22

СеляВин

преди 8 години

Песен от от детските ми години, когато в квартала /и в цяла София/ се живееше доста по добре.Апапите на Красно село са тука,и те са гроги, умират от скука ....

21

Анонимен

преди 8 години

КРАСНО село - комунистическо гето!

20

Местен

преди 8 години

Истината е, че бивши кметове и известни мутри, разваляха, променяха регулации, затваряха улици с цел да могат да строят нови блокове на иначе неподходящи места, без да се съобразяват с нищо.Местата ползващи се за паркинги и зелени площи се застроиха "законно"! Направиха така, че хората живеещи там да няма къде да си оставят колите,да не могат да влязат и излязат от там безпроблемно, а да не говорим за непознаващите района преминавйки от там често стигат и до физически сблъсък.

19

Анонимен

преди 8 години

Красно Прекрасно СЕЛО

18

Иво

преди 8 години

Аз защо нямам проблеми там? Тази ако беше тръгнала в обратна посока щеше да излезе на Борис . Проблемът е от колите на собствениците, плюс някоя "журналистка", караща насрещно в еднопосочна улица! Местата за паркиране са малко, отделно точно тази улица се използва от всички паркиращи заради пазара Красно село.

17

Анонимен

преди 8 години

До набюдателВие карта на София имате ли? Можете да видите дали това са покрайнитите , вместо да се изказвате неподготвен.

16

набюдател

преди 8 години

купил си евтин апартамент в покрайнините на София с лоша инфра структура и сега искаш да му дигнеш цената като някой ти оправи проблема в квартала !!!Вижте колко Неправилно паркирали коли има където развалят инфраструктурата на тротоарите няма ред и виждаме как се кара по тротоара от самият клип

15

рота

преди 8 години

От къде си бе момче? - От Красно село! Абе, хубаво момче си ама си от село...

14

Анонимен

преди 8 години

"Тесни улици, дупки и паркирани коли тровят водачите из квартала"И след като водачите са отровени, какво им е състоянието, живи ли са, здрави ли са, никой не казва.

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИмето Красно село е дадено от великия ни писател Иван Вазов през 1903г. А Вие от кое село сте по точно?

12

Grom

преди 8 години

Виена е по-малка - и по площ, и по население. Но има доста повече линии на метрото и трамваи, работещи до късно, та да не ти се приисква да се качиш на кола.В София след 22:30 употребата на ГТ е пожелателна. Даже и през деня има автобуси, които са на по 20-30 мин. Ако ще чакам 30 мин. и после ще пътувам още 30, то за 40 общо защо да не си запаля колата?Ако се крадеше по-малко от платеното паркиране и разни други работи, София също би могла да има по-голям бюджет и по-малко проблеми.

11

Анонимен

преди 8 години

И Сиднито преяло с некви водорасли:)

10

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

ахахаха какво е това екскурзия до Бангалур Индия ли? Някво гето некъв кИнеф. И от къв зор си пропиляваш живота там че и другите тръгна да информираш?Поздрави от Сидни Ав$тралия едно от най развитите места и най цивилизовани с уникално консервирана природа и еко среда навсякъде около нас. Едни от най високите стандарти на живот в света, по висок от този на Американците с около 10%, инфраструктура, живеем на широко караме много американски марки, безплатна здравна система, чистота и красота

9

студент от София

преди 8 години

Някой има ли представа колко пари е бюджета на София. Виена има 11 милиарда евро годишен бюджет и е сравнително колкото София и по население и по площ . София има 500 000 000 евро годишен бюджет . Другари асфалт не се яде , ама струва много пари. За 25 години малко ли се направи в града .

8

Анонимен

преди 8 години

Само Красно село да беше....

7

Идеен

преди 8 години

Предлагам кметицата на София да я направим президент( той и ББ обеща жена за този пост) та да се сдобием с някой по-кадърен кмет.

6

Пипи

преди 8 години

Подобно е положението в Разсадника. За да тръгнеш към бул. България трябва задължително обратен завой или 2 км до най-близкото кръстовище. Тези, които отговарят за организация на движението в София са абсолютни некадърници.

5

Анонимен

преди 8 години

до 3... Сбъркал си си тревата за чая момче. На общината, а не на немски инвеститори е работа да преместят три кашпи.

4

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от място наречено КРАСНОЕ при това и СЕЛО.

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Проблема на гетото си е за самото гето , така че да го ***** данъкоплатците!Ако на пазара "Красно Село" бяха дошли инвеститори КЛАС А да направят немска бакалия или МОЛ , мафиотите щяха да източат общината по силата на закона за насърчаване на инвестициите Чл.2. и да им оправят всички квартални улици и тротоари в радиус от 500 метра както е при мол България , Кауфланд , Била и навсякъде къде има финансови анархисти !Либерастите вече са събрали мозъчен тръст да реши как да унищожи района