14

Батко ви

преди 8 години

Към номер 22, чийто пост започва с "А къщите им законни ли са". Натиснах ти минус без да искам. Целта беше +

13

BILLI Kid

преди 8 години

Ама много учени станаха изведнъж бе ... на училище... като ви гледам само тръгвате за там ама не стигате.... УУууу мерзавци !! Първо ходите и се правите на мъже, на собственици на тази държава, а после ревете като пу*ки!! Бой до скъсване!

12

batDancho

преди 8 години

До Батко виЕдни хрантутници защитават други хрантутници, нали трябва да се поддържат18840

11

Анонимен

преди 8 години

А къщите им законни ли са? Ток, вода плащат ли? Защото районният кмет на Красна поляна призна, че във Факултета 80% от постройките са незаконни. Едва ли в Орландовци е по-различно. Ами гетото в кв. Христо Ботев, ами гетото Татарли... То, като се замисля, май няма софийски квартал без ромско гето... Тия превзеха провинцията, скоро ще превземат и столицата! Ало, управляващите, какво ще стане с тая държава след още 20-ина години, бе?!?! ***, спрете да ги развъждате!!!!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

след като вече става ясно, че безредиците са провокирани умишлено, следва да кажете от кого са изпратени маскираните батальони. Явно се търси искра за разпалване пожар.

9

Българин

преди 8 години

Бре хора, защо закачате електората? Идват избори на кой ще раздават кебапите.

8

дд

преди 8 години

Защо не ги изселят в ДЖУНГЛАТА - да си направят държава - да работят,да плащат ...:)

7

Батко ви

преди 8 години

Прави впечатление колко активно полиция, жандармерия, съд и прокуратура се задействат, когато трябва да намерят, хванат и осъдят набързо българи, решили да потърсят справедливост. А това са българи, на които им е писнало от ромската престъпност и ненаказуемост. Но когато трябва същите тези служби да защитят честните и работещи хора от набезите на племената, ги няма никакви. Само обърнете внимание в Гърмен, и сега в Орландовци, колко стотин полицаи и за колко време се командироват там!

6

хахахахаха

преди 8 години

После искате увеличаване на заплатите.Когато до 10 години по голямата част от Българите емигрират заради вас полицаи и политиците тогава си искайте по високите заплати от Ромите а тези които са пенсионирани до тогава да си искат пенсиите от тях .Аз избягах.Оправяйте се които сте останали та. и си пазете ромите а бийте Българите.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе те, децата, не са ли в лятна ваканция от днес?

4

Анонимен

преди 8 години

Индианциииии....

3

Анонимен

преди 8 години

От кога пък децата ви ходят на училище?! Това е нещо ново за мен.

2

Михаил

преди 8 години

Какви са тия "маскирани мъже", бе? Как ще са мъже, щом като са маскирани?

1

Смях

преди 8 години

Децата им ходели на училище, ахахахахах