86

ognyanz

преди 8 години

Какво да направи Бойко, като е бивша мутра и полицай с пожарникарско образование. Какво разбира от енергетика и финанси та да направи нещо. Проблема са го създали тези, които са гласували за него.

85

1

преди 8 години

До Анонимен-117,а твоята любима тиква ,извънземните ли я свалиха ,или цената на тока,Варна не е забравила Пламен,изгоря,за да свети.

84

Анонимен

преди 8 години

Стига ревахте срещу Борисов другари социалисти,ако бяхте малко по умни сега щяхте да сте на власт.Като бяхте толкова соц.защо тогава народа ви свали от власт.Не Борисов е причината.Ако не можете да си отговорите на този въпрос ,значи нищо не сте научили.

83

Христо Ботев

преди 8 години

Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!

82

Анонимен

преди 8 години

Преди векове имаше кърджалийско време, сега - герберско. Много по-страшно.

81

Анонимен

преди 8 години

Боцеееееее , Боцееееееееее...... заболя ме корема от смях баце..... Празна манерка еййй , празна

80

Кон

преди 8 години

До ЕнергетикВсичко добре си написал, само дето реалността показва че "може едни да крадат от народа". С това се занимават 25 години парламентаристите и партийните функционери в България.

79

Kolqak

преди 8 години

То никой не го иска, ама какво ще направи по въпроса или само като бебе ще вика "Не искам пък!"

78

гого Откачения

преди 8 години

Пак казвам, не искам гангстер за министър председател!

77

Анонимен

преди 8 години

Делянчо в момента заблуждава зрителите по Нова. Индустриален ток ние плащаме вече от два месеца по 31 стотинки квт/ч, това е скок от 4 ст.

76

gost

преди 8 години

интресно мие каква авария има в град ловеч снощи та остави два квартала без ток 2часа и то когато вали да попитам

75

observer

преди 8 години

Прогнозирам че,ако няма промяна в следващата година и половина на следващите избори ГЕРБ ги чака студен душ.Разбирайте ЛЕДЕН. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ КАРА ВЛАКА в БГ-важно е да се гледа БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС!!!! И В БСП и в ГЕРБ и в други партии има свестни и умни хора-- жалкото е че винаги не най умните държат кормилото.Изгонете търговците от храма.

74

observer

преди 8 години

И Унгария е в Европа но я вижте не се оставят да командорят като първокласници.Борисов да вземе пример от Виктор Орбан.И от Румъния да се поучим-стига сме играли на музиката ЕРПенцата и Веолиа вода и американските частни тецове.ДОКОГА- питам аз данъкоплатецът?Признавам :гласувам за ГЕРБ и Борисов от самото начало и виждам, че допуска грешките на Иван Костов.Сутринта един бивш конституционен съдия го каза ясно-цените европейски,заплати пигмейски.

73

АЦЕТО

преди 8 години

До tsotsomanski53 *** си като герберист,не разбра ли ,че това е пиар,не ,не може да се увеличи тока ,идват избори и вижте бе хора,тиквата ви пази,не дава да се увеличи ,той мисли за вас,мъчно му е за вас........

72

Анонимен

преди 8 години

Уникални! Направиха си едни закончета - за зелената енергия, после поизточиха някой лев от евро-средствата и си спретнаха фотоволтаични и други централи. Гласуваха си закончетата за да може дори и да нямаме нужда (както е в момента) от произведената от тях "зелена енергия", на тях да им я плаща НЕК, т.е. ние...Затова НЕК е на загуба, ама няма забавено плащане към "производителите" на зелена енергия.... С две думи-точат се едни пари от НЕК и то яко!

71

Анонимен

преди 8 години

Zacho BB ne e Cipras

70

Случаен Минувач

преди 8 години

При цена на тока от 60 евро за бизнеса ства най-скъпият ток.Токът на една Гърция, която разчита само на внос е 25 евро.И той далече не е най-евтиния ток в Европа.

69

Do 91

преди 8 години

Ne e umen..hitar e

68

Анонимен

преди 8 години

Cicomanski ne si v red kakvo krilo kakvo chugo..na Evropa ne i puka za nas na opachkata sme..egati kriloto...edva ocelava naroda..zadrag promitite si mantri za sebe si..zachitai kolkoto iskach BB no ne natrapvai replikite si na posluchko nie mislim za razlika ot teb

67

tsotsomanski53

преди 8 години

Коментари, коментари...Не разбрахте ли, че България вече е под крилото на цивилизована Европа?... забравете комунистическата ***!