17

Анонимен

преди 8 години

Слава на Обама и Путин, че намалиха цената на бензина. Вечна слава на героите.

16

Анонимен

преди 8 години

Бензинът падна, стоките не поевтиняха. Не може евтин бензин и евтин ток едновременно.

15

Анонимен

преди 8 години

къде са патриотите и техните условия,едното беше да не се увеличава тока,къде симеоновци,каракачановци,къде,вашта кожа лъжлива

14

Анонимен

преди 8 години

Всички само си чешем езиците тука. Но керванът си върви.

13

Анонимен

преди 8 години

Глупакът трябва да бъде изстискван и мачкан до момента, в който не му дойде акълът.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8И без да дигат тока черешите "бизнес" ги продава по 3.5-4лв а производителите по 60ст

11

Ники

преди 8 години

Мислеха да вдигат минималната заплата от 1 юли, но сега се оказа, че ще вдигнат и тока, за да има баланс предполагам.

10

Анонимен

преди 8 години

Гледам и слушам от сутринта, еквалибристика на речта, защо и как, трябва защото НЕК е във фалит и т.н. Обикновените ли хора трябва да плащат наглите кражби? Кой даде тези преференции на ВЕИ централи, кой разписа договорите с Амер.централи, кой, кой, кой??? Икономика няма, няма кой да купува тока. Бедността с идването на Рапонов и сие се настанява трайно у нас и води до намаляване на патреблунието. Кой ще изчисли колко милиарда са откраднати от нас и от кого? Нали има един бидон който играе Гл.п

9

Анонимен

преди 8 години

Цялата врътканя на този регулатор прилича малко на ония виц за Радио Еревен и изнесените компютри, дето се оказали контифюри и не били изнесени, а върнати. Защото не отразява, а изразява най-вече интереса на износителите. За да могат те да продават евтин ток навън. Поне печалбата им да се връщаше у нас под някаква форма, а то и това си е само врътка и кауза пердута.И най-обичам да ми говорят за неизчерпани ресурси за намаление на цената, които в крайна сметка се оказват поредното увеличение.

8

е каква става тя

преди 8 години

Поредното ограбване на клетия ни и изнемощял народ от ГЕРБ наречен българи.След вдигането на тока,ще последва верижна реакция на вдигане цените на всички стоки и услуги.Вместо да коригират цените на ВЕИ и частните ТЕЦ,пак струпват неволите върху гърба на отчаяния ни народ.Без протести няма да мине...

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен3% за теб, ама за бизнеса около около 20% и нали се сещаш, че после хлябът ти нагоре, млякото ти нагоре...всичко ти е на горе защото за производството му са използвали ток.

6

жоро с.

преди 8 години

хайде, бокич, прибирай ножиците и вади химикалката малко да потренираш как се боравеше с туй сечиво, че оставка ще пишеш отново, мутро проста.

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

Всички ЕРПета трябва да бъдат глобени с по 10млрд. и да им се отнемат лицензиите !Разните му там ВЕИ и американските марици трябва да бъдат внимателно разследвани а след това също да бъдат заличени от регистрите и глобени !

4

Анонимен

преди 8 години

Не се карайте - колко му 3%. Лошото е че ще има и следизборно увеличение поне 10% както миналата година

3

Анонимен

преди 8 години

Ама как лъже тоя! Това било в интерес на гражданите...да, бе да! А после като ида в магазина и всичко ми е по-скъпо пак ли ще е в мой интерес, бе наглец? Нали всичко се произвежда с ток и като вдигнете тока на бизнеса, все едно вдигате автоматично цената на всичко. Включително и на стоките от първа необходимост.

2

Нарин

преди 8 години

Ранобудните къде сте протестна мрежа а вие на границата ли ви опънаха а НаРОД имали таз държава ще чакаме зимата да ни опре ножа кокала ли

1

Анонимен

преди 8 години

Някой пак му е малко откраднатото и се чуди какво да измисли за да открадне още. Тия действат на принципа :След мен, потоп!" и хич не ги е грижа, че съсипват цяла държава. Важното е да имат пари за тиймбилдинги, за нови коли и за всякакви луксове.