12

наса

преди 9 години

Стига сте прикривали истината извадете я на бял свят и кажете че извънземните са ги откраднали защото в чинията им се развалило 00 и са взели 2 едната резерва. А с говната ще правят експерименти..

11

Анонимен

преди 9 години

една каруца с двама хора, също е напълно достатъчна да пренесе една кабинка до където трябва

10

сапун

преди 9 години

Тоалетните са много удобни за зимнина: туршии,зеле.Нима не знаехте, че братя ги използват за тази цел. После продават кисело зеле,туршии от тези тоалетни.Бледоликите братя купуват и плюскат.

9

РДВР

преди 9 години

Изкопал е една септична яма с тънка бетонна плоча отгоре и една ПВЦ тръба , която ще върже директно в новопридобитата тоалетна и булката ще има по-хубава тоалетна от паянтовата колиба до нея.Като падне дъжд ще надигне полата и бегом с гумените ботуши в кенефчето

8

историк-анализатор

преди 9 години

Това са наследниците на Тодор Живков - правешкия овчар , който през 1960-1970 година докара в България стотици хиляди от Румъния и Югославия. Сега за благодарност има паметник в с. Правец , а убиват и грабят бабите .

7

Предложение

преди 9 години

ТЕЯ ОКОЛО ЗАГОРА СТАНАХА СТРАШНО НАГЛИ. ДА ГИ ОТКРИЯТ И НАКАЖАТ КРАДЦИТЕ С ГЛОБА, ЗАТВОР, А АКО НЕ МОЖЕ С 1 ГОДИНА ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ. НЕ ХИМИЧЕСКИТЕ, А ГРАДСКИТЕ>

6

???

преди 9 години

Винаги съм се чудел кой ги ползва . от Варна до София са 5-6 часа и ако спирам някъде то е за да пия едно кафе и там си имат WC , още не сме дорасли за чак такъв прогрес.

5

знаещ

преди 9 години

Да я потърсят в близкото поле с рози. Много тарикати се навъдиха дето не искат да плащат на обслужващите фирми за временни тоалетни за сезонните си работници.

4

Анонимен

преди 9 години

Трима мъже спокойно ще я качат в камион или микробус. А защо е открадната ? Ами най - вероятно, за да я пласират някъде по морето, ако не са обозначени и проследими. Предполагам, че фирмата - стопанин, ако бяха хвърлили някой лев отгоре, да се поръчат в по - различен цвят или форма, нямаше да се крадат. Ама нали трябва да е от най - евтиното, не дай боже печалбата да се намали.

3

о

преди 9 години

на някой на лозето е там в лещака

2

Анонимен

преди 9 години

Нагли крадци! Да откраднат единствената инвестиция на Боко по магистралата!По думите му, там където има магистрали, идват и инвестиции. Явно герб инвестира в говн@.

1

8

преди 9 години

БЪЛГАРИНЪТ КРАДЕ НЕ ЗАЩОТО НЕЩО МУ ТРЯБВА,А ЗАЩОТО МОЖЕ ДА МУ ПОТРЯБВА!