166

Анонимен

преди 8 години

Не се притеснявайте, войната ще е скоротечна - да, ЕС ще отговори на руското нашествие с мощен гей-парад, след това Гулаг и пр.

165

Анонимен

преди 8 години

Бягайте бързо *** във Фашингтаун! Положението се запича...е, то и в Сибир се живее...

164

Анонимен

преди 8 години

Мы высасывали все соки из своей страны. Знаете, в каком году все колхозники в СССР получили паспорта? В 1974А до этого их старались не принимать на работу в городе.А какая средняя пенсия была у колхозника в 1980 году знаете? 34 рубля 80 копеек.В этом году году обещали построить коммунизм.

163

/

преди 8 години

Тони Блеър -военопрестъпник,ще оглави европейската комисия за толерантност,като ще се бори против "антисемитизма"(в кавички защото повече от 90%от евреите не са семити)т.е.срещу критицизма на най-голямата заплаха за мира в света-ционисткия режим действащ като пета колона във всяка държава.

162

Анонимен

преди 8 години

В Европа падат границите, Русия създава нови, които няма да паднат и след 100 години. Това е идиотско! Жалко, че сме близо до тях!

161

,

преди 8 години

Също,Русия разкри името на украинец свидетелствал,че Украйна сваля самолета на Малайзия.Пълно мълчание в пресите,които са сатанистки контролирани.Също,Русия разкри името на украинец свидетелствал,че Украйна сваля самолета на Малайзия.Пълно мълчание в пресите,които са сатанистки контролирани.Статията е в РТ от 3 юни.Този украинец е бил механик в Украинската армия и потърсва убежище в Русия.

160

Анонимен

преди 8 години

В 1968 году наши танки входят в Чехословакию. В 1979 в Афганистан. Мы положили там 15 000 наших солдат. Убили около миллиона афганцев. Наша пресса, разумеется, объясняет, что если бы этого не сделали мы и в ЧССР и в ДРА вошли бы американцы.

159

Анонимен

преди 8 години

Русия започва война в 21 век, убива хора, а някакъв *** им се радва!!! Не е истина! Добре, че се откъснахме от задушващата и прегръдка!

158

Българин

преди 8 години

А фашизма на Сталин? Тук пише някакъв платен руски интернет ***. Товарищ Путин, жалък си!

157

,

преди 8 години

Целта на Киев е да отнеме Крим,това е зомбирано в главите им и няма да спрат.Русия под Путин е пречка за изтриване от картата на Сирия и Иран и Палестинската кауза .Но скоро ни се разкри,че не било Путин,а "руското мислене от 200 години насам".Същите не успяха да убият руския християнски дух с вносната революция под идеологията на Мордехай Леви от 1917.Наближава времето когато ще се разбере Путин има ли господари и на кого служи.

156

Анонимен

преди 8 години

Колкото до рублата. Четете пресата! Днес се е сринала до 61 рубли за евро.

155

Анонимен

преди 8 години

Да обобщим. Русия напада Украйна и някой им ръкопляска!!! Ами ако нападнеха нас...? Пак ли щеше да им ръкопляска, простия руски ***? Като са голяма работа, защо не нападнаха САЩ? Защото за по-малко от 6 часа Русия щеше да е в историята, а територията ще е радиоактивно бунище няколко хилядолетия. Дървят го на беззъба Украйна. Баси комплексарите!

154

Венелин

преди 8 години

до 231Тези данни от ЦРУ ли ви ги дават? Или си ги измисляш?Рублата е най-печелившата валута от началото на годината. Имаше спад, но пък сега има ръст. Има фалирали банки, но в ЕС има 10 пъти повече. Това става навсякъде по света. Включително и в България. Над 70 държавни ръководители на 9 май в Москва. На това ли му викаш изолация?

153

Анонимен

преди 8 години

В края на краищата всичко беше започнато от Русия. Никой не я нападна. Дори обратно. Всички страни от ЕС си намалиха военните бюджети. Западът иска мир. Путин обаче се опитва с ангажиране вниманието с "патриотични" бълвочи да замаже икономическите си провали.

152

,

преди 8 години

Две възможни причини:Русия обяви,че ще започне снабдяването на Иран с ракетите за самоотбрана до 2016 и преговорите с Иран и "големите"имат 30-ти юни за последна дата за сега за несъществуващите амбиции за ядрени бомби на Иран ,които лъжи съчинява ционисткия режим.Тони Блеър-военопрестъпник ще оглавява Европейската комисия за толерантност,чиято цел под ционистко диригентство е да направи отричането на т.нар.холокост(от многото холокости по света,този който наричат така на евреи през войната)криминално престъпление,а критицизма на терористичния ционистки режим да стане"антисемитизъм",вярно свет

151

Фотев

преди 8 години

Като чета какво става, страшно съм благодарен, че идейно и икономически се числим към Западната цивилизация.

150

Венелин

преди 8 години

до 208Ти си смешен, защото пишеш някакви клишета, които при това нямат нищо общо с действителността! Да не би Русия да фалира? Има над 220 милиарда долара положително външнотърговско салдо за 2015г. При санкции, манкции и всичко останало. Виж какъв им е държавния дълг на руснаците и тогава пиши глупости. Пък виж и на страните от ЕС. Че първата се очаква до месец да обяви дефолт, а още 3-4 я следват. А украинците ще изпреварят всички, разбира се - те вече са фалирали.

149

ГУРБЕТЧИ ЙОВА

преди 8 години

До АнонименПУТИН МОЖЕ ДА СЦЕПИ ГЪРБА НА ЗАПАДА И ГО ПРАВИ......А ЗАПАДА И УКРАЙНА МОГАТ ДА СЦЕПЯТ Г... НА ПУТИН И ГО ПРАВЯТ !14 ТАЙНИ ПОГРЕБЕНИЯ УТРЕ !

148

взгляд

преди 8 години

очаквано и логично воината в украива да продължи нефто долърът се гърчи кукловодите от американско ционистките лобита ще се бият до последният украинец и наемник

147

Анонимен

преди 8 години

Няма как - нали се навряха американските гадове. Америка е организирана терористична организация , а ние се нейните верни пудели / с извинение към животните/Беше ясно, че ще има война - АМЕРИКА ИСКА ВОЙНА; АМЕРИКА ПРЕДИЗВИКВА САМО ВАЙНИ