26

Анонимен

преди 8 години

честита демокрация аркадаши

25

istinata

преди 8 години

1927 turcia-13 miliona,bulgaria-5 miliona.2015 turcia-70 miliona,bulgaria-7 miliona...

24

вера

преди 8 години

На този дето пита къде са другите 23 милиона кюрди /от 30 милиона/ -ами нямат право на глас, човек, понеже са непълнолетни, а също и такива, които не искат да гласуват

23

до 36

преди 8 години

Ударил си десятката. Това е истината но за завиждачите е истински кошмар.

22

75

преди 8 години

Никой ли не разбра,че синът на Давид изигра *** Ердоган? Докато Ердоган беше премиер,партията му печелеше над 50%.С кютек ама си ги взимаше.Евреинът му подшушна:"Ти си най-великия,що не станеш,президент,ще променим конституцията,ще станем президентска република и ще управляваш еднолично,а после може и султан.Самозабравелото се парвеню се хвана.Сега евреина ще му каже:"Ми ко да праим,нямаме мнозинство,не можем да прокараме промените".Ердоган ще си е пезидент без власт,евреина ще управлява.

21

Анонимен

преди 8 години

Защо Местан не защшти правата на турците с двойно гражданство да гласуват за тези избори и в България? Или това е само за нашите избори?

20

Анонимен

преди 8 години

Ислямска държава ще вземе властта в Турция.

19

Анонимен

преди 8 години

Сега Ердоган ще види колко е хубаво да си има кюрдско ДПС в Турция.

18

Анонимен

преди 8 години

nikoi nemoje da spre progresa na svobodomisleshtite ....bravo ....zavijdam im na misleneto ....

17

читател

преди 8 години

Очевидно турците проявяват повече мисъл при гласуването, отколкото българите.Машалла!!

16

Анонимен

преди 8 години

"Всъщност "турски етнос" няма. Понятието "турци" става събирателно за различните народности, които живеят на територията на бившата Османска империя."Най-накрая някой да каже правилна дума!

15

До 47

преди 8 години

И какво? ЕС ли да дойда да ни управялва Прокуратура, МВР и съд?И какво? Лишо ли ти е да живееш в ЕС? Да пътуваш свободно в Европа? Да получаваш средства по еврофондове, ако можеш да ги защитиш? Да има някой, който да ръчка корумпираните ни политици?Аман от мрънкачи!!!Ако не беше ЕС, до сега България да е фалирала няколко пъти, благодарение на Доган, Орешарски, Сергей и т.н.Но...какво ли да обяснявам.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Много им трябва ЕС ние, като сме там - цъфнхме та вързахме....

13

Анонимен

преди 8 години

Е, който копае гроб другиму, сам пада в него. ДПС-то (*** дума в България) е противоконституционна антибългарска партия. Кюрдска партия влиза в техния парламент. Сега ще разберат турците какво е да си имаш държава в държавата. С техните камани по техните глави. Да им е честито! Всеки път когато ДПС надигне глава против България, и кюрдската партия ще надигне глава против Турция. Очертава се неформален съюз с кюрдите срещу Турция. Причината е болната амбиция на Турция

12

Анонимен

преди 8 години

Дори и ДПС не можа да помогне на псевдосултана. Същото ще стане, когато нашите турци престанат да гласуват под строй като зомбирани ***

11

ФАКТ

преди 8 години

турците са сбирщина от племена

10

Анонимен

преди 8 години

Ей ама ка пишат само и ви манипулират.Значи когато ГЕРБ събра 30% тук беше съкрушителна победа.А сега Ердоган получава 42% и го представят като загуба.Егати загубата като е получил скромните над 30 милиона гласа

9

До 16

преди 8 години

Ехееее,по-полепа бе.Ти както се засили ще изкараш ,че в Турция всъщност няма турци.Я кажи като според теб кюрдите са 30 милиона ,кюрдската партия получава около 7 милиона гласа.Къде се губят другите 23 милиона.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Оставете ги комшиите. Те винаги ще бъдат по-добре от нас, защото играят и с Америка, и с Русия.Вижте в нашия *** какво става !Вижте в какво превърнаха прекрасната ни родина - България !!!

7

Нарин

преди 8 години

Партията на турския бат боико печели значи бат боико кат стане по натам президент герб пак ша печелят поживьом увидим