15

Избирател

преди 9 години

Г-н Президент,не мога да се съглася с Вас!Изборите трябва да не бъдат задължителни(може и през Интернет да се гласува) , а напротив.Броя на депутатите да е пропорционален на броя на %-и гласували избиратели. Пример: 30 % гласували-80 депутата в НС.Другите места празни. Трябва да има мотив политиците да се борят за всеки глас с програми. А сега искат да са напълно сигурни че ще си ги изберем същите и отгоре на всичко друго за всеки гласувал-11лв /на глас за партията.Кой губи? Народа и бюджета на България..

14

Анонимен

преди 9 години

1 въпрос: Да има ли електронно гласуване за да се купуват няколко хакера вместо стотици хиляди бедни и безработни?2. Въпрос: Задължително ли да е гласуването, за да отмятаме негласувалите като гласували и пак да не се плаща за хората по въпрос 1?3. въпрос: Мажоритарни ли да са изборите, за да не стават депутати почтени хора като Стела Банкова, Минчо Христов и Велизар Енчев а само милионери, които си купуват преференциите? И разбира се в парламента да има само една партия, светлия гербидеал

13

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да се спестят парите за вота. То е ясно, че ГЕРБ отново ще спечелят след поредната манипулация и фалшификация на Изборите. И президетът е тяхно куче и Цветанов е на свобода. Победата е гарантирана.

12

Анонимен

преди 9 години

Хайде някой да обясни,с какво задължителното гласуване променя статуквото,след,като не желая да гласувам за нито една партия,как точно,ще подлея вота на ДПС,щом моя вот,ще отиде в графа "невалидни"(процентно нищо не се изменя)

11

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо по-полезно за узаконяване на беззаконието в една Чалгария от задължителни избори. Впрочем, и с тях, и без тях корупцията и корупционерите са си все същите. Очакват се нови юнашки попълнения.

10

Анонимен

преди 9 години

Провеждане на годишен референдум "за" или "против" президента. При негативен вот- задължително свикване на предсрочни президентски избори. Същото да важи и за министрите.

9

Анонимен

преди 9 години

До zeusПропуснал си - предсрочни президентски избори.

8

The_Troll

преди 9 години

Чакаме с нетърпение, г-н Президент!

7

Чекист

преди 9 години

Като се има предвид за кой говорим, пак бая коментари е събрал...:))

6

В подкрепа на 4

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен, че инструкциите на кукловодите на нашите кукли, които сме свикнали да наричаме политици биха могли да се спускат директно на някакви ограничени на брой надзиратели или квестори и така България да спести разходи за президентски, парламентарни и правителствени институции.

5

Анонимен

преди 9 години

Чака да му напишат въпросите за референдума, за да прочете какво трябва да каже.

4

срам

преди 9 години

***!

3

до zeus

преди 9 години

Шегаджия :)Или по-скоро мечтател-фантаст. :DВъпросите естествено ще са формулирани така, както им е удобно на кукловодите на нашите кукли, които сме свикнали да наричаме политици.

2

Анонимен

преди 9 години

И тоя се прави на интересен. Все едно някого вълнува каква поредна безсмислица ще роди ошфорко, както изговаря думата един независим депутат - бивш посланик.

1

zeus

преди 9 години

Въпрос 1: Желаете ли България да членува в НАТО?Въпрос 2: Желаете ли България да членува в ЕС?Въпрос 3: Желаете ли НС да е 120 души?Въпрос 4: Желаете ли изцяло мажоритарен вот?Въпрос 5: Желаете ли народен съд за продажниците през последните 25 години?