Снимка: архив Булфото

Местните избори идват заредени с много предупреждения – от настроенията на хората, през действията на политиците, до … разположението на планетите.

Според политическия хороскоп на местния вот, който астрологът Алена изготви пред „Труд”, ще гласуваме в интересна звездна обстановка – съвпад на Марс и Юпитер в Дева.

Още по темата
Тя предупреждава, че ако кандидатите за участие в местните избори не са заемали до момента управленска позиция, е по-добре да се откажат, защото спечелят ли, няма да се справят и бързо ще се компрометират до степен за бъде искана смяната им.

Този аспект ни казва - не гласувайте за недоказали се управници, сочат още прогнозите на Алена. Според тях е нужно да се заложи на сигурното, дори и ако не всичко през изтеклия мандат е било добре.

Астрологът предупреждава и за физическо насилие, което ще съпроводи изборите в по-малките градове и села на вота
Изборния хороскоп на политиците пък показвал, че за Борисов денят на вота е ден на кармична разплата с враговете му. Той ще трябва да разчисти блокажи от пътя си.

Звездите съветват Радан Кънев пък да не прибързва с действията си, а Георги Първанов е в година на стабилизация. Михаил Миков обаче трябвало да е предпазлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase