10

WP The BEST

преди 8 години

До 9:абе ти lumia имал ли си някога бе? Аз си имам 920 и искам да кажа, че ти явно не си чел упътването, където много хубаво си пише какво трябва да правиш. Освен това, ако си направиш езика на английски, получаваш Cortana - най-добрия voice assistant в света! Всеки софтуер си е за всеки телефон и винаги работи! "1 контакт - един телефон"?? Ти телефон ползвал ли си?

9

pedro

преди 8 години

Последното не е съвсем вярно, защото в ултрабюджетния сегмент Windows телефоните са най-евтини и функционални. Конкретно 4хх серията на Нокия, са по-евтини от почти всички с Android, а има китайски нонеймки още по-евтини. Android се продава заради самозабултата на потребителите, че е по-функционален, но не е вярно за най-евтините модели. При тях липсват всички Google услуги и почти всички популярни приложения не работят. За сметка на това и най-евтиния WP си има всички услуги.

8

Анонимен

преди 8 години

Никога повече Nokia.Последните 2 покупки бяха свързани с много нерви.Не знам конкретно дали са променили идиотията,но техния софтуер се оказа,че не поддържа този тип телефони.В резултат прехвърляне на контакти от/към телефона няма.Другата глупост - 1 контакт, 1 телефон.Ако искате повече телефони-регистрация на нов контакт.Това е по-зле и от Nokia-та от преди 15 години.Дори и за първи телефон е зле, ако не можеш да си прехвърлиш указателя на друг апарат.За МВР-ейците е идеален

7

Беър Грид :)

преди 8 години

Боже, какво падение Нокиа-да се използва за резервен пищов в крачола(и всички знаят, че е там). Всъщност всеки недорасляк иска да е със smart. Дарявам идея - нека в НЕумния телефон има вграден електрошок, фенерче, запалка,компас и вибрираща батерия. Ще се купува като топъл хляб , ако има и тайно отделение за 200 ml. концентрат.

6

Анонимен

преди 8 години

Ако към радиото добавят и фенерче и календар успеха им е гарантиран. Не един телефон друго не му трябва. Ако искаш интернет - лаптоп или таблет, за телефона е безсмислено хабене на батерията, която може да ти потрябва в спешен случай, а фейса я е глътнал.

5

Анонимен

преди 8 години

Ами това е телефон...Писнало ми е от хора, дето само висят във Фейсбук, а като пробваш да ги намериш по телефона 2 часа по-късно, нямат батерия...

4

42

преди 8 години

ТО КОЙТО СИ НЯМА АКЪЛ И С ПЕТ СМАРТФОНА ДА ТРЪГНЕ ВСЕ СЪЩАТА...

3

Нарин

преди 8 години

Скъпи играчки за балъци

2

Анонимен

преди 8 години

Tака трябва! Не е подходящо умен телефон на глупав мит'рял!

1

Анонимен

преди 8 години

Кацарска, баба ти и дядо ти само смартфони са използвали цял живот. При скоростта на застаряване на населението Нокиа / Майкрософт си действат доста добре стратегически.