42

Фрог

преди 8 години

Абсолютни глупости говориш Иво. Според теб за Житница от Княгиня Клементина трябва да минеш по Хубча... и въртиш три километра винавайки покрай чак поликлиниката. Е и *** от общината мислят същото. Лошото е че се сменя само кмета...

41

Иво

преди 8 години

На светофара на Борис и Житница. Ако иска по Борис към Княжево през Дебър, Хубча и пак излиза на същия светофар. Ако познаваш квартала не те бъркат еднопосочните улици и се излиза бързо.

40

Grom

преди 8 години

До ИвоДа де - откъде точно е влязла в локалното на Цар Борис и като мине по Дечко Йорданов откъде и колко време ще й отнеме отново да излезе на централното на Борис???

39

Иво

преди 8 години

До Gromотвори една карта на София и гледай - началната и точка е Дечко Йорданов. За да стигне дотам е влязла през локалното на Цар Борис . Наляво е пазара Красно село и е еднопосочна улица, където си е документирала и нарушението, надясно през Княгиня Клементина се излиза на Хубча и оттам се излиза на Гоце Делчев, ако не се отклони към 20-та поликлиника. (това за az tam ~ 36 ком.)

38

Анонимен

преди 8 години

Перфектен си е квартала, на който не му харесва, да се изнася.

37

Grom

преди 8 години

До АнонименА като затворят и Гоце Делчев, за да правят метростанция, откъде ще се прелита??

36

Grom

преди 8 години

До ИвоЯ разясни как точно се излиза на Борис там????

35

българин

преди 8 години

Пропуснали сте ямите на тротоара на бул. Бр. Бъкстон, от страната, срещуположна на 6 РУ на МВР - десният тротоар, ако се върви към Бояна и паркираните насред тротоара автомобиили там, половината - на полицаите от 6 РУ. Това е точно на границата на квартал Красно село и в рамките на община Красно Село.

34

az tam

преди 8 години

До 35А как ще излезеш от квартала в посока Житница на Гоце Делчев замислял ли си се... Добре че маха някой знака. Ама така е като я няма общината и е оставила хората сами да се оправят с малоумията... Колко му е да се направи регулация. Трудно е като никой уял се общинар не живее там. ... Ще гласувам пак аз...

33

хах

преди 8 години

Момичето на 2:15 прави неосъзнато нарушение. Тази част на ул. Княгиня Клементина от около 1 година НЕ Е двупосочна! Проблемът е, че хората от квартала махнаха знака от едната страна, но знака от другата страна (от Гоце Делчев), който позволява еднопосочното движение, си стои. Затова стават такива засичания и задръствания там. Иначе мизерията в Красно Село е нещо неоспоримо...

32

Живуща в района

преди 8 години

НЯМА ОБЩИНА ТАМ - ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО ОТ МНОГО ГОДИНИ! ТОТАЛНО БЕЗХАБЕРИЕ И ЛИПСА НА ПОДОБРЕНИЯ - ЖАЛКО ЗА НАС - живеещите в този район на София!

31

Софиянец

преди 8 години

Защо първо не видите в какво състояние са улиците в София, ами ни занимавате със селата?!

30

аожо

преди 8 години

за каквото и да сигнализираш, все си глас в пустиня

29

Анонимен

преди 8 години

Нещата ще се оправят когато се върне жителството.Всички не родени в София да заминават от където са се домъкнали.Кмет на София да меже да бъде не роден в София.Кандидатстване за жителство и одобряване след ДОКАЗВАНЕ на абсолютна необходимост от конкретният ВИСОКО квалифициран професионалист.КОЛКО Е ПРОСТО, НАЛИ?!

28

Анонимен

преди 8 години

От както селската даскалица и банкянския цурвул Оправят София нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.В същото време се харчат милиарди за ремонти които се разпадат след броени дни като пеещият фонтан в Пловдив.

27

новодомец

преди 8 години

Каквъв център,кви села,кви реномирани кваартали?От панелката ми в Люлин,като изляза сутрин-метрото на 10 мин пеша,и за педтнадесет мин мога да съм в всяка точка на Сф.При заплата 1500лв-250 наем,200 сметки и консумативи,600 храна,останалото е лайфизлаф.Мерси ти и от центъра

26

Местен

преди 8 години

В този район, от "Цар борис " не може да се влезе без нарушение! На кръстовищата на въпросните улици липсват знаци! Ул. "Дечко йорданов" продължава и от двете страни на този участък! Как може в двете отсечки да е в регулация а въпросните 50м. да не е? Отварянето на улицата и регулирането със знаци е решение! Лошото е, че на общинарите не им пука а народа спи и търпи да го лъжат и се ядосват че не могат да паркират и ще се избият докато се разберат кой е прав при преминаване по улицата.

25

Анонимен

преди 8 години

ами купувайте си гаражи, аз точно в Красно село си купих 4 гаража без проблем, последно в блока на Бокал до 20та поликлиника. Това не го разбирам, да имаш кола и да я цопнеш на улицата или в градинката...

24

Анонимен

преди 8 години

докато оттам не прокарат третия лъч на метрото, положението няма да се оправи.

23

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКомунистическо гето е в болния ти мозък, ***!