20

ДО 18

преди 8 години

И аз това се замислям... не могат да разкрият престъпление в центъра на София, осеян с КАМЕРИ.... представете си ако стане убийство някъде в крайните квартали - въобще сигурно няма да търсят извършителя......Много е страшно хора, за жалост живеем сами - няма полиция, няма политици.Те са просто една сборщина взимащи едни пари явно...

19

Анонимен

преди 8 години

Този дето го е ръгнал ще да се е порязал,пеперудата е крехка и при непремерини движения и насочване,и попадение на твърдо се изметва и ако не се счупва то може и да пореже държащия я,пък може и втори път да е замахнал и оцелил решетката,което го е отчаяло от несполука,затуй сигурно е хвърлена дръжката старателно изтрита,но достатъчно далече от местото,шугавел се дълго,озъртвал се е докат се бърше и т.н.

18

ivanov

преди 8 години

много внимателно се заобикаля версията че може да е ром, мотива антиромския протест в гърмен. то не бяха агитки, сега леко минават на бежанци.

17

NoName

преди 8 години

До TulskiАко някога преди това му се е случвало да се обажда на 112, тогава е ясно защо не го е направил. Вероятно следват правилата, но докато ти приемат обаждането, ще ти изтече кръвта.СПОРЕД МЕН: в тази тежка ситуация е решил да чуе човекът, когото обича.Мой приятел беше тежко ранен при пътен инцидент и малко преди да издъхне се е обадил на майка си, за да й каже, че умира и че ги обича.

16

Анонимен

преди 8 години

Май не се казва всичко - "В същото време нападателят и помагачът му са се оттеглили от местопрестъплението по алеята между конната база и бившия стадион "Юнак", където разследващите хвърлиха най-много усилия, за да търсят хладното оръжие, с което е убит."Май не се казва всичко - знаят че са били двама, знаят и откъде са се изнизали....

15

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години някакви о*репки от Дружба убиха едно момче в същия парк понеже не им харесало "визията" му. Ей така без причина и защото са били на трима срещу един и пълни с комплекси които е трябвало да избиват върху някой по-слаб. Нищо чудно и тук да става въпрос за нещо подобно. Ония естествено още не са осъдени.

14

Анонимен

преди 8 години

Този парк гъмжи от наркомани. И то предимно родни наркомани.

13

А2

преди 8 години

"Безпорно"???

12

Анонимен

преди 8 години

Бай Тошо, върни се!

11

Жалко за ...

преди 8 години

... момчето!В нашата неолиберална, либертарианска, анархокапиталистическа, олигархична *** човешкият живот няма никаква стойност!

10

До 14

преди 8 години

Не знам каква е причината, може да му е последно набрана, или за нея да е мисли, защото я е чакал. Не знам дали може да прецениме какво бихме направили найстина в такава ситуация, когато ни остават минути до края на живота, ако не и секунди....Но да определено има много въпросителни по изнесаната информация. Къде са родителите?

9

Анонимен

преди 8 години

Вече съм сигурен, че българите са долно племе.

8

ДРУГ АНОНИМЕН

преди 8 години

ДО 2ПРЕСТАНИ С ТОЗИ РАСИЗЪМ И ДЕЦАТА СИ ТАКА ВЪЗПИТАВАТЕ.НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е УБИТО ОТ БЪЛГАРИН, ЗАЩОТО ОСВЕН ЗЛОБА НИЩО НЕ ОСТАНА ВЪВ ВАС.ПАК ЩЕ СИ ПИШЕМ В ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ ВИДИШ.

7

Анонимен

преди 8 години

Прекалено насилствено и натрапчиво се обявява че са футбулни хулигани.Обаче аз не вярвам - млад човек съм и винаги се опитвам да разсъждавам.Футболните хулигани могат да те пребият, ще те бият, удрят, НО да дойдат до теб и да те убият с ЕДИН удар в сърцето - това не е действия на футболен хулиган.Това е действие на убиц, и може би за да не всеят паника от полицята ни лъжат че са футболни хулигани.Действие на убиец, който е на свобода в момента.

6

АЗ

преди 8 години

НЕ НЕ СА ТАРАМБУКИ...СПОРЕД МИЛИЦИОНЕРИТЕ..СКОРО ЩЕ СТАНЕ КАКТО Е ВИЕТНАМЦИТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ..

5

Тялото

преди 8 години

МВР ако не им се обади някой информатор да им разкаже всичко, са напълно безпомощни да разследват каквото и да е.

4

трол

преди 8 години

Плащат ни на пост и във всеки пост се опитваме да разпалваме етническа омраза. Не ни пука, че дете си е загубило живота - ние сме най-долната ***, която някога е ходила по тази земя!

3

Анонимен

преди 8 години

И как решихте, че ножа е пеперуда, по-точно как изключихте варианта да е автоматичен нож, с острие, което се прибира в дръжката, например?

2

Анонимен

преди 8 години

Ние живеем във зверилник...за съжаление!

1

Анонимен

преди 8 години

Странно е, че се е обадил на приятелката си, а не на 112...