36

до 44

преди 9 години

Не вярвам ако стане наистина напечено, българската полиция да се обърне срещу народа и на тях им е дошло до гуша от това положение, надали някой ще си сложи грях на душата за мизерната полицейска заплатка, която получава.

35

ognyanz

преди 9 години

От никъде не са докарани, ами са си местни. Дълги години са ги оставяли да правят каквото си искат и затова са станали нагли. Време е вече да започнат и да си отнасят боя и да ги съдят по късата процедура. И да им видим физиономиите, а не с платени публикации като тази да ги изкарват сега мирни и хрисими, та да продължават по същия начин. Те затова си крият лицата, защото знаят, че ще ги познаят тези, които са нападнали.

34

Не чаткате ,ли...

преди 9 години

МНОГО НЕЩА СЕ ПОВТАРЯТ ....НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА , ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН!ПРИ КОМУНИСТИТЕ ---НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!!!!!

33

ognyanz

преди 9 години

Когото от ромите нападатели да питат журналистите, все ще каже същото: че не е виновен, чв не той е нападал, а него са нападнали, и даже (ако му стига пипето за това) ще търси и политически причини и т.н. И възниква въпроса: за какво са нужни подобни публикации. Да не би и автора на статията се се заел да им помага да лъжат. Ако така се служи на обществото, от подобна журналистика крадците и престъпниците имат най-голяма полза.

32

антиЕС

преди 9 години

викайте към Бога безверници,от него е изкуплението

31

Анонимен

преди 9 години

V tozi moment politicite pokaza che sa nesposobni nito da muslat za naroda nito da upravlavat..pratili policia a te kade sa-pravat izavlenia v NC i chakat nechata da se opravat ot samo sebe si..da si predstavat kakvo che e kato dignat toka ot 01.07..naroda veche ne iska da givee kakto dosega..i im obarka planovete

30

Цялата дандания е...

преди 9 години

..страха на комунистите , от ДПС.СТРАХА ДА НЕ ИЗПАДНЕ БКП/бсп в ПОЛОЖЕНИЕ НА 3-ТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НА ИЗБОРИТЕ!/...а това е неизбежнооооооооооооооо.../ВСИЧКИТЕ ТИЯ РОМСКО-БЪЛГАРСКИ СВАДИ СА АБСОЛЮТНО ДИРИЖИРАНИ ПОСТАНОВКИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!*** И СЛАБИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПИЕСКИ ....ЗА ***!!!

29

Анонимен

преди 9 години

пита баща си:- Тате какво е демокрация?- Това е онова дето всички бели работят, а ние прибираме помощите ей така.- *** те не се ли сърдят?- Сърдят се, но това е расизъм.

28

Joro

преди 9 години

А междвременно протестиращите в квартала пеят и танцуват брейк

27

Айде ,бе...

преди 9 години

Викайте руснаците да ни "освобождават" от ,бе...ха,ха,хаааааааааааа..щом не можете да им надвиете!

26

Анонимен

преди 9 години

Българи, още какво трябва да се случи за да разберем че правителството е с и ако стане гражданска война, по нареждане на правителството, полицията ще ни избие като пилци\ Не си губете времето с, проблема е в този който им дава права и ги развъжда.

25

Анонимен

преди 9 години

Явно това не е начина. Жалко за времето и нервите. Ако полицията е получила нареждане да бие българите и да пази няма какво да се прави Няма ли останало някое черешово топче, па тайничко да го насочите да гръмне само един път там където му е мястото. неможем да ги променим

24

tih velikan 681

преди 9 години

Пишете на кирилица

23

Анонимен

преди 9 години

Поредното унижение за нас българите е, че както ни уверяват, за всичко, което сме изтърпели от ромите някой трябва да "подклажда" протестите ни. При положението, в което сме е съвсем нормално да протестираме.

22

До 37

преди 9 години

Отиди в САЩ да видиш какво става с подобни бабаитчета, или ги отстрелват на място, или им спукват задниците в затвора от 10 нагоре години.

21

Анонимен

преди 9 години

Мързеливите мърди на държавна хранилка, отново се опитват да изопачават истината. Станахме свидетели на тотална ченгеджийска некомпетентност и лъжи. Разтуряй пълчищата нищоправещи пиявици и нещата ще си дойдат на мястото.

20

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм, че се създава излишно напрежение и някой иска да яхне вълната, за да извлече дивиденти за себе си. Но всеки който се саморазправя, краде и въобще нарушава закона трябва да понася своевременни и тежки наказания! Тези като вадили брадви, сега да полежат по 4-5 години в затвора и да им дойде акъла. Стига с тези условни присъди и несъбираеми глоби, трябват тежки наказания, трябва да се обяви война на престъпността.

19

Анонимен

преди 9 години

Evropeiskite lideri razbraha na svoi grub ISTINATA , sled kato im pusnahme malko ot nashite "tarakani" , no pustata mu demokracya , ne moje da se napravi tova , koeto treba .

18

да-да,ама не

преди 9 години

не крадат,те БЕРАТ жилезо и никога не са виновни...

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя е жертва на медиите и политиците и техните манипулации.