97

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем да гладуват. Важното е Великия Лидер да е задоволен.

96

Анонимен

преди 8 години

"Булгари манънка карне ди омо." румънска пропаганда от началото на века. Превод - българите ядат човешко месо. ЦРУ-шниците не са отишли далеч напред.

95

Анонимен

преди 8 години

Бил съм вСеверна Корея, никъде няма опашки пред кофите за ***.Не съм видял запален човек или труп на улицата - нещо нормално за РБ.Нито пък съм чул за фалирала банка.

94

42

преди 8 години

ДА ИМ ИЗПРАТЯТ ЗА ПРЕПИТАНИЕ АРАБСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И БЕЖАНЦИ ФИНАНСИРАНИ ОТ САЩ. ЩЕ СТАНАТ НА ГУЛАШ ЗА НУЛА ВРЕМЕ.

93

vlady

преди 8 години

Цифрите ясно показват колко са по-зле - БВП на Северна Корея е около 13 пъти по-нисък от този на България, еквивалентът покупателна способност около 10 пъти. Показателите им са близки до тези на Зимбабве, Мозамбик, Мадагаскар и т.н. бедни африкански държави.

92

СТАНИСЛАВ

преди 8 години

още 30...35 години санкции и ембарго ,и ще дойдат на нашето дередже.....СЛАВА НА USA,СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА.............УРААААААААА

91

Анонимен

преди 8 години

Те С.Корея тази организация ООН не я броят за жива тук Ройтерс в лицето на някакъв си "анализатор" ме убеждават че са загрижени за тях.Не се спряхте да публикувате *** пропагандни статии купени жалки журналисти.Тоя *** като е анализирал със сигурност не е бил на място в Корея за да ползва истенски данни най-вероятно е писал поемката на масата в хола удома

90

Членска карта №7

преди 8 години

Как не ви омръзна да лъжете и да сеете омраза към всичко различно от американското...

89

светлото бъдеще

преди 8 години

Прасчо ще стане курбан на гладните и онеправданите...

88

xxx

преди 8 години

До Анонимен 138Ако ти лично миеш *** или пък подготвяш децата си за това, туй си е твоя работа мухъл!Лично познавам доста българчета учащи в престижни университети на запад , и други вече завършили работещи в голе компании пак там. Явно цялата агитка на Сидер Ага и шефовете му от Москва желаят мизерно бъдеще на България! Наври си съветите отзад и остави хората да решават сами за какво да подготвят децата си ахмако!!!

87

Анонимен

преди 8 години

Таз година Севрна Корея, догодина -Русия!...Средна заплата в Русия - 900 евроСредна заплата в България - 200 евроСредна заплата в Москва - 1800 евроСредна заплата София - 350 евро.

86

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРублата поскъпна спрямо долара с над 30% и вече е 50 рубли за долар. "Стана това, което трябваше да се очаква: стабилизира се обемът на златно-валутните резерви, рублата в началото беше стабилна, а сега започна да се укрепва. Ние смятаме, че рублата се закрепи дори твърде много", поясни финансовият министър Силуанов.

85

до Анонимен.

преди 8 години

2014 година средната в Русия беше към 35 хил рубли - около 900 долара. Сега пак е толкова в долари - около 50 хиляди рубли. Но повечето стоки от първа необходимост там са по евртини. Като цяло стандарта на живот в Русия е около 4-5 пъто по висок от този в България.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонименрублата бе оставена 100% на пазарен механизъм и стана конвертируема, заплатите се коригираха незабавнои при всяка промяна на курса - руснаците не са усетили никакви сътресения-------------Брей, колко лесно било!

83

Анонимен

преди 8 години

До 131Средняя зарплата в российской системе образования в 2014 году составляла 19,3 тыс. рублей в месяц, в том числе в;дошкольном образовании 17,1 тыс. рублей в месяцначальном общем образовании 19,5 тыс. рублей в месяцосновном общем образовании 26,2 тыс. рублей в месяцсреднем профессиональном образовании 31,7 тыс. рублей в месяц________Данните са от статия проучване на Росстат, не ми говори глупости, такива заплати от по 50 х рубли за учител има само тук таме в някои частни у-ща

82

ист

преди 8 години

Гладни но въоражени. Прасето е преяло.

81

Анонимен

преди 8 години

Ако кръцнат прасето от снимката ще се спасят от гладната смърт, към която ги доведе.

80

Анонимен

преди 8 години

До 124Стига си писал глупости бе, учителите в Русия са по зле платени и от България, майката на жена ми е учителка в Москосвко училище, с 30 години стаж, заплатата и е 29 хиляди рубли бруто, баща и е лекар,заплатат му е 38 хил рубли

79

Анонимен

преди 8 години

До 119Хахах ти строши *** :) средната брутна заплата в Московска област е 42 хил рубли/около 1500 лв/, в Русия е 33 хил рубли/около 1200 лв/ това с брутни заплати преди облагане с данъци, средната пенсия след индексацията и от началото на годината е 11 хил рубли/ 340 лв/, минималната заплата е 6000 рубли / около 200 лв/ тока в Московска област е малко над 5 рубли киловата / 18-19 ст./, като цяло живота в Русия е средно между 1,5-2 пъти по-скъп от този в България

78

Анонимен

преди 8 години

България - глад и дрехи втора употреба=демокрация!