двете присъди по едно и също време, като се обединят.... Време е да влизаш в затворааааа.

12

Анонимен

преди 8 години

МАРШ В ЗАТВОРА

11

което си е така,така

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSСтанишко втори мандат е преизбран за шеф на ПЕС,Бойко за пети мандат е преизбран за шут на ЕНП

10

буда

преди 8 години

ХАХАХА и 6-апартамента не ги е присвоил ,само ги е закупил с джобни пари за кафе.

9

Анонимен

преди 8 години

докога ще му плащаме охраната на този престъпник ,над 50 000 лева на месец струва охраната му .

8

Анонимен

преди 8 години

нарочно бавят делото да мине давност и 4 години и после като го осъдят "ако го осъдят " да не влезе в затвора тъй като 4 годишната присъда е изтекла и той я е излежал на свобода .

7

до 6

преди 8 години

На този хал,ще бъдем,докато хомосексуалисти и недолюбени лелки гласуват за ГЕРБ

6

Калоян

преди 8 години

Решението и по това дело ще е като по предходното.... с тази подробност, че за другото е ОСЪДЕН на 4 години ЗАТВОР, а на това е оправдан, но прокуратурата жали... ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА. Кога ВКС ще се произнесе по делото, за което е признат за виновен и осъден на две инстанции?

5

до 5

преди 8 години

Нагъл и арогантен но красив, честен и интелигентен. Вярно, нали?

4

Анонимен

преди 8 години

много нагъл и много арогантен е този безочлив лъжец мутра .

3

Анонимен

преди 8 години

Тази новина изобщо не се нуждае от коментар по простата причина, че Цвинокио на 100% няма да влезе в затвора по нито едно от обвиненията. Дори и условно няма да бъде осъден. И причината се крие в една от основните особености на територията, а именно, че професионалните мафиоти, мутри и престъпници никога не влизат в затвора. Там ходят кокошкарите. Обикновено дори, както впрочем е и случаят с Цвинокио, въпросните професионални престъпници пишат законите, определящи кой е да влиза затвора.

2

Анонимен

преди 8 години

Като стане дума за Цецо и не знам що се сещам за новия морал. И като ме налегнат едни размисли...Първо се натъжавам, щото установявам, че съм старомодна.После почвам да си задавам въпроси от рода на този: Защо ако искаш да се цаниш като носач в багажното на което и да е българско летище, ти искат освен свидетелство за съдимост, но и удостоверение, че срещу теб няма образувани висящи наказателни производства. Защо да си хамалин на летище е по-отговорно от това да ковеш закони?

1

Анонимен

преди 8 години

Тази грозник никога няма да осъдят!! Той заслужава 20 години при Бай Ставри и конфискация на всичко откраднато заради стотиците смазани хора с цел изнудване за пари. Той е в основата на смазването на Малкия и Среден бизнес е нас, за хилядите нови безработни, за ограбването на българина. *** си Цвъко, голям ***! Дано Господ те накаже!