109

Алекс

преди 8 години

БГ не е държава. Не е и джунгла. В джунглата има правила и се спазват от всички животни. Какво е тогава? Ами не знам.

108

Анонимен

преди 8 години

В Брюксел всички *** и арабески (наричани от белите - ***) като се качат в метрото и си качват краката на седалките, но никой не им прави забележка , защото налитат на бой.

107

waterfall

преди 8 години

Според мен човек способен да намушка с нож друг човек просто не е нормален.Мисля си едни бързи съдебни производства да има и едни бързи наказания срещу такива индивиди като например бой с камшик . Колкото по тежко провинение толкова повече бой.Ей такива елементарни мерки ще имат силно превантивен ефект върху всички мизерници от вида, а за истински лудите все пак има и лудници.

106

умишлено престъплени

преди 8 години

Според мен има умисъл в наръгването. Краката нарочно са били вдигнати на седалките, за да влезе в употреба ножа. Очевадно младият *** се е подготвил добре и точно това е търсел, да наръга някого. Знаел е какво иска да направи и нарочно е слагал краката си върху седалките за да провокира конфликт. Че това е подготвено умишлено престъпление щеше лесно да бъде доказано от царската или живковата полиция и да бъде пратен в зандана за 15+ години. Но не и от яловите "демократични" полиция и съд

105

гласоподавател

преди 8 години

Полицията е престигнала по бързо от линейката на БЪРЗАТА ПОМОЩ нали са в стачна готовност и трябва да се доказват .Синдикалиста Валю истината им засича време и ги наблюдава отстрани.

104

Анонимен

преди 8 години

В германия глобата за носене на нож над 8.5(не съм сигурен за размера)е 300евро криминализирано е.. глобата се плаща веднага..ако нямаш пари , в кафеза и общественополезен труд до като ги изработиш. Проверки масово се правят на мрадежи и емигранти. Така ги дресират с годините и стават ''пружини''

103

Анонимен

преди 8 години

До BURZUM 132:Протестирай срещу това, ама по време на изборите :) Аз знам какво ПАК ще си избере българинът ;)

102

Нож

преди 8 години

С нож тип пеперуда е убито и момчето в парка! Нищо чудно да е същия тип ако няма алиби за деня и часа на убийството! Ловя бас и че ''младежите'' са !

101

РАД

преди 8 години

Тоя с ножа заслужава да го смелят приятелите на надупчените

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 122 " Я терорист, и сега какво правим?"Ще направим това, което трябва да се направи. Го усещаш, чакай, мухъл!

99

Анонимен

преди 8 години

++++++ до 128

98

Анонимен

преди 8 години

- Beretta Px4 Storm - Патрон: 9 мм Luger Parabellum, .40 S&W, .45 ACP (пълнител на 10, 14, 17 или на 20 патрона) - Маса 0,785 кг без пълнител - Плюсове: малък, удобен по отношение на безопасност, достатъчно точен, устойчив на корозия- Beretta 92 - Патрон: 9×19 мм (пълнител 15 патрона) - Маса около 1 кг. - Плюсове: "Решава всички проблеми!", Минуси: "Гоолям... не можеш да го скриеш"!- РПГ-5 - Минуси: Не става за всекиднево използване;)

97

Анонимен

преди 8 години

Тоя с ножа май е от селото на 124 Софийска работа ....

96

Шаран -БГ

преди 8 години

Преди да направите забележка някому в обществено превозно средство / независимо за какво/ първо го ПРЕТЪРСЕТЕ. И ако няма АК, Макарич, арбалет, нож или чекийка ...... любезно /много, от три метра разстояние/ го скастрете! Дано не е джудист, каратист, таекуондист и пр. ще Ви умъртви с голи ръце. И това да стане секунди преди ППС да спре на Вашата спирка.

95

Майка

преди 8 години

Ей, управляващите, до кога ще ни колят по улиците и няма да си мръднете пръста да ни защитите? За какво сте ни - да ви отглеждаме като принцове, а нас... кучета ни яли. Само преди няколко дни заклаха дете посред бял ден. Сега отново нападение Къде сте? За какво получавате заплати? Аз ако не си изработя заплатата просто няма да ми я дадат. НЕ ВИ ЛИ СРАМ???

94

Софийска работа

преди 8 години

Горкият автобус, че вози такива ***. То лайнярка да беше нямаше да е толкова обидно за него.

93

bo

преди 8 години

Не е терорист, *** е, трябва смъртна присъда в тая държава.

92

Анонимен

преди 8 години

Я терорист, и сега какво правим?

91

Анонимен

преди 8 години

Боко, кога ще си прибереш аверчетата по пандизите??? Руми кво прави, вири си краката на бюрото по цял ден ли? Кво може да прави тая некадърница, същото, като теб там горе. Мислите се за недосегаеми , ама ще паднете от високо и ще боли.

90

помните ли

преди 8 години

преди известно време, когато написах следното - как можа на мен да ми се случи да живея в такъв първобитно - общински свят. И в резултат на тази фриволност от моя страна тогавашният вътрешен министър Вучков ме смъмри, че ви плашех всички вас. Ето, че не са били голословни моите твърдения. Както между другото всички вече се убеждавате.