29

Ред арми

преди 8 години

Полицаите заслужават ранно пенсиониране, но и българите заслужаваме защита от тяхна страна за набези, заслужаваме когато ни спрат на улицата да не ни питат"сега какво правим".

28

1

преди 8 години

До SILENCEКогато координираш дейност,носиш отговорност.И по принцип, за да вършиш тази работа трябва да си на место и да имаш визуален контакт/говоря за пожарогасене/.Не може с обаждания по телефона да ръководиш действията на екипите!

27

питагор

преди 8 години

Някой може ли да ми обясни защо отрочетата на бившите агенти доносници се приемат с предимство, особено в смесените райони. Един познат агент и двете отрочета ги направи ясладжия. Отам и качеството на полицаите е под вьпрос .

26

SILENCE

преди 8 години

Когато навърши годините,след които става трудно служенето на улицата /например/ или пряко гасене на пожар,отива на административна служба - знае как се правят нещата,може да координира дейност или да вдига телефон и т. н.,и т. н.. ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ - АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ДЛЪЖНОСТИ СА ХРАНИЛКА НА НЕАДЕКВАТНИ *** И МЕСТА ЗА ПОЛИЦАИ И ПОЖАРНИКАРИ НЯМАААААА!

25

Анонимен

преди 8 години

Добре, за хората работещ на терен съм съгласна, че не могат да работят до 65, ама какво им пречи на лелките по гишетата да са 3 категория? От кога взимането на заявление за издаване на лична карта или шофьорска книжка е тежко и опасно за здравето? Ама не, били служители на МВР. Ами КАТ-джиите? И тяхната работа е една тежка... мдаааа, това да залягаш зад храстите си е тежко занимание. Та аз съм ЗА да има разграничение между самите служители и тези, които заслужават да се пенсионират рано.

24

1

преди 8 години

До ZENЧовек, не зная защо темата е за "полицаи" а не за"служители" на МВР?Всичко с числеността на личния състав на министерството е спекулация!В МВР не работят само полицаии!

23

1

преди 8 години

До orufМожех да се пенсионирам и на 41, но не съм го направил.В момента съм на 52г. и 7м.

22

1

преди 8 години

Когато някой реши да пише за визията на някой друг, моля преди това да застане пред огледалото!

21

Анонимен

преди 8 години

Предлагам драскачите да започнат да работят като полицаи и след шест месеца отново да седнат да драскат. Иначе много са смели да драскат, но винаги търсят полицай, когато се оакат някъде. Ами такива сме бе хора - глупави и некадърни, според такива драскачи. Опитайте да работите тази професия и тогава пишете.

20

sharky

преди 8 години

До vesko02Благодаря за разбирането!!! И ние това искаме и за това беше протеста, защото аз като пожарника мисля , че на 65 г няма да мога да върша работата както трябва. Аз много я обичам работата и искам да я върша качествено, но на 65г. мисля , че няма да мога. Дори само един от тук пишештите да разбере за какво е протеста си заслужава писането. Пожелавам хубав ден и успех на vesko 02. Поздрави

19

vesko02

преди 8 години

Много е просто ,на 45 години спира да работи като служител на МВР и си продължава стажа на друго място,но не като пенсионер,както всички хора.Като докара до нужните години се пенсионира , като стажа в МВРпу осигурява добра пенсия.

18

Анонимен

преди 8 години

Леле мале червения *** вече стана полицай . Браво на такЪви полицаи .

17

Анонимен

преди 8 години

Мали..и..и смех . Нашите престъпници били полицаи . Леле..е и кво праи сеа..а..а

16

1

преди 8 години

Сега, някой ще захапе темата и за 20 заплати.Някой от служителите да си спомня да е получил "бонуси" за Коледа, Нова Година или Великден?Но то и за какво ли?То повечето са на работа.

15

sharky

преди 8 години

До sharky ама българинПърво отговори на моя въпрос , а аз после ще отговоря на твоя/

14

sharky ама българин

преди 8 години

И как другари полицаи виждате един 35 годишен мъж с тегло около 140 кг. да гони престъпници. Вие разбирате ли , че сте станали за смях .

13

sharky

преди 8 години

До orufКак другарю виждаш един пожарникар, спасител, алпинист и водолаз да работи до 65г???Вемсеремус, май и двамата сме от Комунистическия Интернационал

12

oruf

преди 8 години

Другари ,едно е да искате по-добри условия на труд и съвсем друго е да искате да продължавате да се пенсионирате на 45 години-не става просто !

11

психолог от МВР

преди 8 години

За мен извода е един . Народа мрази полицията и МВР . Никаква подкрепа от никой . Това е достатъчно да си направим изводите.

10

sharky

преди 8 години

Защото в МВР не е само полиция , а там има и пожарникари и спасители, алпинисти , водолази които търсят убити и ранении други служби които не седят по храстите (особено водолазите).