11

Румбо

преди 8 години

Никакво съмнение,че е предизборно!Американското ДПС стяга редиците-следващия президент трябва да е пак черен!Само така може да се пребори пророчеството на Ванга("Черният президент ще е последен")!Черни президенти до дупка!А се е появил някой бял и САЩ олабват!Леле голям смях......

10

Анонимен

преди 8 години

Ама в щатите всичко е ОК.

9

Bill Clinton

преди 8 години

ИМА МНОГО КАЧЕСТВЕНИ ***..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ СА ЧЕРНИ...ИМА ДОСТА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ОТ ***..АРАБИТЕ И СЕМИТИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ ВРАГОВЕ НА БЕЛИЯ ЧОВЕК. ОТКОЛКОТО ***.ЗАТОВА ОТ 25 ГОДИНИ ВЪРВИ ОБЕДИНЕНИЕ В СЪЮЗ НА БЕЛИЯ СВЯТ С ЧЕРНИТЕ ДЪРЖАВИ В АФРИКА. КЪДЕТО ЧЕРНИТЕ ПРИЕМАТ БЕЛИЯ СТАНДАРТ..А НЕ НА ИСЛЯМА.ЮЖЕН СУДАН Е ТОЧНО ТАКОВА НЕЩО---*** СРЕЩУ ИСЛЯМА И СЕМИТИТЕ.В АФРИКА СЕ ВОДИ ГОЛЯМА ВОИНА СРЕЩУ ИСЛЯМА И КОМУНИЗМА.

8

Вуйо

преди 8 години

Путин е виновен. Направо се оля! А относно цензурата - нали бяхме Shrlie - защо триете това което не гали на *** окото?

7

циника

преди 8 години

В понятието "***" не би трябвало да има нищо обидно. *** няма от какво да се срамуват. Но новият расизъм е по-комплексен, по-усложнен и завоалиран - казват на ***, че "***" е обидна дума, втълпяват им го и така се опитват да им внушат чувство на срам от самите себе си. Създават в тях желанието да избягат от себе си. Така черните се чувстват много по-унизени. А всъщност единствените, които трябва да се срамуват са долнопробните робовладелци и расисти.

6

Анонимен

преди 8 години

Сега руските медии би трябвало да гърмят със заглавия: Показно убийство на преподобния пастор, който е аналог на Борис Немцов, само че тъмнокож.Явно Обама, така се разправя с неудобните, като за маскировка убиват още 8 човека. Познато нали? Само че няма такова нещо- в два реда е съобщена новината.

5

Tulski

преди 8 години

Гневен българин, сега политкоректното е афроамериканец. То обаче е още по-обидно, защото му напомня че е дошъл от Африка и навява неприятни асоциации с маймуни и примитивизъм.

4

Анонимен

преди 8 години

Та коя и чия е църквата,че и пастора представител на цъква е член на сенат призната светска институция,там въобще съобразяват ли се разделението пък не са малко народ,трябва за всеки да има място за участие и развитие не само в прякото производство,освен ако при туй възпроизводство неуспяват с щатовете и попълненията,непонятно пък имат големи дългове,неразбираемо.

3

Анонимен

преди 8 години

samo ne pro4etoh v statiqta elka vasileva dali e sred jertvite tozi grozen 4ovek )))))i liza4 na amerikanski zadnici

2

циника

преди 8 години

гневен българино, що навираш простоията си? Естествено, че има чернокожа общност. Ако смяташ, че сегрегацията в Щатите е преодоляна, значи имаш сериозни пукнатини в познанията. И да, в някои Щати не са мръднали последните два века.

1

Патриот

преди 8 години

Русия остро осъжда расовото и социално неравенство във ФАЩ!Време е световната общонст да предприеме мерки за санкциониране на расисткият американски режим!Братя *** на оръжие щурмувайте Фашингтон!Русия да изпрати инструктури ,които да обучат малцинствата на диверсионни и партизански тактики срещу тираничният режим!