18

Сексуален експерт

преди 8 години

Обрязването силно ме съмнява да има някакви предимства, но "скъсаното гемче" (т.е. прерязване на френулума, или френулотомия) определено помага много и за хигиената, и за секса, особено при мъже с къс френулум.Силно ви го препоръчвам. Не е обрязване и се прави с проста медицинска процедура. Боли ли ви или ви "дърпа" като го заголвате, значи имате нужда от френулотомия.И после да ме благославяте пред половинките си... ;)))

17

Давид

преди 8 години

Спрънджите трябва да се мият!

16

Z

преди 8 години

Ако Господ искаше да сме ***, щеше да ни направи такива. Все едно като се родиш и старейшините да ти резнат дясната ръка, щото така е "богоугодно"

15

Z

преди 8 години

Начетох се на простотии под също толкова безсмислената статия. Обрязването е възникнало преди хиляди години и се е превърнало в традиция днес. Причината, поради която е се налагало масово е само една - невъзможност за маструбация. Преди стотици години се е смятало, че който се самозадоволява едва ли не е бил поклоник на Сатаната. Едва ли има нещо по-грозно от това да хванеш едно дете без право на избор и насилствено, под предлог, че така било канонично, го осакатиш, премахвайки част от тялото му

14

Анонимен

преди 8 години

До простакОбрязват се и повечето американци - всеки луд с номера си... Тук това не се възприема заради "любовта" ни към 5-вековните "гости" и техните привички (обрязване, редовно къпане и т.н.)

13

до обрязан

преди 8 години

Трябвало е да ти обрежат горната глава а не долната или по-точно направо да ти я отрежат...Има много уважавани и добре платени смешници както и никому неизвестни,посредствени,но *** "умници" които смешниците също не съжаляват а дори им става още по-смешно от напъните им да изглеждат умници...

12

магазин за риба

преди 8 години

Слепец минава покрай магазин за риба и казва: Здравейте момичета!

11

Нарин

преди 8 години

До 19 вярвай си един ден пък дано осъществиш мечтите си и послъвай по тарикатски не всичко което си чул е вярно чесна на свадбата преди 100год сега още в осми клас айде айде кажи поне старото име на РЗ

10

sss

преди 8 години

никой не е по-велик от природата и еволюцията.ако е трябвало да сме *** и това е било полезно на организъма ни...природата сама е щяла да махне ненужното.всякакви интервенций който уж са "полезни" за тялото са чиста проба религиозен фанатизъм и простотия.

9

обрязан

преди 8 години

Само неразбрах защо, чели-недочели, некомпетентни диваци се изказеват?Аз съм обрязан по медицински причини, но в седствие ми се подобри хигиената и сексуалния живот, а загубата на чувствителост е мит. Има си грижа за юениса, която ппростите хора не практикуват, а после философстват... Смешници. Даже не ми е жал за такива.

8

аз

преди 8 години

Пишат се абсолютни глупости!!!Обрязването е практика от хилядолетия, има своя смисъл и история. Като всяко нещо може да има и отрицателни страни, но положителните са хиляда пъти повече. Намалената чувствителност е факт, както е факт и по- дългото задържане на еякулацията заради нея. Аз лично предпочитам крайния ефект. Да не говрим, че е сто пъти по- хигиенично. А, че жените на обрязаните не боледуват от рак и не хващат папиломен вирус е тотална лъжа.

7

от 7 до 9

преди 8 години

щом съм го чел значи не съм го измислил аз,а що се отнася до безразборното плющене през 21 век прав си и съм сигурен че никоя от основните религии не го толерира,напротив строго го забранява,така че то е видно как живеем,така е като възприехме най-уродливото от западната ценностна система...

6

Анонимен

преди 8 години

Очакваме рецептата на бате Минко.Той сега гледа мача.Моля да каже на кого е заложил и дали изкара някой лев?

5

diasen

преди 8 години

незнам колко са осакатени обрязаните мъже,но четох че точно заради това жените им не познават рак на матката,яйчниците и др.а между другото ИСУУС също е бил обрязан-факт...?

4

Анонимен

преди 8 години

1. Не носете бельо2. Хванете си кака, да ви обясни нещата.

3

Анонимен

преди 8 години

Баси порното

2

M

преди 8 години

При жената по-може да мине само с хладка вода, но при мъжа не е точно така.

1

Анонимен

преди 8 години

Затова се обрязват хората ама тук още робуват на разбирания заради религията !