114

до Анонимен 108

преди 8 години

При Живков не се живееше добре. Затова бяха затворили границите, че да не избягаме от ''хубавото''. Средното ни образОвание беше на ниво, а висшето - според нуждите на плановата ни икономика. Икономиката ни можеше да вирее само в СИВ, затова логично умря като излезе на световния пазар. Дори и в СИВ, ня три пъти сме фалирали, но никой не ти го е казвал, щото ''братският'' Съветски съюз ни е измъквал, за да не се изложи яловият социализъм.

113

Анонимен

преди 8 години

E zatova naroda ne obicha poluciata. A momchetata tam..izpalnavat zapovedi na hora koito mogat da pravat tablici. A upravlenski i takticheski rechenua..se spuskat ot gore..i si izpalnavat..a obiknovenia policai strada

112

Полицаят днес и тук

преди 8 години

Полицията е частна охранителна групировка, но заплатена с народни пари, чиято функция е да смазва всеки опит за подобряване живота на честно работещите българи. Полицаят по презумпция е защитник на силните на деня, на едрите бандити, на всеки, който има власт или може да си плати за услугата. Той е наемен гавазин, готов да бие, да арестува, да унижава синовете и дъщерите на своя народ, изразяващи справедливия си гняв!

111

Спонги

преди 8 години

Аха, днес нямам право да използвам българската дума са ром и ромът *** ме банна.

110

шоп

преди 8 години

Кога Полицията ще почне да пази тези, които създават благата и плащат данъци!? Кога ще почне да пази обществото и мирните хора!?А не само ромите!?

109

да

преди 8 години

Омаловажихте тежестта на ДПС и в страната започна хаос. А ДПС добре балансираше нещата.

108

щраих

преди 8 години

хубаво пазят ченгеджиите но скоро тях самите трябва да пази армеиски корпус

107

Hayvanko

преди 8 години

Проблемът ще става все по - жесток, тъй като вече няма от къде да се краде - големия бизнес се изнесе в Румъния и Сърбия, герберугите унищожиха малкия и средния - останаха що годе добре само зърнарите и крадците по евро проектите. Сега на ход са ход посегателствата върху физическите

106

UP THE HAMMER

преди 8 години

Хитлер беше прав!

105

Анонимен

преди 8 години

Зверска цензура в сайта. Така ще се оправят нещата! Гарантирано!!!

104

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 132 / 133Я се научи да пишеш на кирилица, ако си уважаваш езика.

103

Анонимен

преди 8 години

DOKOGA CHTE SE IZTRIVAT KOMENTARITE V TOZI SAIT. PICHEM VERNI NECHTA BEZ VULGARNI DUMI I VSICKO IZTRIVATE. SVOBODA NA SLOVOTO NEMA V TOZI SAIT.

102

за . 128...

преди 8 години

....и що го свалихте от власт ,тогава бе комунягата ....ха,ха,хааааааааааа

101

САМО ДПС

преди 8 години

ВСИЧКИ РОМИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДПС---И ЩЕ ЖИВЕЯТ КАТО ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ!

100

реалист

преди 8 години

Днес.бг, абсолютно сериозно питам, без да се заяждам, този сайт да не би да е собственост на някоя ромска фондация, или на някакво друго подобно уродливо-нелепо формирование?!

99

до 120

преди 8 години

А бе, форумен мишок,ти имаш ли представа ИЗОБЩО кой беше Тодор Живков,м!?Поговори с по-възрастни,те да ти кажат!Този "полуграмотен" човек въртеше на пръста си и СССР,и Европа!По негово време България беше на трето място в света по развито земеделие,след САЩ и Италия!Лично съм присъствал на среща в БАН,на която той им даваше "цялата Менделеева таблица,каквото поискате ще го имате,само работете!"Да ама на *** не му се бачка,той иска на готово,и някой да му дава,и то по много!Ей,много заблудени,бе

98

банкя

преди 8 години

Премиера орева България че му вдигнали малко шум пред кьщата му , а какво да кажат Българите тогава .

97

зз

преди 8 години

Къде е банкянският ***. Защо се крие, когато в държавицата,"управлявана" от тиквата нещата се объркат. Разхожда се до Баку и Швейцария за наша сметка. Плъх.

96

Господинов

преди 8 години

Българите кой да ги пази?!

95

до 137

преди 8 години

Прибирай се по бързо на сянка че нещо си слънчасал май, нищо не ти разбирам от това което си писал.