32

ognyanz

преди 8 години

До "tsotsomanski53": Малко ще те коригирам: Бойко Борисов е продажник, с мисия да служи на чужди интереси. Иначе останалото: "Глас народен - глас божи", го приемам за вярно.

31

Анонимен

преди 8 години

Как бивше *** отказало да се деполитизира навремето ще закрива комунизъма???

30

tsotsomanski53

преди 8 години

Бойко Борисов е Божи пратеник, с мисия да закрие комунизма в България.... глас Народен - глас Божи!

29

Българин

преди 8 години

Българският народ оше не е дозрял да има лидер като Бойко, това е!

28

Анонимен

преди 8 години

Лидиийке, прегледай се! Понякога помага!Ne ni ma4i, pi6i na kirilica!

27

До Лидия

преди 8 години

Ще блажен днес, а девойко? Явно пишеш от странство и нямаш Кирилица. Защо не по живееш с нас тук и започнеш да слушаш, гледаш и усещаш тъпотата и наглостта на крадеца и убиеца на една нация. Неговото его и алчност в комбинация със страха и простотията му тласнаха българина да бяга от тук за да оцелее. Като толкова държи българина да живее достойно какво направи за това? Народа е подложен на геноцид с измами и лъжи от цялата държава, граби се безмилостно и унижава като няма светлина за нормалнос

26

Анонимен

преди 8 години

Смотан PR. Корабът-майка ги е оттървал от контрол. Да впрегнеш астролози, за да обясняват, че видиш ли да заложим на доказаното, как боце ще се разплати, велик е, а пък опозоцията трябвало да внимава и дрън-дрън...Ай сиктир бе, аман вече! От 2001-а слушаме и гледаме колко е велик Той, колко му е рейтинга, най-добрия! Не ви ли писна вече, хора?

25

a

преди 8 години

И гледай да не си вземеш някоя мома, която ще маа по едно кило фъстъци на футболни мачове, защото пенсията от 154 лв няма да стигне за нищо !П.П. В такъв стил е управлението на 'мъдрия' ни сегашен пръв партиен и държавен ръководител. Такива са ни и пожеланията към него.

24

a

преди 8 години

И да не забравиш да извикаш Митьо Гестапото и местната орбита от дс да ти кумуват ? Все пак те са си 'наши' момчета от дс ...Хайде стига вече си доил овцете и вадил картофите с гранатомети !Ние знаем, че 'онова' с Чакъра си беше нещастен случай, защото ти просто се опитваше да извадиш картофите с гранатомета. Но защо от Европейския съд в Страсбург не разбират това ?Както вече казах и в панелните блокове от крайните квартали има хубави моми ... И гледай да не си вземеш някоя мома, която ще маа по едно кило фъстъци на футболни мачове, защото пенсията от 154 лв няма да стигне за нищо !П

23

a

преди 8 години

Докога Боко ще продължава да се оплаква, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му оставало време да се ожени ? Защо Боко най - после не се ожени , какво чака ?Пожелавам му на Боко да излезе от политиката и да стане млад пенсионер с пенсия от 154 лв ! Тези пари не са много, но са от сърце. Когато Боко се пенсионира, ще му остане време да се ожени.Хайде, Боко, жени се вече, че заради твоята безотговорност в това отношение тази година станахме полуолигофрени ! Жени се най - после, защото ,ако не сториш това в най - скоро време, догодина ще станем цели *** !И да не з

22

Анонимен

преди 8 години

Много резонно един по-долу е запитал, защо западните лидери не се дистанцират от Тикваров като се знае за гнусното му минало и разрухата която причини на България? Нима е достатъчно България да си плаща вноската за ЕС и Юнака да е Юослушко Номер Едно? А тези 7 милиона живеят без надежда за каквато и да е справедливост, лъгани и мамени във всичко загубили напълно доверието в държавността. Нима ЕС приема този *** като нормален представител на най-бедния и най-лъган народ в общността? Какво двул

21

lizimah

преди 8 години

vie gi izbrahte,vieee...se si stoite mirno na zadnicitee

20

Анонимен

преди 8 години

Колкото по-рано Рапоне изчезне толкова по-бързо ще започнем да се свестяваме от идиотщините му. България рухва икономически, социално, културно за което вина има комуниста-бандита-каратист-агент-художник-футболист-гений на мисълта и крадец на столетието. Да виждате някакво действие с което живота ще ни стане по-справедлив? Поне едно ми кажете.

19

до а

преди 8 години

На сащ и Европа не им трябват хора с висок морал и чисто минало, защото ще почнат да се дърпат като Орбан и чехите. Колкото по-корумпирани и без морал ,толкова по-уязвими и лесни за управление.

18

тома неверни

преди 8 години

Щом издуханият математик Константинов и предсказателката Алена(на която единственната сбъдната прогноза е ,че слънцето ще изгрее рано заранта),започнаха да се заниват с политически прогнози....вай за обекта на прогнозите им

17

До Гласувал за Герб.

преди 8 години

Да не си ***, та си толкова безграмотен? Я, бягай да учиш.

16

a

преди 8 години

Шаманката на Берлускони няма ли най - после да каже кога Боко ще се ожени, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му остава време за това ?Някой да му каже, че и в панелните блокове от крайните квартали има хубави моми ! Пожелавам му да си вземе къщовница, а не жена със 'змийски' пари !

15

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

до 20Така е. В БСП обаче поне има и умни глави.В ГЕРБ няма изобщо такива. Факт !ГЕРБ е партията на политическата чалга и простотия.

14

Анонимен

преди 8 години

С малки изключения червеното ви ръководство има дипломи по история на БКП.Умните глави в партията ви нямат шанс, и никога не са имали, ....за съжаление.Щото до умните ръководството ще стане за смях на кокошките.

13

a

преди 8 години

Шаманката на Берлускони няма ли най - после да каже кога Боко ще се ожени, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му остава време за това ?