12

Mitko

преди 8 години

Тоя Калфин не е добре! Въпросът не е в това дали си богат или беден. Въпросът е принципен. Народът му писна от неспазване на законите! Жителите на Гърмен няма да отстъпят пред наглостта, която се случва пред очите им с години! Моля институциите да си свършат работата и да прилагат силата на закона!

11

Дани

преди 8 години

Калфин, ти не давай акъл какво да не се прави, а вземи и направи нещо, иначе са само приказки.

10

Анонимен

преди 8 години

какво им е бедното на ромите бе кавал. само тези дето обикалят по контеинерите вадят по 50-100 лева на ден. не плащат ток вода данаци осигоровки. получават помощи

9

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Когато всичко партии бъдат забранени,партийните феодали натикани по затворите и тумбата продажни и оядени държавни чиновници бъдат натирени,тогава ще се...оправим.Това сигурно ще стане в началото на...четвъртото хилядолетие.Българският народ е търпелив,все ще дочака светли дни.(цитат от пета глава на пророчествата на Нострадамус)

8

лицемерие

преди 8 години

Нaли Кaлфин и остaнaлите комунистически мутри нaчело с Борисов, Куневa и Костоф твърдят, че сме мързеливи и се излежaвaме, че имaме недорaзвит предприемaчески нюх и деформирaн бизнес нaклок!Те твърдят, че зaплaтите ни сa нормaлни и че сме бaтaкисти!Еми зa Болен ще глaсувaм, говори ви човекa 10 години зa истинaтa и реaлните проблеми, кaквото можa прокaрa до глaсувaне кaто проекти и промени, но вaшите Гроб БсП и СДС отхвърляхa!Изкaрaхте мързеливи 3 милионa емигрaнти лекaри и инженери!!

7

абсурдистан!

преди 8 години

3000 човека (макар че вече ме съмнява дали са хора) живеят в 24 'законни' къщи на адрес улица 'Извън Регулацията', която е и без номера????? Калфин, майна, ти шегуваш ли се бе?

6

Анонимен

преди 8 години

Калфин, от теб се иска да им спреш детските, само до второ или до трето дете да се дават! Спрете да разтягате локуми и направете най-накрая нещо, изтървахме си държавата, ***!!!

5

Мирослав

преди 8 години

Че нали вие и вашата партия си ги отглеждате тия маргинализирани групи 25 години вече. Нали те ви крепят на власт? Сега да очакваме, че искате да се преборите с това? Няма кого да излъжете, Калфин.

4

Анонимен

преди 8 години

Бедността ли накара синът на Дон Цеци да краде джелезу, въпреки, че баща му твърди, че го изучил в Оксфорд?! Жената на "цар" Киро я хванаха чак в Париж да краде, от бедност, нали, Калфин????? Защо няма ром, самоубил се от бедност? От бедност ли се гаврят с беззащитните старци по селата???

3

Blake

преди 8 години

Бла-бла-бла... хич не е до бедност - в България има десетки, да не кажа стотици хиляди бедни, но честни и принципни хора, които не се държат като животни, и си живеят живота. Всичко е до "културните особености" на човекоподобния "етнос" и затварянето на очите от страна на политическата класа у нас!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Заради неспазването на законите от грабителите във властта през всичките 25 години "демокрация" !

1

Анонимен

преди 8 години

Ами ограбихте България, съсипахте народа, сега отивайте да си харчите крадените пари, а нас кучета ни яли.