14

elisk

преди 8 години

Критериите въобще не са занижени. Което не оправдава цифрата в двойки!

13

Анонимен

преди 8 години

един мой съученик мислеше че "бирник"-а от АНДРЕШКО е този който раздава бира

12

гербист

преди 8 години

Защо не се съгласува скалата за оценяването с нивото на образованието? В смисъл като се вижда какво е нивото след проверка, да се изчисли така скалата за оценяването, че например слабите оценки да са в нормални граници, например 5% от всички. Иначе, все има да се говори, че нивото ббило ниско. Ами все пак нали сме демокрация, да не се още при комунизма, че да се борим с лошия запад на кой децата са по-образовани?

11

gaw

преди 8 години

Това е резултата от "прелитането" от клас в клас. До петиклас учител не може може да остави ученик да повтаря класа. Какво очаквате тогава? Че нали отивайки все по-нагоре и пропуските стават все по-големи? Това е редултат не на учителите а на неадекветните решения, които се вземат в МОН!

10

българин

преди 8 години

Кастрева, "критично мислене" по математика!?! Раждаш бисер след бисер!

9

ББ Ехограф

преди 8 години

Е това ни чака!!! То Боко направо отлични ще дойде, спрямо това което идва отдолу...

8

cd

преди 8 години

И аз не съм съгласна за 18/100 да се пише среден 3. Но нека всеки да се пробва да направи по един тест по БЕЛ и математика. Уверявам Ви, че няма да си харесате резултатите и едва ли ще изкарате повече от добър 4.00.

7

От провинцията

преди 8 години

"Образуванието" ти е уникално....

6

Анонимен

преди 8 години

До 6ОбразУванието???? Ако сте завършили образУванието си в столицата май наистина има неравнопоставеност. Но тя изглежда не е във ваша полза....

5

столичан

преди 8 години

До Анонимен, 2,И аз така мисля, за 3-ка трябваше да се търси не повече от 10 точки, но явно има някакви други сметки. Отделно, време е да се сложи край на неравнопоставеността на нас столичаните с провинцията, тук е по-трудно да се влезе в добрите гимназии и беше редно да се стимулират децата от столицата с например 5т. допълнително върху резултатите им. Образуванието тук е на по-високо ниво и не трябваше да сме заедно с провинцията.

4

Анонимен

преди 8 години

Трагедия! И при това при толкова занижени критерии.18/100 за 3-ка е нечувано! Представете си един такъв доктор-тройкаджия да ви лекува.

3

Анонимен

преди 8 години

От 50 000 ученика 15 000 двойки или 1/3 от явилите се. Направо е ужасно, като се има предвид колко са занижени критериите.

2

Анонимен

преди 8 години

Като знам, че на изпитите ми по английски трябва да имам 61%, за да имам тройка, е направо смехотворно на матура за 18% да ти пишат тройка.

1

Анонимен

преди 8 години

Тройка при 18 точки от 100??? И при това има много двойки?