46

SILENCE

преди 8 години

Няма да ползвам! Режа тъпите им тръби,за да се сетят,че "услугата им не струва! Пък и така и те си облякох палтото,а ходих само с яке - голЕм студ,голЕмо нещо ...

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7В ЕС много добре знаят какво става в България, ама щом народа си иска ББ и шайката те какво да направят? Хората са си го избрали и това е.

44

Анонимен

преди 8 години

Само 42% ли са надписаните? Нещо много скромни са били с кражбата тоя сезон. Чак да не повярва човек! Мен ако питата 100% са надути и то много.

43

Анонимен

преди 8 години

Днес пристигна пликът с гореупоменатата сметка,чудя се да го отворя или директно в коша.Я да не си развалям настроението.Отивам да си купя нещо за душата.Сметките ще почакат.Да се редят на опашка.Те мен или аз тях.

42

дубида

преди 8 години

ВСЪЩНОСТ ОТ КОГО СЕ РЪКОВОДИ ТОЗИ НЕМСКИ ТЕХЕМ ? КАКВО СПЕЦИАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ИМА ШЕФЪТ ТАМ ЗА ДА КОНТРОЛИРА И РЪКОВОДИ .... ИЛИ Е ПРОСТО ЕДИН НЕМСКИ СЛУГА В БЕЗОЧЛИВОТО ОБИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОНСУМАТОРИ ?

41

Анонимен

преди 8 години

Има едно чудо наремено прокуратура. Нали това чудо трябва да се самосезира, както се казва високопарно. Това не е ли измама в големи размери? Нали има член в НК. Защо ни е този бидон наречен Гл.прокурор тогава? Нали е за да бди за обикновените хорица да има поне малко справедливост? А няма. Тогава да си върне заплатите и стане адвокат. Защо живеят и трудят толкова хора когато навсакъде ги правят на маймуни, унижават и крадат? Как да възпитават децата си, да учат и се трудят честно? Как?

40

Анонимен

преди 8 години

И какво правим сега? Цацаратурата няма ли да се самосизира. Публично си признават, че НАДПИСВАТ сметки.

39

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой да посочи едно-единствено нещо в България което да е правилно и в полза на хората и нещо от това което ни заобикаля което да е както трябва. Aз не се сещам за нито едно! -- мисля,мисля ама няма и няма.

38

Мартина

преди 8 години

До Мартин - ами 3% комисионни на тези, които не са успели да участват в кражбата

37

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, нали най-добрата кметица в страната се зае да въведе справедливост за абонатите на Топлофикация -София. Какво стане, да усетихте подобрение? Обратното, краденето се рафинира и увеличи. Нали била честна, справедлива, по цял ден мислила как да живеем по-добре? Смях в залата. Крадлива даскалица се оказа със скромна усмивчица, скромна, скромна та чак ми се доплака. Миличката.

36

Анонимен

преди 8 години

Чакам първата вълна на бунта да побарам тези от Техема. Ще си взема и кривака и върти, върти.....всичко кродено ще им изкарам. И кат видят химикалка ще ги треска тресе

35

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се направи колективен иск от всички абонати на Топлофикация в цялата страна.След като жилището е моя собстенност а техните тръби минават през моя имот значи те трябва да ми плащат наем за това. А ние не ползваме парно а плащаме такса за *ните им тръби.Направо сме луди ! -- ама много луди !!!

34

Анонимен

преди 8 години

Абсолютни крадци и мошенници -- слагат ти топломер с дистанционно отчитане и те карат да си плащаш за да минат да ти го отчетат. Тези които си купуват тези уреди и пълнят джобчетата на техем и другите разбойници не осмислят изобщо къде се намират. В това е проблема на българина -- не може да се научи да МИСЛИ !

33

Мартин

преди 8 години

42 + 23 + 32 = 97. 'Ко пра'йм с останалите 3 бря?

32

Анонимен

преди 8 години

Настоящата наредба беше приета по времето на опущарски с цел мит'ряла да не се стряска през зимата а стряскането да е през лятото га народа разпуска

31

Анонимен

преди 8 години

Както е казал един народен герой: - Имали са бол пари платили са :))

30

Анонимен

преди 8 години

СЪДЕТЕ ГИ, БЕ ХОРА! НЯМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е ЗАВЕЛ ДЕЛО И ДА НЕ ГО Е СПЕЧЕЛИЛ!

29

Анонимен

преди 8 години

До ИстинатаПри истинската демокрация и истинската пазарна икономика, каквито в България няма след 1989-та година, би следвало, когато си се отказал от някаква услуга, да не плащаш нищо. При спряно парно да идват да си взимат тръбите и да не ме карат да плащам! Не им искам услугата, обаче тя най-мило ми се натрапва в бюджета всеки месец!

28

Анонимен

преди 8 години

Изнясяне на щраговете в общите коридори и топломери за всеки абонат с индивидуален договор. Обаче на крадците не им отъва.

27

12062015

преди 8 години

Крайно време е да има политическа воля и крепостничеството с топлофикациите да се прекрати.