11

Ясно ли е?

преди 8 години

Свидетелят снася, Цру го изнася, а ние го внасяме. И плащаме. Ясно ли е?

10

Българинооооо

преди 8 години

Не разбра ли, че докато има жив американец все повече ще ти влиза.Направи си сам извода.

9

политолог

преди 8 години

Нямам нищо против различните мнения по политическите въпроси . Имам обаче против злобата на червените *** , без никаква аргументация , а само изпълняване на указанията от сайтове като Днес или Блиц . В Днес работят някакви *** хора , които си мислят , че сме 1945 г. и трият и плюят всяко различно мнение . Добре и какво постигнахте, ГЕРБ бие БСП с двойно и вече тройно повече гласове. Това го пиша за да разберат нормалните хора , че от такива сайтове няма нужда .

8

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 5,не, аз съм от гражданското общество :)

7

АТАКИСТ

преди 8 години

Значи тази такса " защитени свидетели" е като, таксата на Българският народ спрямо делото " Цветан Цветанов". Свидетели на кило, осъждане с ефективна присъда на 2-ра инстанция и тоя *** още е депутат, вместо вече от 5-6 месеца да е в панделата. Не се нацоцаха ***!

6

знайко

преди 8 години

при 1000% курупция нема да оцелее нито един,да поне влезе некоя банкнота в закъсалото БГ.

5

Анонимен

преди 8 години

Мале, колко са прости социалистите!Международния наказателен съд е под егидата на ООН и Римският договор за създаването му НЕ Е ратифициран от САЩ!Ама отде толкоз мозък у 40 депутата, че да знаят това или поне да го проверят преди да приказват!Атака, гледам, си траят. Май са се усетили по-навреме.

4

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоНаскоро партиите учудващо се съгласиха да не ползват ***. Да не си минал на граждански договор :)

3

как

преди 8 години

ОСТАВКА

2

Пешко

преди 8 години

Аха, ето за какво се размрънкал Гечев, че чак оставки иска. Сега вероятно Кутев ще сведе, че приемаме по петима защитени свидетели дневно и всеки струвал по 2-3-4 бона на данъкоплатеца на час

1

Б.Б.

преди 8 години

Ние ги внасяме, те ги изнасят