19

ognyanz

преди 8 години

От ръководството на БСП имаха проста печеливша стратегия: да се разграничат от предложения от Кадиев законопроект, като негово лично предложение. Интересно какво тогава щяха да коментират депутатите и медиите на ГЕРБ и пишман реформаторите. Нямам обяснение защо не действаха по този начин. Като че ли сами работят против себе си.

18

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

В този форум има хора за които БСП е много мила и скъпа.Що Кадиев, що незнам си кой щели да закопаят БСП.Ами да я закопат бре хора.Ама когато има хора с различно мнение , що ще ги копат ?Ама бил предложил агитация на майчин език?А, на каккъв език говорят в Кърджали, Смолян и то в общинските администрации.Е, затова трябва да се замислим!Там и пред олтара само на БГ език.Иначе , ако жена му продаваше вестници , а не ток щяха да го бъзикат и подиграват.Стига толкоз простотии.

17

Анонимен

преди 8 години

Кадията ако изкара още една-две годинки в БСП и ще ги ЗКОПАЕ окончателно.Този е от троянските коне на Боко.Жена му краде като луда от износ на ток но за това трябва да слугува на Тиквето.Пикаещия, Архара, Бригадира, Кадията ............. това са хората които ще ЗАКПАЯТ БСП.Тези ПРЕСТЪПНИЦИ са ОПГ с банкянския ***.

16

Бънди

преди 8 години

Тази *** гошо да се стяга и да сяда до местан. Явно иска да е в турската партия. И тоя утре ще се нарече българин. Наглец

15

Анонимен

преди 8 години

Тази сцена (или цирк) описва БСП доста точно - цирк и парлама за замазване на очите, за да покажем колко широко скроена и тръгнала по "пътя на новото време" е БСП. Буквално се опитват да ни вземат за мезе с тия постановки, само дето не разбирам каква е крайната цел - твърдия им електорат така или иначе си остава същия, никой не си променя мнението след 1-2 добри или лоши "случки" свързана са дадена партия. Тези конкретно освен с циркове и компромати не се занимават, за което заслужават презрение

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Кадиефф ходи в Парламента само заради осигуровките и да си...чеше езика.Той е продавач на...ток и пари има бол.Чудя се на тези софиянци,как са гласували за него и то преференциално.Тоя ли ще ви спаси от безработица и ниски заплати,тоя който се чуди как по...скъпо да продаде тока,който го е наследил от майка си и баща си.Еййй,луди хора,луди за...връзване;за съжаление това ни е народецът,доверчивв.

13

Икономов

преди 8 години

Получаваме сигнали от нашите структури по места, че нашите членове и членки недоволстват срещу това, че членът Кадиев изразява мнения без предварително съгласуване.По принцип, Ръководството е съгласно с тези констатации, но отбелязваме, че възпитаването на правилно мислене може само да спечели от събития, подобни на днешното!

12

Анонимен

преди 8 години

Бсп са го закъсали яко щом тая *** им толкова ценна

11

Анонимен

преди 8 години

Този е пълен мазохист!Повече от половината са гласували срещу него, но той ще търпи униженията и ще стои! Цяла България ги гледа, че не е на мястото си, но той: "не!"Все едно хетеросексуален да стои в обкръжението на хомо-та; да търпи униженията им и да обяснява как той просто имал различно мнение!

10

Анонимен

преди 8 години

Кадиев ПОБЕДА!!

9

Анонимен

преди 8 години

Кадиев *** *** , болшевик и ционист.. Със едногодишна специализация в САЩ не къде да е , а при елита на ционистите

8

анонимен

преди 8 години

кои са тези 24 които са гласували за изключването да ги видимтез юнаци дето съсипват всичко аз също съм против това да се говори натурски по митингите ама чак да се изключва това е прекаленосега е 21 век другари комунисти

7

Анонимен

преди 8 години

В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ 39 -В СЛЕДВАЩИЯ 9. БРОЕНЕТО ЗАПОЧНА.

6

Червените кюфтета

преди 8 години

Га яде червените кифтета ни рива, нали ?Сега и той ще се пише антикомунист, като другарите Бочко и Роско :) 99.99 от политиците и едрите бизнесмени в България са червени ***, но пък такъв народ не заслужава по-добра съдба.

5

:-)

преди 8 години

Ако искаха да го махнат щеше вече да е история. Не виждате ли, че се играе поредния театър - Кадиев влиза в ролята на обичания от народа различно-мислещ партиец, и виждате ли те са толкова променени, като мислене, че не само го оставят в редиците си ами сега и поздравителни адреси ще му пратят. Ай стига кух ПР. Що не го изгоните след изборите :-)

4

збогом

преди 8 години

Кадиев остава а БСП си заминава.Така стоят нещата другари.Държавната измяна народа не я забравя.Аз никога няма да гласувам за вас повече ОБЕЩЗАВАМ ВИ дори да ни подарявате златни къщи.Предатели.Вие сте *** интернационалисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Пореден пирон в ковчега на столетницата. Факт !

2

Анонимен

преди 8 години

каква драма само!

1

Дракона

преди 8 години

Да живее БСП и долу ГЕРБ