23

Анонимен

преди 8 години

Съвестни съседи? Може би в по-напредналите страни, но не и в България. Моят жизнен опит до сега показва, че такива почти няма.

22

Анонимен

преди 8 години

До РусенецРусииии, не всичкия софтуер е от тоя, който сваляш от торенти и кракваш само и само да не плащаш.Качеството отговаря на цената.

21

Анонимен

преди 8 години

Всички уреди?А вибраторите влизан лиМоже така да свършиш някоя работа на жена си от офиса

20

Русенец

преди 8 години

В момента в който прочета "българска система" и отмятам глава несъзнателно като, че съм надникнал в бидон с амоняк. Така се опарих от едни " XX Sistems", че по корем ще се влача, но не искам дори да чувам за софтуер произведен в България. Отличителното за българския софтуел - бъгав, изумително НЕфрендли, на всичко отгоре като се омаже ти затрива работата за последните 3 години. Айде без мен.

19

Анонимен

преди 8 години

Това за съвестните съседи ми звучи,като научна фантастика.Та нали точно те информират кой не си е у дома.

18

Анонимен

преди 8 години

По-евтино излиза да си имаш домашна помощница и свестни съседи, които да ти наглеждат имота, когато те няма.

17

Анонимен

преди 8 години

Абе Сидни, изми ли чиниите, че си седнал да пишеш коментари. Хайде по-бързо, че трябват чинии за гостите ни.

16

Buck-Boost

преди 8 години

За 1 път ще коментирам ама, интересно човекът от Австралия, как се възмущава на това че не го познавали, а го окачествявали... Приемам. Не разбирам само защо той прави същото - панелки, села компоти - практически и ти не познаваш човека от другата страна, а само четеш това което е написал. И друго - ако е толкова яко в Австралия, какво търсиш тук в тези умрели форуми :) П.С. Аз също съм магистър по ИТ

15

Анонимен

преди 8 години

Еми само успех мога да им пожелая, защото насреща си имат конкуренти като Бош и Сименс, които имат цели отдели занимаващи се с автоматизация на домовете и то не от вчера, а от 7-8 години. Университете пращаха студентите си на практики в тези фирми още тогава, като бях студент. Ама това е и хубавото на конкуренцията: решенията стават по-ефикасни и по-евтини. Така че успех на нашите!

14

Анонимен

преди 8 години

А ко прим ако някой *** хакне системата?! Хладилника ти е аут, ТВ-то само на порно, а микровълновата ще почне да охлажда ;)

13

SS

преди 8 години

Въпрос... Всичко ли се пише или сичко ???? Сички ли сте толкова грамотни в това днесбг????

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15значи нямало нужда да ме познаваш но не ти е проблем да ръсиш какъв съм бил без да ме познаваш е? типично за *** е?и какво е това хубаво място с ферма? някое родопско село ли що ли някаква тайна е, що не ни светнеш че и аз от aв$трлия да дойда на това хубаво място е?И какви животи в компоти те гонят май гроздето е кисело, тръгнал да ми разправя за Луната а самия ти що не кажеш къде си е?поздрави от дъждовни Сидни на компотите ти и селото ти

11

А ХА ХА

преди 8 години

До АнонименМЕЧТИИИИИИИ,МЕЧТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ТОВА МАРТИНИ/А ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЩО Е МАРТИНИ И ЗА КАКВО СЛУЖИ/,ДОКАТО СПИШ В ОБОРА ЛИ ГО ПИЕШ?!НА СЪН?!

10

.

преди 8 години

.

9

дали са го купили?

преди 8 години

Важното е дали са го купили, или най-малко поръчали. Иначе всеки проянява интерес.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8И какво от това бе плъх от канализацията ,какво значение къде живееш. Горделив си все едно си император на света или може би някои психопат маняк за величие....измислил бомба да унищожи мирни хора...Какво значение има. Хората на луната кацнаха ОТДАВНА ,а този бил в Австралия ... хаха

7

Ханс

преди 8 години

Гледах видеото наскоро. Пожелавам успех на българския проект. Ще му е необходим, имайки предвид всички подобни джаджи, които в момента са, или излизат на пазара. Конкуренцията е повече от голяма, така че - Успех!

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Е как защо? Нали трябва да се развива индустрията. Печалбата е стечение на обстоятелствата.И в този ред на мисли се сещам за нещо, което гледах преди 10-на години по разните чужбински каталози за електроника - т.нар. "Пауърмид". Обединяваше осветлението и всичкото аудио-, видео- и Сат в едно дистанционно за цялата къща.

5

Анонимен

преди 8 години

До Менна такива като теб им оправям ориентацията моментално кой къде е, има смао 1 начин да проврим кой къде е моментално ще ти дам номера ми обаждаш се до Cидни, а ако ми звънеш на видео ще ти покажа харбъра от тук се вижда а ти ще ми покажеш панелното гето.ще се позабавлявам с теб ти ще си третия на който съм дал номера ми само че искам да ми снимаш физионията си като установиш че живея в центъра на Cидни хахааа поздрави от aв$тралия хахааа

4

AZ

преди 8 години

Който не му се плаща абонамент.Чете малко книжки и с оборудване за 100-150 лв може да си направи всичко сам.Аз така съм направил. Нужни материали : Arduino, Ethernet or WiFi shield, some sensors and relay. Ако не му се чете - плаща.