27

Анонимен

преди 8 години

Благодарение точно на тези *** от БСП мафията ДПС нарушаваше всички закони в републиката и вършеше всякакви безобразия. Лицемери и корумпирани гадове тръгнали да приказват за спазване на законите.

26

Анонимен

преди 8 години

Манолова лъже за закона. Напротив внесе закона, с който ощетява длъжниците. Искаше да вкара една врътка - уж в полза на длъжниците- а то е намаляване на срок или нещо такова на съществуващ, който е по-добър. И какво се прави за много загрижена нза длъжниците- нали нейниата партия управляваше, когато дадоха безброй права на бирниците да колят и бесят

25

Анонимен

преди 8 години

И манола и плевнята не стават за нищо.. поредните ***, който ни управляват.

24

Анонимен

преди 8 години

Ханъмата на Местаня ревна и тя.

23

Анонимен

преди 8 години

Бсп партия на висшия комунистически ешалон от БКП ГЕРБ партия на комунистите от средния ешалон от БКП Пак бивши *** ще ви управлят Да кумунета - милионерчета милионерчета и милицоинерчета А те нямат наяване жална ви майка

22

вирус

преди 8 години

Малее, ква чума!

21

Анонимен

преди 8 години

Стига сте слагали снимки на този трасджендър манолова, че после сънувам кошмари.

20

Калоян

преди 8 години

Не референдума- да се оттегли и подаде оставка

19

Наблюдател

преди 8 години

БСП е доказана престъпна организация. Самия факт че лицето Манолова не е в затвора след опит за маниполиране и компромитиране на предишните избори за пореден път доказва че в България законите не са за всички и обслужват единствено власт имащите.

18

SILENCE

преди 8 години

Да не забравяме и *** изцепки на местанчо,защото въпроса с избора на дЪпЪсЪ-то е предрешен - изборният ден е празник за неоициална за България религия,която е полезно средство за прииждане на"избиратели",на гости,вместо да се регистрират по 100 броя в една барака ...

17

Анонимен

преди 8 години

Щом комунисти и турци ревът, значи ги настъпват по мазолите!15х15

16

SILENCE

преди 8 години

ХА-ХА-ХА!Група точно определени буфосинхронисти от набеденото за народно "представителство" в скеча "Димът се сгъстява,за да си получим резултатите" : 1.Докато се питаме какви да са про- мените в изборния "кодекс",най-важните избори за задоволяване на все по-нарастващите апетити на апарат-чиците по места ще са минали; 2.За целта се атакува,все едно как,нещото референдум; 3.Всички кадри,желаещи да сменят цвета,името и източника на доходи - демонстративно напуска- не на мама-партия и т.н., и т.н..

15

Анонимен

преди 8 години

а всъщност какво ще се гласува на този референдум, или това няма значение

14

Анонимен

преди 8 години

Сега приятели, да ви обясня как стоят нещата при изборите в България. Няма никакво значение дали има електронно, машинно или задължително гласуване. Гласуваш за определена партия и кауза и след влизането в парламента тя се прегръща с ДПС или ГЕРБ в името на властта. Така направиха реформатори, патриоти и хората на Първанов, така са правили БСП и НДСВ. На практика с ПОДМЯНАТА на вота, ако ще и децата да гласуват в България, нищо няма да се промени.

13

опса-успа

преди 8 години

И за какво е това заяждане? Да не би БСП да ги е страх от референдум?

12

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли в страната на чудесата. Безплатно здравеопазване с най-високи цени в европа. Единствената държава в света с по 3-4 агенти на ЦРУ в правителството минимум. Хора които още търсят комунисти, въпреки че комунизъм никога не е имало никъде. Най-големия мачо в републиката се оказа ощипана мома. ГЕРБЕРАСТИ, РЕФОРМАСТИ, ФЕСОВЕ в един и същи строй, винаги готови за Ромпой (или който и педофил извратен да управлява ЕУ)

11

анонимен

преди 8 години

Референдум или не-дори не ме интересува.Аз съм твърдо срещу задължителното гласуване.Повече от двадесет години гласуваме за едни и същи ПИАВИЦИ. И нещо да с е променило????Ромите са по умни от нас. Плащат им.И имат права.Ние какво имаме?????

10

Torro

преди 8 години

Чудно ми е "прогресивната" лимонка от ръкава на БСП - товариш Кадиев на какво мнение е?

9

info.

преди 8 години

До 7миАко не вярваш,свали си документа от ЦИК той е PDF,вадиш един калкулатор и смятай!

8

Анонимен

преди 8 години

Ред е и на БСП да бъде изхвърлена на бунещето на историята като лъжелява партия ! А българите да си създат нова лява партия от типа на СИРИЗа която ще защитава интереса на левия избирател И защо всички парламентарни партии не искате да има образователен ценз ...да можете да купувате неграмотници с тяхна помощ да влезете във властта и да крадете!