15

Анонимен

преди 8 години

На този мамин син когато и да му отпериш два шамара все ще е късно.

14

Анонимен

преди 8 години

Няма никаква причина тока да поскъпва, даже обратното, но винаги се намират агресивни егоисти, които никога не им е достатъчно, въпреки че имат повече от необходимото им за да живеят добре, и какъвто е случаят източват колкото може повече от обикновените бг хора, които буквално имат в пъти по-малко, и които знаят какво става, но нямат нищо против да си мълчат, по-комфортно е. Какво ако всички решим да не си плащаме данъците, да не работим, ама всички сте моралисти, докато те ви мачкат и лъжат.

13

жоро с.

преди 8 години

до 17. приятелю, не е така, 15 ст. / квтч, а детройт е 14. и не става въпрос за индивидуални заплати, а за общото брутно ценово предимство на гражданите. стига с тия най-ниски цени, не е така, а и трудът също като себестойност е ниско оценен и не е основателно да се претендира за разходи като във високо индустриализирана страна.

12

намръщен

преди 8 години

Който се е хванал с Гърция все се е осрал. ЧЕСТЕН ГРЪК, БЕДЕН ЕВРЕИН И МЪЛЧАЛИВ АРМЕНЕЦ НЯМА

11

Анонимен

преди 8 години

Някои хора консумират алчност до повръщане.

10

жоро с.

преди 8 години

смотльо, какво отлагане, за какво ще се отлага. в пазари условия някакви иностранни дружества ви правят на още по-***, отколкото сте т.нар управляващи, и почват да се гънат. на аборигенски доходи по-скъпа електроенергия от ню йорк. и щели да мислят. я да покажат договорите с мариците, преподписани вече, я да дадат информация за енергийните участия на миндилите в парламента. смешници и мешки с фекалии. какво ще вдигат, нали мутрата трябва да пише оставка след това.

9

Анонимен

преди 8 години

На американския възпитаник дреме му за икономиката на България. Важно началниците от САЩ да са доволни.

8

Анонимен

преди 8 години

"Символично", защото не е от джоба на Делянчо. На чужд гръб и сто тояги малко. Малък и среден бизнес ще "отнесе". Защо ли??! Икономиката ***!

7

мдамм

преди 8 години

Добре. За големите фирми ще има облекчения. А за фирмите които не потребяват това количество? Какво се случва с тях? Те направо са си на фалита. Ако ще правите нещо го правете в целият сектор, а не както винаги едните да са привилегировани а другите да умират.

6

???

преди 8 години

Уж има свръхпроизводство на електричество, пък цената все нагоре върви, *** го разбери ? Тия съвсем на хаймани ни направиха.

5

Анонимен

преди 8 години

И цените на стоките ще скочат "символично".

4

Kolqak

преди 8 години

Чудя се това теле с колко левчета са го "балансирали" за да говори пълни глупости?

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТози сополанко за чий се бърка в работата на регулатора и играе ролята на шаман?

2

Анонимен

преди 8 години

Toka sa vs.balgari schte piskapne toja lajez na snimkata otgerb laje sled isborite vsi4ko schte piskapne ne varvaite na lajite na gerb i dr partiili Kalfin nischto ne napravi sa pensii i saplati Palen lajez Masen partiizi jivkovist

1

Христо Ботев

преди 8 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!