52

ау

преди 8 години

Ами такава била играта,ресурси навън,стоки навътре,отговорите ...4RU.EU

51

Анонимен

преди 8 години

Stiga gluposti..horata tam vse edno drugade vsichko cafti...vse se izkazvate nepodgotveni

50

Анонимен

преди 8 години

Конфликтът в Гърмен е, защото на някои малцинства е позволено да не спазват законите в държавата. Позволява им се от такива като Калфин.

49

Анонимен

преди 8 години

Kaлфин е един от най-слабите политици, за които се сещам.

48

до 65

преди 8 години

***,ти си умен човек. Точно такива изчисления трябва да се направят и да се популяризират всеки ден чрез медиите, та българите най-после да се събудят, а на управляващите да им се наруши безотговорния рахат!Работещите да се облагат със 7 вида данъци, а на неработещото и неплащащо данъци ромското малцинство да се полагат 21 вида помощи! Къде дават така, освен в България днес?!

47

Мунчо

преди 8 години

Генерал Атанасов каза, че социалните помощи за ромите са 3.2 милиарда лева годишно.....което прави много повече на човек от пенсия за стаж и старост или минимална заплата НА ЧОВЕК!

46

оцеляваща

преди 8 години

До инженер-пенсионерГЛУПАК!А СИГУРНО СИ СЕ И НАТИСКАЛ ДА СТАНЕШ ПАРТИЕН ЧЛЕН!

45

void

преди 8 години

Калфин ти си *** и лицемер! Всички политици сте такива. Защото като дойдат избори сте изправени пред дилемата: "Ако хрантутя ромите ще взема един сигурен процент гласове и ще имам службичка и власт. Ако приложа закона срещу тях има САМО ШАНС да спечеля гласовете на българите, защото повечето не ходят да гласуват. Кое да избера?... Еми много ясно - сигурното". И именно затова слушаме сега "Етнически конфликт не е нужен, той е опасен и нежелан, ала бала..." А ония вилнеят, бият и ни се смеят...

44

Бургазлия

преди 8 години

Калфин: "Те трябва да се нахранят днес" - А УТРЕ ?Имате ли СТРАТЕГИЯ и ПРОГРАМА за развитието на този етнос, или за да има мир, ще си затваряме очите, в България законите няма да важат за всички... Това ПРОТЕВОРЕЧИ на ЦЕННОСТИТЕ с които МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ Е ВЪЗПИТАНО И ИЗРАСЛО.

43

Българин от Сливен

преди 8 години

Г-н Калфин, Вие сте много "политически коректен". Моите бедни баба и дядо са възпитавали децата си в ТРУД и ДА УЧАТ, за да станат хора. Както и повечето българи са били възпитавани от поколения. Всички са изгубели след 9.9.1944 моите родители, но благодарение на труда и образованието си пак са успели да изгледат и възпитат правилно децата си. Ромите ако не придобият трудови навици, не искат да учат и не спазват законите, не е правилно да получават помощи и "да ги нахраните" - КОЛКО ВРЕМЕ.

42

Един от народа

преди 8 години

Много добре го разбирате проблема г-н Калфин, но защо нямате политическата нагласа да го решите ?Нямаме икономика ,нямаме средства за производство, нямаме и държава. Тогава защо не си върнем държавата и всичко ще си дойде на мястото. Продадохме се на американците и на европейските башибозуци,вземаха ни печелившите предприятия и пазарите и сега се молим на ЕС за шепа трошички.Ставай народе със сопите и бой по чуждия капитал да си вземем ЕРЕпе тата и подземните богатства.Стига робство и тирания.

41

Ред арми

преди 8 години

Не Калфин. Конфликтът в Гърмен е заради безнаказаността на един определен етнос, заради това, че им е позволено да правят каквото си поискат, защото знаят, че никой и нищо няма да им се случи. Тъй като отново ще дойдат избори и отново ще бъдат нужни гласовете на неграмотните членове на определени малцинствени групи

40

Нели

преди 8 години

Както обикновено политиците пак не са разбрали за какво става въпрос.

39

Анонимен

преди 8 години

Много умно- да си измивате ръцете с етнически конфликт, при положение , че е социален- престъпниците не се наказват и хората вземат правото в ръцете си. Така щеше да бъде с всеки, независимо . Когато шивачки протестират срещу гръцките бизнесмени, също ли е етнически??? Аман от неграмотници, които ни управляват

38

акуд

преди 8 години

калфин аз нито моите данъци няма да хранят тези деца.ясно????

37

симеон

преди 8 години

Бедността е причина. Добре! Кой направи българския народ най- беден в Европа?Българите са бедни по един начин , а ромите по друг. Ромите не се образоват , не искат да се образоват , а "искат" да работят. В днешно време , с новите постижения те не могат да намерят реализация и за това са си виновни те.Специалисти са по джебчийство , кражби , влизане с взлом , разпространение на наркотици , трафик на хора и все такива дейности.Държавата ги търпи , защото били бедни , въпреки че много от тях са пов

36

Читател

преди 8 години

Ясно идват избори - тезата на министъра е издържана в този дух- не ги закачайте те са бедни, а и ни трябват. Нали той и още шепа хора си прехвърлят властта вече 25 години- защо чакаха да се стигне до тук. Нали Вие ни управлявате - народа Ви е избрал да решавате проблемите и да ковете закони които всички да спазват, а не само да говорите. Това и без да е изказано се знае от всички.

35

Анонимен

преди 8 години

Еснафе ти ли си се налапал достатъчно!?Защо рониш крокодилски сълзи за бедните!?.......

34

Анонимен

преди 8 години

Тоя е охранен празен, глупав и самомнителен човек - един от антибългарите, които унищожиха България. А що се отнася, че бедността е виновна, защо бедните българи не обират богатите или средноимотните роми, има доста такива?

33

инженер-пенсионер

преди 8 години

От 1944 г. до днес БКП-БСП налага умишлено бедността в държавата. Така по лесно се командват бедните. Но и това свърши и сега ние ще им берем плодовете.