24

жичка

преди 8 години

Развива се компанията, браво, похвално.

23

Асен Генов

преди 8 години

Отлична линия. Надявам се и цените да са добри. Летя с Бг ер за 50 евро до Берлин, в този смисъл добри имам предвид.А стюатдесите са супер!!!

22

Самуил

преди 8 години

Много добра линия, много възможности се откриват с отварянето й. Време беше да се мисли повече за разширяване на листат от полети.

21

Редовен пътко свиден

преди 8 години

МАФИОТСКА ГРУПА с мафиотски цени! С тази компания все още не трябва да се лети!

20

вера

преди 8 години

до от ГерманияС едно намигване за всичко написано от теб, ти нали знаеш кои са собствениците и на България еър и на любимия ни сайт. Всичко си следва логиката.

19

Анонимен

преди 8 години

Браво за идеята :-)

18

Сп???нс

преди 8 години

Тази година пътувах с тях ,защото хванах сносна цена точно за датите които ми трябваха , като цяло скъпичко , НО ВАЖНОТО е че като платих през интернет не ми начислиха такса , за разлика от Луфтханза (около 20Е) или Last Mimute,( 20-30Е), Wizz, тези последните ти взимат такса за всяка от посоките

17

Марина

преди 8 години

Танца на стюардесите определено заслужава адмирации, но не трябва да се подценява и ролята на стюард-а (момчето). Без него нямаше да бъде същото!

16

Христо

преди 8 години

Embraer Е190 - един уникален самолет на път към града на Хайнрих Хайне! Поздравления за избраната дестинация. Препоръчвам всеки, които има възможност да посети Дюселдорф - има какво да се види!

15

Драганчо

преди 8 години

Всичките сте много отворени - един щял да оправя стюардесите, другия да скача с парашут, за да спести лет. такси, някакъв пък му били малки вафлите, а Иванчо по-долу получава сигнали от космоса...Какво толкова е трудно да се зарадваме на добра новина? На мен лично ще ми е суперудобен този полет, освен това от БГ еър съм доволен МНОГО и си имам конкретни причини (удобни полети, цени, обслужване).

14

Иванчо

преди 8 години

Тия се събудиха :)) След като станаха на трето място в страната по превозени пътници.... добре че щели да се затварят и да откриват нова фирма, че имат милиони задължения към държавата

13

от Германия

преди 8 години

И ето сега парадокса. Купих си билет за София през еърБерлин, който всъщност ползва превозвача БългарияЕър с 40 евро по ниска цена от самата България ЕърАпропо, България Еър има нова онлайн система за букване и закупуване на самолетни билети, супер строшена и неудобна за ползване, имайте готовност да се измъчите с нея, а даже има опасност и да не можете през нея да си букнете полет

12

от Германия

преди 8 години

До ПешоАми ще станат Пешо, след като собствениците на България Еър натиснаха Изиджет да не лети до София чрез рекет и драстично високи такси. Така решиха да разкарат конкуренцията, вместо да си подобрят нещата в тяхната авиокомпания. Сега чакам същото да стане с Дюселдорф. До там май лети ВицЕър, да видим дали ще ги прецакат по същия начин. А иначе полета до Берлин е безумно скъп - под 150 евро в двете посоки няма, а лети само ЕърБерлин и България ЕЪРПървите ползват самолетите на България Еъ

11

:)

преди 8 години

Много им едри крачетата на тия стюардески :)

10

Анонимен

преди 8 години

Дортмунд,Дюселдорф са едно до друго и визеар лети до там .Пуснете до Хамбург пълно е със Българи в Околността.Поне един път седмично а и за туризма ще е добре.Иначе когато съм летял със България Еар все съм бил доволен.

9

Пешо

преди 8 години

Обожавам стюардеси и танцуващи и не ))

8

Батман форевър

преди 8 години

Ае, много чарджват за летищни такси. Може ли да използвам полета, но да скоча в полето до летището с парашут. Нямам много багаж. 3-4 пълнителя, оптика и уоки-токи за да си поръчам такси. Децата не ми пречат. Нека да си танцуват на терминала.

7

mda

преди 8 години

Понеже виждам, че трупам "минусчета" :) ще споделя някои от нещата които поставят в моите очи тази авиокомпания ниско... На терминал две единствената авиокомпания със отделен гейт (когато летят до Варна и Бургас) при който не можеш да посетиш тоалетна след секюритито. На полета те черпят една вафла, но не и сок защото имало само за децата и тн и тн.. Може минусите да са от персонала им или от техни роднини незнам, но е факт че има далеч по добри от тях за подобни пари.

6

мда

преди 8 години

Като човек с няакъв опита в използването на разни авиокомапании мога да споделя, че макар че има желание да подкрепя БГ бизнеса и националния ни превозвач съм си обещал да ги ползвам само в краен случай. Много лошо обслужване особено за цената си. ако беше поне деномирано до low cost щеше да отговаря малко повече и па с условието че има и далеч по добри low cost..

5

Бай Сандо

преди 8 години

Ееееееееееееееее, големи мъже се навъдихте бре - пеликани, льольовци е секъв амбалаж. Ако ви се яви една стюрдеска ще се чудите кво да праите с отвеса. Виж, Бай ви Сандо е ***, ***!