69

до 61

преди 9 години

Уважаеми ти откриваш топлата вода или колелото.Стара истина е,че МВР и БКП(БСП) са в изключително тесни връзки още от Живково време.Затова полицаите миналата година с най голямо усърдие биеха народа пред парламента както и еничарите не са го били,а сега протестират,защото Орешарски вече го няма.

68

до 88

преди 9 години

Ало милиционерите миналата година бихте ли вие народа пред парламента?Е сега хванете се за палците.Народът сега е против вас!Ако бяхте по кротки тогава сега и ние щяхме да ви подкрепим.

67

Анонимен

преди 9 години

Да влизат вътре и да изритат дебелос..те защото освен празнословия и лъжи гарнирано с мизерия друго няма. Само 20 стигат да разкарат тази пасмина. Кой ще ги спре? Може би Будьо, нали е каратист. Да идва и ги почва.

66

smail

преди 9 години

Nov art za chestitka na BD. Buria v chasha = champagne :)

65

Анонимен

преди 9 години

Днес протестът ще бъде заснет с ДРОН.Ще има май уволнявки. Цветанов ще ги разчисти набързо. Защото за никого не е тайна, че той е истинският вътрешен министър, макар и на сянка. Лелката е само за парлама.

64

до 83

преди 9 години

Не зная какви вицове си чувал за жените на военните,но там разводите са най-малко и семействата им са най-сплотените и дисциплинираните.Разбира се ,че има си и изключения,но това са най-истинските мъже и най-истинските жени,защото могат да обичат истински да са търпеливи ,грижовни въпреки трудните условия на които са поставени.Тези хора в себе си носят справедливостта,достойнството и честта

63

до перфектните

преди 9 години

Ако поне половината от всички плюещи полицаите си вършеха работата, за която им се плаща както трябва и съвестно, България отдавна нямаше да е най-бедната държава в Европа. След като сте толкова работливи и отговорни и не спите по работните си места защо и румънците са по-напред от нас? Защо почти всички производства се преместиха от България в Румъния? Сигурно защото сте много "трудолюбиви"? Замислете се дали вие като сте на работа наистина работите или можете само да търсите кусури на другите!

62

Анонимен

преди 9 години

до 74, жената на военния! и ние знаем какво ви коства! големи приходи, привилегии, а другото го знаем от вицовете за жените на военните!

61

хе-хе

преди 9 години

До 72ха-ха първо не съм злобен а задавам въпроси но това може да го разбере всеки нормално развит човек и второ начина по който си се опитал да отговориш сам по себе си говори за това какво представляваш ти и всеки грамотен човек ще го разбере а ти не знам зависи си от теб остани си със здраве приключих с теб :)

60

до 78

преди 9 години

78 ако не беше моя мъж,друг щеше да е.МО и МВР винаги ще има в една държава.Друг е въпроса на кой му стиска да бъде до такъв мъж.Ако ти можеш да правиш бизнес военните не могат а жена му за да направи нещо трябва до нея мъжа и да е свободен и да разполага с времето си.Не могат да участват в политичеси партии,не могат да пътуват извън граница без рарешение.За да се ожени един военен ВКР прави цяло разследване на съпругата му да девето коляно и тогава му разрешават да се ожени.Ама ти отде да знаеш

59

Един

преди 9 години

Питат ме познати полицаи,ако се пенсионират сега по-старите правила,ще могат ли да започнат работа при мен и забележете със заплата около 500-600 лева,отделно пенсията,и то не като редови изпълнители,а като някакви ръководители???Сега да видели какво ще стане, да си подготвели нещата-пенсия на тавана+20 брутни заплати+нещо по-така???Опитвам се да им обясня,че в частният сектор нещата не стоят така, както в държавният,но на мен ми е дълго за обяснение,а на тях трудно за разбиране???

58

Анонимен

преди 9 години

Всеки им право да протетира по принцип. Друг е въпроса, че освен да пазите власта общо взето не вършите, кой знае каква работа. да не говорим за огромната администрация, която се води първа категория труд. Не разбирам защо не можете да седите в канцелария до 65 години като всички останали? Ние другите не перкаме нощни смени, не знаем какво са дежурства и да не се спи, но трябва да работим до 65, за нас няма първа категория и 20 заплати при пенсия.

57

за 74

преди 9 години

Някой да не е държал мъжа ти за рогата насила там защо не е напуснал търтей с търтей.

56

Анонимен

преди 9 години

ЗА ПЕТ ГОГИНИ ТРИ ПЪТИ СЪМ ОБИРАНА.ПО ТЕЗИ ПОВОДИ СЪМ СЕ ОБРЪЩАЛА КЪМ ПОЛИЦИЯТА. ИЗУМЕНА СЪМ ОТ НАГЛОСТА И НЕГРАМОТНОСТА НА ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ ТАМ.ТРЕТИЯТ ОБИРДЖИЯ БЕШЕ ХВАНАТ И РАЗПОЗНАТ/ИМАМЕ КАМЕРИ/.НО ЗАРАДИ НЕПРАВИЛНО ПОПЪЛНЕНИ ДОКУМЕНТИ НЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ДО СЪД.

55

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям протеста. Дано поне те успеят да изметат мафиотите, които ни управляват и стрижат народа.Ако не стане с разходки, да запасват пистолетите и да щурмуват НС - източникът на всички беди за обикновения българин.

54

Анонимен

преди 9 години

Жена съм на бивш военен.Знам колко ни костваше на мен и децата честото отсъствие на съпруга ми.Напрежението и самотата която търпиш 20г. и ниската заплата и още куп ограничения,които трябва да спазваш и да се съобразяваш.Говоря,като съпруга на военен а за неговите ядове,недоспаните нощи,изпуснати красиви мигове ще забравя, ние бяхме на разположение 24часа в денонощието на услугите на МО.Съобразявахме се единствено с неговата работа.

53

Анонимен

преди 9 години

Като няма разбиране има протестиране.Като няма свършена работа няма заплати и пенсии.

52

до 69

преди 9 години

Веднага ще ти отговоря ако реша да извърша нещо дето е по така ще го извърша а бройката на полицаите дали са 600 или 600 000 все ще ми е тая куршума просто си лети според м-р Колт всички са равни айде изчезвай *** злобен.

51

Анонимен

преди 9 години

До полицайкаЗа 52 г. госпожо,единствено моите родители са ми бърсали сълзите и сополите и то до 6-7г.възраст!Знаете мн.добре как стоят нещата в МВР,като цяло-ако не знаете,толкова по-зле за вас и какво правите там?Има хора,които наистина работят и такива,които в цивилния живот и за портиери няма да ги вземат!Калфин ви каза ясно-имате време за предложения-кои служби заслужават да се пенсионират рано и кои по-късно!А едва ли на протеста са най-работните и най-къдърните!

50

хе-хе

преди 9 години

чета коментари и виждам доста злобарчета има тук ок да го закрием тогава МВР и какво става после найстина ли сте готови за такава ситуация пък да вземем да закрием и МНО колко от вас ще се справят в така наречения естествен подбор и колко бързо ще се отприщи гневът на някой групи вие къде ще сте и как ще реагирате някой има сметка от слаба полиция и армия според мен а вие му помагате