246

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен... и после, който се вреди, става представител на западна компания за Русия и е "Весь в шоколаде!"

245

Анонимен

преди 8 години

До БобиСамата Русия може и да не може да си произведе зарзавата, но някои от бившите републики могат.В началото на кризата татаристанци, узбеки и всякакви други заявиха, че няма проблем да си удвоят и утроят зеленчукопроизводството - и без това мехаизирано - до сега нямали пазари.Да не ги мислим братушките - те ще се оправят. Ние да му мислим.

244

Коце Мастиката

преди 8 години

Войната е неизбежна. Украйна да се готви за териториално осакатяване!

243

Аз

преди 8 години

Само докато се чу, че съвета може да се събира и украинците се оакаха - веднага спряха да стрелят в донбас...

242

до 383

преди 8 години

Спрете дрогата, тя ще ви унищожи.

241

до 379

преди 8 години

Много сте войнствен другарю ***. Първо посетете ново открития гей клуб " евроатлантически вибратор" за да бъдете интегриран от зад и след това можете да се пробвате в боя със свлечено до коленете панталони и в наведено положение. Напред другарю.

240

Анонимен

преди 8 години

Да, възможно е руските фашисти да са избили някого, защото Боингът падна на тяхна територия и пет дни не допускаха никой до останките.

239

Анонимен

преди 8 години

Фашагите, трябваше да направят нещо, за да заглушат разкритието за сваленият Бойнг !Е доказателствата са неоспорими - фашистите, са избили целия екипаж и цивилни граждани, с цел про-фашистка пропаганда! Е фашаги даже 70' милярда за пропаганда, няма да заглушат истината!

238

Шоп

преди 8 години

Полурусначета, полека с обидите към България, да не плачете....

237

катюша

преди 8 години

До АнонименБългарски педарушко знам те откъде си показваш кратуната и че ти я обричим само с неколкостотин ракети, та свет че ви се зайде.

236

катюша

преди 8 години

Без повод не можем обърнем Плеввналийската машина, обаче ако стане световен конфликт, българите вкупом ще се притекат на маушко Расия, а пък един *** ми вика че щели да защитават американската свобода, ха ха ха.

235

катюша

преди 8 години

Вставай страна огромная на смертньй бой и ти майко България да помогнеш на освободителите срещу американеца Плевенлиев. Имаме Натовска армия от 20 000 дебелогъзци, ще ги пребиеме с тояги и пак ще помогнем на братята.

234

Анонимен

преди 8 години

Тюх бре, нахални ***. Вчера ги пуснахме от Белене, днес акъл дават! То бива наглост, ама...

233

Боби

преди 8 години

До Анонимен 366 367Данните са ти от 1990 година колега. по половин милион отрицателен прираст на година средно. Само че го обърнаха с петродолари и детски и прочие програми. В момента е положителен.САЩ нали много ги обичат защо по дяволите те харчат повече от БВП на РФ само за защита на собствената си земя и население от терористични атаки? Тероризма е любимото оръжие на КОЙ - САЩ - създадоха иделаната ХИДРА ИГИЛ преди това беше Цербера АлКайда а преди това Минотавъра Миджахеди - Талибани

232

до 363

преди 8 години

Кое е това мнозинство?. Да не е софийската седерастия?

231

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 352Яяяя я ни кажи за живота в Русия... Кое там е Ад. сподели с нас...

230

Боби

преди 8 години

До Анонимен 364Умнико има ние защото сме свързани в една държава. Ако част от НИЕ краде всеки ден страда като цяло почти всеки в държавата. Скоро селото или вилата да са ти я посещавали НИЕ? Ако НИЕ имаме уникална продукция за каквотои да е и тя носи колосални приходи НИЕ ще крадем ли всеки ден? Не НИЕ ще седим на достатъчни социални и ще мируваме по ниски от тревата. Погледни половината арабски свят точно така правят.Но като няма Пари НИЕ правим ГАДОСТИ на НИЕ и НИЕ страдме- Всички сме брънки

229

Боби

преди 8 години

До Анонимен 363Погледни как се става РФ гражданин колега. Изобщо не е лесно. Особенно след случаите с "Кавказките" Атентати по цяла Русия. Лесно взимат Гражданство само спортисти и високо образовани люде както е и на запад. Виж гастербартери приемат на Кило само украинците в момента са няколко Милиона и то не регистрирали се като бежанци Дори прираста да е микроскопичен както казваш той компенсира емиграцията на запад на мозъци които запада все още с удоволствие купува от Русия. Нали са Врагове

228

Боби

преди 8 години

До Анонимен 361Ти от Хипербола разбираш ли? Преувеличение? Опитах се да кажа че на 500км от нас имаме пазар който не се интересува от чак такова високо качество на стоките както е в ЕС и може да изкупи всичко което произведем. Но нее ние според нашите дупедавци трябва да се стремим към ЕС с техния преситен пазар и да се съревноваваме с държавно спонсорираните им производства в доста области??? Да добре е да имаш нови технологии но по-вагното е да имаш ПАЗАРИ. Е след ЕС изцепките нас ни прецака

227

Анонимен

преди 8 години

путин вече 15 години готви руснаците за война. най-накрая и европейците се събудиха за защита че и нещо повече! войната е неизбежна.