Общ преглед

Националният въздушен превозвач "България Ер" откри своята нова дестинация до Дюселдорф и разшири полетната си мрежа с още един европейски маршрут.

Първият редовен полет бе осъществен днес, като самолетът от Дюселдорф кацна на Летище София в 12:30 часа. На българска територия той бе полят, за да тръгне новата дестинация "по вода".

На Терминал 2 пък пристигащи и заминаващи пътници приковаха поглед към атрактивен танц на стюардеси, като флашмобът бе част от събитията, които откриха новата дестинация.

Полетът ще се изпълнява три пъти седмично във вторник, четвъртък и събота от самолет Ембраер Е190. Опериращ превозвач по дестинацията ще бъде "България Ер" в code share с втората по големина немска авиокомпания "Ер Берлин".

От Дюселдорф могат да се правят удобни връзки по полетната мрежа на "Ер Берлин" до екзотични  дестинации на Карибите като Пунта Кана (Доминиканска Република), Варадеро (Куба), в Северна Америка – Канкун (Мексико), Ню Йорк и Маями и до различни градове в Германия – Берлин, Дрезден, Мюнхен и др.

От София полетът предлага удобни връзки от и за Варна и Бургас.

Основна цел на "България Ер" е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на нови, сигурни и комфортни самолети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар